In urma cu 4-5 ani, dl HORIA (jucator amator) din BISTRITA mi-a facut o surpriza deosebita realizand un montaj DVD cu 5 din jocurile mele personale din semifinale si finale ale unor turnee Amatur, pe care mi l-a inmanat fara nici o pretentie. La scurta vreme m-a apostrofat (PE BUNA DREPTATE) ca nu i-am dat nici macar un telefon de multumire. Astazi, vreau sa-i cer iertare in mod oficial, fiindca atunci mi-a fost rusine sa recunosc ca n-am putut vedea materialul din lipsa mijloacelor potrivite (PC, DVD). Doresc sa-i asigur de stima si respectul nostru pe toti aceia care au imortalizat imagini sau video-clipuri din activitatea noastra sportiva, materiale ce se inobileaza -precum vinul- odata cu trecerea anilor.
D-lor cameramani, pt ca ne faceti bucuria de-a putea arata familiei si prietenilor cine am fost si ce am realizat, va multumim si va ramanem indatorati. SR
D-lor cameramani, pt ca ne faceti bucuria de-a putea arata familiei si prietenilor cine am fost si ce am realizat, va multumim si va ramanem indatorati. SR
Comentariu