Postat în original de TopTenisArena
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TTA", Bucuresti – Sambata si Duminica – 8 si 9 Aprilie 2023 - CSTA Bucuresti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
organizator principal
- 13.sep.2010
- 8619
- București
Likes given: 475Likes received: 1102
Gr.inferioara nr. 1 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 IVAN TIBERIU - Bucuresti 2 TOMA ADRIAN - Bucuresti 3 CIOCAN MIRCEA STEFAN - Bucuresti 4 OERU VALENTIN - Bucuresti 5 NITULESCU MATEI - Bucuresti
Gr.inferioara nr. 2 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 POPA BOGDAN - Bucuresti 2 NICULESCU RAISA - Bucuresti 3 LAZAR ADRIAN - Bucuresti 4 BUSEGA IULIAN - Bucuresti 5 CURELEA ANDREI - Bucuresti
Gr.inferioara nr. 3 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 CARANFILIAN EDUARD - Bucuresti 2 MITROI FLORIN - Bucuresti 3 IONITA ALEXANDRU - Ploiesti 4 POPESCU PETRE - Bucuresti 5 VELICU DAMIAN LAURENTIU - Bucuresti
Gr.inferioara nr. 4 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 POPOVICI MIHAI - Bucuresti 2 BACAIN IULIAN - Bucuresti 3 GIUSEPPE BRANCATI - Bucuresti 4 RADULESCU DAN - Bucuresti 5 GABRIEL PETRE - Bucuresti
Gr.inferioara nr. 5 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 DUMITRU CRISTIAN - Bucuresti 2 BALABAN ADRIAN - Bucuresti 3 THOMAS WILLIAM KNOBEL - Bucuresti 4 ILIESCU PATRICIA - Bucuresti 5 VLAD ALEXANDRU - Bucuresti
Gr.inferioara nr. 6 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 VLADU DANIEL - Bucuresti 2 POPESCU THEO - Bucuresti 3 POPESCU TIBERIU - Ploiesti 4 RANGA SEBASTIAN - Bucuresti 5 -
Gr.inferioara nr. 7 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 MATVEEV VICTOR NICOLAE - Bucuresti 2 MACUC ADRIAN - Bucuresti 3 GHEORGHE CATALIN - Ploiesti 4 LARION CLAUDIU STEFAN - Bucuresti 5 -
Comentariu
Prima data cand ajung la CSTA....conditii (neasteptat de) bune, jucatori super, organizatorul de treaba (mult mai de treaba decat pare pe forum....un dur...).
A fost o experienta placuta, o sa mai vin.
Felicitari tuturor celor cu care am jucat si, mai ales, medaliatilor! .... sunt tare, am ghicit de la grupa inf castigatorul...
LA multi ani celor cu nume de flori!
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator principal- 13.sep.2010
- 8619
- București
Gr.inferioara nr. 1 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOCAVgAVpNVp1 IVAN TIBERIU - Bucuresti 3-03-03-13-0412 TOMA ADRIAN - Bucuresti 0-30-30-33-114-7-113 CIOCAN MIRCEA STEFAN - Bucuresti 0-33-03-23-1324 OERU VALENTIN - Bucuresti 1-33-02-32-313-1215 NITULESCU MATEI - Bucuresti 0-31-31-33-21-6-11
Gr.inferioara nr. 2 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 POPA BOGDAN - Bucuresti 3-03-03-00-3322 NICULESCU RAISA - Bucuresti 0-30-30-30-303 LAZAR ADRIAN - Bucuresti 0-33-03-00-3234 BUSEGA IULIAN - Bucuresti 0-33-00-30-3145 CURELEA ANDREI - Bucuresti 3-03-03-03-041
Gr.inferioara nr. 3 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOCAVgAVpNVp1 CARANFILIAN EDUARD - Bucuresti 3-22-33-13-1324012 MITROI FLORIN - Bucuresti 2-33-13-03-0317113 IONITA ALEXANDRU - Ploiesti 3-21-33-13-0334-114 POPESCU PETRE - Bucuresti 1-30-31-32-305 VELICU DAMIAN LAURENTIU - Bucuresti 1-30-30-33-214
Gr.inferioara nr. 4 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 POPOVICI MIHAI - Bucuresti 3-22-33-13-0322 BACAIN IULIAN - Bucuresti 2-30-30-33-0143 GIUSEPPE BRANCATI - Bucuresti 3-23-03-03-0414 RADULESCU DAN - Bucuresti 1-33-00-33-0235 GABRIEL PETRE - Bucuresti 0-30-30-30-30
Gr.inferioara nr. 5 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 DUMITRU CRISTIAN - Bucuresti 3-03-13-03-0412 BALABAN ADRIAN - Bucuresti 0-31-33-03-0233 THOMAS WILLIAM KNOBEL - Bucuresti 1-33-13-03-0324 ILIESCU PATRICIA - Bucuresti 0-30-30-33-0145 VLAD ALEXANDRU - Bucuresti 0-30-30-30-30
Gr.inferioara nr. 6 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 VLADU DANIEL - Bucuresti 2-33-03-0222 POPESCU THEO - Bucuresti 3-23-03-0313 POPESCU TIBERIU - Ploiesti 0-30-30-3044 RANGA SEBASTIAN - Bucuresti 0-30-33-0135 -
Gr.inferioara nr. 7 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 12345VLOC1 MATVEEV VICTOR NICOLAE - Bucuresti 0-33-10-3132 MACUC ADRIAN - Bucuresti 3-03-13-1313 GHEORGHE CATALIN - Ploiesti 1-31-31-3044 LARION CLAUDIU STEFAN - Bucuresti 3-01-33-1225 -
Gr.superioara nr. 1 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 IVAN TIBERIU - Bucuresti 2 LAZAR ADRIAN - Bucuresti 3 IONITA ALEXANDRU - Ploiesti 4 -
Gr.superioara nr. 2 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 CURELEA ANDREI - Bucuresti 2 OERU VALENTIN - Bucuresti 3 RADULESCU DAN - Bucuresti 4 -
Gr.superioara nr. 3 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 MITROI FLORIN - Bucuresti 2 CIOCAN MIRCEA STEFAN - Bucuresti 3 BALABAN ADRIAN - Bucuresti 4 -
Gr.superioara nr. 4 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 GIUSEPPE BRANCATI - Bucuresti 2 POPA BOGDAN - Bucuresti 3 RANGA SEBASTIAN - Bucuresti 4 -
Gr.superioara nr. 5 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 DUMITRU CRISTIAN - Bucuresti 2 CARANFILIAN EDUARD - Bucuresti 3 MATVEEV VICTOR NICOLAE - Bucuresti 4 TOMA ADRIAN - Bucuresti
Gr.superioara nr. 6 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 POPESCU THEO - Bucuresti 2 POPOVICI MIHAI - Bucuresti 3 GHEORGHE CATALIN - Ploiesti 4 BUSEGA IULIAN - Bucuresti
Gr.superioara nr. 7 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 MACUC ADRIAN - Bucuresti 2 THOMAS WILLIAM KNOBEL - Bucuresti 3 POPESCU TIBERIU - Ploiesti 4 VELICU DAMIAN LAURENTIU - Bucuresti
Gr.superioara nr. 8 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 LARION CLAUDIU STEFAN - Bucuresti 2 VLADU DANIEL - Bucuresti 3 ILIESCU PATRICIA - Bucuresti 4 BACAIN IULIAN - Bucuresti
Comentariu
- 8619
- București
Gr.superioara nr. 1 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 IVAN TIBERIU - Bucuresti 3-03-0212 LAZAR ADRIAN - Bucuresti 0-30-303 IONITA ALEXANDRU - Ploiesti 0-33-0124 -
Gr.superioara nr. 2 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 CURELEA ANDREI - Bucuresti 0-30-302 OERU VALENTIN - Bucuresti 3-03-0213 RADULESCU DAN - Bucuresti 3-00-3124 -
Gr.superioara nr. 3 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 MITROI FLORIN - Bucuresti 3-13-1212 CIOCAN MIRCEA STEFAN - Bucuresti 1-30-303 BALABAN ADRIAN - Bucuresti 1-33-0124 -
Gr.superioara nr. 4 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOCAVgAVpNVp1 GIUSEPPE BRANCATI - Bucuresti 2-33-2120012 POPA BOGDAN - Bucuresti 3-21-31-1-113 RANGA SEBASTIAN - Bucuresti 2-33-1111114 -
Gr.superioara nr. 5 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 DUMITRU CRISTIAN - Bucuresti 3-23-03-2312 CARANFILIAN EDUARD - Bucuresti 2-32-32-303 MATVEEV VICTOR NICOLAE - Bucuresti 0-33-22-314 TOMA ADRIAN - Bucuresti 2-33-23-222
Gr.superioara nr. 6 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 POPESCU THEO - Bucuresti 3-23-23-0312 POPOVICI MIHAI - Bucuresti 2-33-03-0223 GHEORGHE CATALIN - Ploiesti 2-30-33-114 BUSEGA IULIAN - Bucuresti 0-30-31-30
Gr.superioara nr. 7 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOC1 MACUC ADRIAN - Bucuresti 3-23-03-0312 THOMAS WILLIAM KNOBEL - Bucuresti 2-31-32-303 POPESCU TIBERIU - Ploiesti 0-33-13-0224 VELICU DAMIAN LAURENTIU - Bucuresti 0-33-20-31
Gr.superioara nr. 8 - HOBBY-Nr Nume si prenume - Localitate 1234VLOCAVgAVpNVp1 LARION CLAUDIU STEFAN - Bucuresti 3-23-01-322-112 VLADU DANIEL - Bucuresti 2-33-03-2223013 ILIESCU PATRICIA - Bucuresti 0-30-30-30-94 BACAIN IULIAN - Bucuresti 3-12-33-021411
Eliminatorii HOBBY
1. Ivan Tiberiu
-------------------------
16. Balaban Adrian
-----------------------------------
9. Popovici Mihai
8. Bacain Iulian
--------------------------------------------------
5. Dumitru Cristian
12. Popescu Tiberiu
13. Radulescu Dan
4. Ranga Sebastian
-----------------------------------------------------------------
3. Mitroi Florin
14. Ionita Alexandru
11. Vladu Daniel
6. Popescu Theo
--------------------------------------------------
7. Macuc Adrian
10. Toma Adrian
15. Giuseppe Brancati
2. Oeru Valentin
Comentariu
- 8619
- București
Postat în original de TopTenisArena Vezi postPe parcursul turneului de la Avansati a disparut din sala o cupa a clubului CSTA, din cele expuse pe peretii salii. cel care si-a insusit premiul unui copil de la scrima, sa ma sune pana diseara sa vedem cand o aduce inapoi. daca nu, maine revin cu inregistrarile de pe camerele de supraveghere.
- Aprecieri 4
Comentariu
Postat în original de TopTenisArena Vezi post
Cristescu Cristian este cel care a "imprumutat" cupa cu motivul: avea un prieten o filmare si avea nevoie de recuzita. asemenea personaje nu au ce cauta in salile de sport. mare grija cei care il vor mai primi.
Il consideram un om deosebit!
Comentariu
- 8619
- București
Eliminatorii HOBBY
1. Ivan Tiberiu
------------------------- Ivan Tiberiu 3-0
16. Balaban Adrian
----------------------------------- Ivan Tiberiu 3-0
9. Popovici Mihai
------------------------- Bacain Iulian 1-3
8. Bacain Iulian
-------------------------------------------------- Ivan Tiberiu 3-1
5. Dumitru Cristian
------------------------- Dumitru Cristian 3-2
12. Popescu Tiberiu
----------------------------------- Dumitru Cristian 3-1
13. Radulescu Dan
------------------------- Ranga Sebastian 0-3
4. Ranga Sebastian
-----------------------------------------------------------------
3. Mitroi Florin
------------------------- Mitroi Florin 3-0
14. Ionita Alexandru
----------------------------------- Vladu Daniel 2-3
11. Vladu Daniel
------------------------- Vladu Daniel 3-1
6. Popescu Theo
-------------------------------------------------- Vladu Daniel 3-0
7. Macuc Adrian
------------------------- Macuc Adrian 3-0
10. Toma Adrian
----------------------------------- Macuc Adrian 3-2
15. Giuseppe Brancati
------------------------- Giuseppe Brancati 3-0
2. Oeru Valentin
Finals - HOBBY
Ivan Tiberiu
Vladu Daniel
Comentariu
- 8619
- București
Finals - HOBBY
Ivan Tiberiu
------------------------- Ivan Tiberiu 3-2
Vladu Daniel
Clasament HOBBY
1. Ivan Tiberiu - Bucuresti
2. Vladu Daniel - Bucuresti
3 -- 4
Dumitru Cristian - Bucuresti
Macuc Adrian - Bucuresti
5 -- 8
Bacain Iulian - Bucuresti
Mitroi Florin - Bucuresti
Ranga Sebastian - Bucuresti
Giuseppe Brancati - Bucuresti
9 -- 16
Balaban Adrian - Bucuresti
Popescu Theo - Bucuresti
Popescu Tiberiu - Ploiesti
Toma Adrian - Bucuresti
Popovici Mihai - Bucuresti
Ionita Alexandru - Ploiesti
Radulescu Dan - Bucuresti
Oeru Valentin - Bucuresti
17 -- 2v gr.sup.
Larion Claudiu Stefan - Bucuresti
18 -- 21 1v gr.sup.
Popa Bogdan - Bucuresti
Matveev Victor Nicolae - Bucuresti
Gheorghe Catalin - Ploiesti
Velicu Damian Laurentiu - Bucuresti
22 -- 28 0v gr.sup.
Caranfilian Eduard - Bucuresti
Ciocan Mircea Stefan - Bucuresti
Lazar Adrian - Bucuresti
Thomas William Knobel - Bucuresti
Iliescu Patricia - Bucuresti
Busega Iulian - Bucuresti
Curelea Andrei - Bucuresti
29 -- 1v gr.inf.
Nitulescu Matei - Bucuresti
30 -- 33 0v gr.inf.
Niculescu Raisa - Bucuresti
Popescu Petre - Bucuresti
Gabriel Petre - Bucuresti
Vlad Alexandru - Bucuresti
Dan V likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3585
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Postat în original de TopTenisArena Vezi post
Cristescu Cristian este cel care a "imprumutat" cupa cu motivul: avea un prieten o filmare si avea nevoie de recuzita. asemenea personaje nu au ce cauta in salile de sport. mare grija cei care il vor mai primi.
Am mai auzit niste situatii cu inculpatul, dar nu am dat crezare.. cu toate ca oamenii ce mi-au transmis, sunt oameni drepti.
Cu aceasta ocazie eu Durdun Gheorghe, Administrator PING PONG SHOP & ACADEMY anunt ca acest "dl." incepand de astazi are interzis la noi in sala cat si la evenimentele organizate de noi!
Imi este rusine ca acest "dl." mi-a calcat pragul salii!
Rusine!
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
- Aprecieri 7
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Postat în original de alexandru.carandaLuati atitudine si fiti oameni cinstiti inclusiv cei ce organizeaza turneele! Jucati cu fete preparate ! Rusine sa va fie!
Trimis de pe al meu SM-S906B folosind TapatalkR45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Postat în original de alexandru.carandaOrice om cinstit nu are cum sa isi dea seama de mizeriile care se fac in Amatur cu fete facute, ierburi si alte mizerii aprobate sau nu doar la " incalzire". Sunt multe gunoaie de oameni care vor sa castige prin orice mijloc, sa triseze. Regulamentul ar trebui schimat iar cei care folosesc fete interzise sau preparate trebuie exclusi din competitii din start si sa nu mai aiba dreptul de participare in nici un turneu!
Trimis de pe al meu SM-S906B folosind Tapatalk
Eu am trecut de cel putzin 2 ori prin situatii de genul in fazele inferioare si nu m-am simtit deloc confortabil (anuntat organizatorul inaintea meciului, galagie mare din partea adversarului in culpa, organizator care nu a avut purerea sa ia decizia corecta, eu am intrat la masa din respect pentru organizator, care a recomandat sa jucam si rezolvam dupa aceea, ca apoi sa invoce regulamentul spunand ca nu trebuia sa intru la masa, asta dupa ce si el s-a consultat cu cineva din Comitetul Director) asa ca te inteleg perfect si pe tine, care aveai sansa sa intrii in finala, dar si pe Florin, care ar fi trebuit sa joace semifinala cu tine. Nu mai zic de celalalt finalist... O fi acceptat situatia si el ca si mine, probabil din respect pentru organizator si tenisul de masa.
Mai jos am pus si extrasul din regulament:
"6.4. Ținuta de joc și paleta
Echipamentul se compune din tricou, șort (fustă), pantofi de sport, trening. Tricoul, șortul, fusta pot avea orice culoare, cu condiția să difere, în culoarea de bază, de culoarea mingii.
Paleta poate avea orice mărime, formă sau greutate, dar lama trebuie să fie plată și rigidă. Partea paletei folosită pentru a lovi mingea va fi acoperită cu cauciuc simplu, cauciuc cu zimții spre exterior, sau cauciuc sandwich cu zimții spre exterior sau spre interior cu condiția de a fi pe lista fețelor omologate ITTF. Orice strat din componența paletei și orice strat de material acoperitor sau adeziv, folosit pentru a lovi mingea, va avea continuitate și va fi de grosime egală. Suprafața materialului de acoperire a fețelor paletei trebuie să fie mată, de culoare neagră pe o parte și una din culorile aprobate, pe cealaltă parte. Două culori vor fi obligatorii și pentru cazul când una dintre cele două fețe ale paletei nu este acoperită.
În caz de nemulțumiri sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în cazul în care jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare. În cazul unei contestații, până la sosirea unui arbitru, punctele jucate rămân valabile.
6.5. Disciplina
6.5.1. Comportamentul jucătorilor în timpul turneului
Jucătorii de tenis de masă vor evita comportări care ar putea avea un caracter nesportiv, ar jigni participanții sau ar dăuna imaginii sportului:
- expresii grosolane;
6.5.3. Sancțiuni
Organizatorul are dreptul să avertizeze, iar la recidivă să elimine din concurs, jucătorii care încalcă regulile menționate la aliniatul 6.5.1.
Cazurile grave de indisciplină, violență, agresiune fizică sau verbală, furt, etc. vor fi luate în discuție de către Comitetul Director în urma sesizării organizatorului sau din oficiu. Jucătorul în culpă poate fi avertizat sau suspendat din competițiile AmaTur pe o perioadă mergând între trei luni și până la eliminarea din circuit."
Sa imi arate organizatorul, pentru care am un respect deosebit dealtfel (asta fara sa fiu ironic cu el asa cum a fost el cu mine la niste comentarii ale mele de bun simt facute pe Facebook, la postarile lui si ale lui Florin), unde scrie ca trebuie acceptul celuilalt competitor sa ia masurile care se impun, in conditiile in care stie ca unul din concurenti nu isi apara corect sansele si mai foloseste si limbaj aparte cu celalalt competitor (cazul Flor*in Guluta). Sper Catalin sa nu ia in nume personal comentariul meu, am fost la cateva concursuri organizate de el si m-am simtit foarte bine, dar de acum inainte organizatorii trebuie sa fie mai fermi in decizii si cu totii sa respectam ideea de fair-play si spiritul Amatur (circuit semiprofesionist, unde multi jucatori profesionisti au inceput cariera). Adica sa fie folosite fetze aprobate ITTF si sa existe respect, altfel de ce nu putem juca si in parc sau pe mese rudimentare, neconforme regulamentului ITTF, care sta la baza regulamentului Amatur.
Mai mult, iata ca regulamentul spune clar si cum trebuie procedat in alte cazuri (cum este cel cu cupa substituita din sala unde organizeaza Catalin concursurile, exact la acelasi concurs in care s-a constatat abaterea de la regulament legata de fetze). Aici nu mai este numai decizia organizatorului... Singurul care a luat o decizie in acest caz a fost Georgica Durdun, pentru care am un deosebit respect. Il stiu si pe domnul care a subtilizat cupa, am vazut ca a dat unele explicatii, dar eu unul nu-i inteleg totusi atitudinea mai ales ca il stiu a fi un domn respectabil si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nu avertiza Catalin ca se uita pe camerele de luat vederi.
P.S. Hotarasem sa nu mai comentez nimic pe aceasta tema, dar am zis ca, din respect pentru tenisul de masa si colegii din Amatur, sa mai fac o ultima incercare, in speranta in care Comitetul Amatur va dezbate acest subiect al fetzelor interzise si va clarifica regulamentul, in asa fel incat sa vina in ajutorul organzatorilor sa nu mai aiba dubii in privinta deciziilor. Mentionez ca nu am nici o relatie de prietenie cu cei in cauza, asta ca sa nu fiu acuzat ca sunt partinitor.
Cu deosebit respect,
Un simplu AmaturistR45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 21.sep.2016
- 182
- București
- 45
Likes given: 11Likes received: 84
Il rog pe domnul Marian Irimia sa stearga comentariile facute la postarile mele si sa le republice dansul ulterior pentru a disparea din acest topic, putandu-si exprima liber parerile dar separat, fara a mentiona vreun comment de-al meu.
Am folosit un limbaj neadecvat ce nu ma caraterizeaza, intr-un moment de furie, fiind pe buna dreptate nedreptatit si scos din competitie pentru ca am atentionat si s-a confirmat folosirea unor fete interzise.
Imi pare rau si inca o data scuze cu respect pentru toti participantii !
Cu stima,
Alexandru
Trimis de pe al meu SM-S906B folosind Tapatalk
- Aprecieri 3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:30.Procesare...X
Comentariu