Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari si ti-e si lui nea Aurel ,cred ca a-ti luat-o rau pe spanac ,rau de tot
Multumesc Dane ))...a fost un turneu foarte reusit, fiind primul de tip AMATUR...oameni perfecti,ospitalieri pana la D-zeu si inapoi......toate conditiile...Abia asteptam un turneu A...inca odata felicitari organizatorilor Parvu Nicolae si Parfenie Costel...Toata Stima!
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
La Resita sti ca am fost acum vreo doi sau trei ani cu tine cu Piri ,cu Liciu si o fost fain,acum de ce sa nu fi fost ,ca oamenii de acolo sint super oameni.
Cit m-ai multe turnee la Resita si cu o gramada de participantii va doresc.
Ps Ghita de ce nu l-ai luat si pe Liciu,cred ca Corbu il astepta
La Resita sti ca am fost acum vreo doi sau trei ani cu tine cu Piri ,cu Liciu si o fost fain,acum de ce sa nu fi fost ,ca oamenii de acolo sint super oameni.
Cit m-ai multe turnee la Resita si cu o gramada de participantii va doresc.
Ps Ghita de ce nu l-ai luat si pe Liciu,cred ca Corbu il astepta
wahahaaa!!! sa sti ca il astepta Sorin...habar am de ce nu a venit...nu am vorbit cu el...
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Felicitari Ghita ! dar daca o tii tot asa, risti ca, potentialii participanti la turneele la care iti anunti prezenta, sa nu mai vina de frica.
Multumesc 'nea Titi...nu este chiar asa cum spuneti dv-stra...a fost multa munca si transpiratie ...meciuri foarte echilibrate, dealtfel in Resita sunt jucatori f.foarte buni...pacat ca nu a-ti fost...sa nu faceti cumva sa nu veniti cand o sa mai aveti ocazia, ca sincer va spun: NU O SA VA PARA RAU...Doru, Leo si Tibi va poate confirma cum este la Resita...Numai Bine!
Multumesc 'nea Titi...nu este chiar asa cum spuneti dv-stra...a fost multa munca si transpiratie ...meciuri foarte echilibrate, dealtfel in Resita sunt jucatori f.foarte buni...pacat ca nu a-ti fost...sa nu faceti cumva sa nu veniti cand o sa mai aveti ocazia, ca sincer va spun: NU O SA VA PARA RAU...Doru, Leo si Tibi va poate confirma cum este la Resita...Numai Bine!
Sincer, eu am vrut sa vin la Resita dar, majoritatea, in frunte cu Doru, a vrut sa mergem la Oradea. A trebuit sa ma supun. Oricum, cu prima ocazie voi merge la Resita, mai ales ca acolo se da tuica in loc de apa.
Comentariu