As ruga frumos cj2 cj3 cj4 cj5 cj6 cj7 sa se retragă ca sa prindă loc ph2
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ,29-30 aprilie 2023,Cluj-Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
eu nu fac parte din nici o echipa si nici nu mi-a facut placere sa imi calculez punctajul astfel sa raman la hobby pentru a putea participa, cum au facut foarte multi. Si nu o spun ca asa am eu o idee, ci unii dintre ei s-au laudat de fata cu toata lumea ca trebuie sa piarda in 5-8, la turneu A, pentru a ramane unde "trebuie".
Dar si asa, sa consideri normal criteriul asta de departajare, unde e evident ca la hobby vor fi diferente de sute de locuri, care fac inutila luarea in calcul a celor de la elita, mi se pare de-a dreptul comic. Puteau sa il faca turneu de Avansati si Hobby, ca ei aduc presupun cea mai mare pondere pentru a se califica sa participe. Elita .... e asa de umplutura, cel putin la un astfel de calcul. ))
sebyy likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2765
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1478Likes received: 3254
În primele 3 ediții ale BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup prioritatea la înscriere a echipelor pentru cea de-a doua etapă era dată de poziția în clasamentul Amatur a jucătorului din categoria Elite. Am optat pentru această variantă deoarece știam că jucătorii din această categorie sunt mai interesați/implicați în fenomen și, dacă sunt pe poziție eligibilă, se vor zbate să adune jucătorii din celelalte trei categorii pentru a forma echipa.
Totul a fost ok cu acest criteriu până la ediția de anul trecut când un județ a reușit să înscrie 5 echipe.
Și atunci a apărut ideea/propunerea ca la următoarele ediții să ținem seama de toate categoriile pentru calculul priorității. Și am schimbat regulamentul. Dar, supriză... același județ are acum 7 echipe încrise. Și mai este un județ cu 4.
Și din nou.... nu e bun Regulamentul că favorizează pe cineva.
Repet ceea ce am spus câteva posturi mai sus. Numărul limitat de echipe (42) vă genera în fiecare an discuții din partea celor care nu vor prinde un loc la concurs. După părerea mea, aceste discuții sunt pur subiective și vor fi inițiate întotdeauna de cei care se simt sau se vor simți nedreptățiți.
Dacă e să privim obiectiv acest aspect atunci va trebui să ne întrebăm nu "de ce unii au mai mult?", ci mai degrabă "de ce unii nu au deloc?". Și o să mă explic.
Deși suntem la cea de-a patra ediție a concursului pe echipe, avem 7 (ȘAPTE) județe care nu au reușit să participe nici măcar cu o singură echipă, nici măcar la o ediție !!!
Mai mult decât atât, după dispariția prematură a unuia dintre cei care au coordonat Amaturul în ultimii ani, județul din care era nu mai reușește să închege o echipă. Deci sunt 8 (OPT) județe în total!!!
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup este, probabil, concursul care ne arată că fiecare jucător, indiferent de categoria din care face parte (Elite/Open/Avansați/Hobby) este la fel de important în viața circuitului. Am observat că sunt și persoane care tratează oarecum diferențiat participanții în circuitul Amatur, în funcție de valoarea sportivă pe care aceștia o au. Și uite că vine concursul pe echipe, în care ai avea nevoie de toți dar, na, după ce pe parcursul unui an nu a fost prea mult băgat în seamă, jucătorul mai nou în circuit nu e foarte curios acum să participe.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 9
Comentariu
Oare este surpriză ? Același județ are 4echipe apoi 7 urmeaza 12 sau poate da Domnul să castige turneul altă echipă dar se pare că este greu cu Clujul.Raul Bogdan fedot like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Ciprian T Vezi post
Când ați spus de cei 7 jucători de la Hobby v-ați uitat sigur înainte și în propria curte? Revedeți și reanalizați clasamentul și parcursul primilor 7 jucători din Prahova de la Hobby înainte de a vă lansa în astfel de acuze. (Toți sunt de peste un an la Hobby)
Eu m-am uitat și nu e "un motiv de mândrie"...cum spuneți 🤔
Mi se pare că vedeți doar paiul din ochiul altuia ...
Dar hai sa nu batem campii...
In clasamentul national PH2 este la elite pe 12, la open pe 14 și la avansati pe 18...pare cuiva normal la cap ca aceasta echipa nu merita sa fie între cele 42 admise?
- Aprecieri 4
Comentariu
Diferentele intre primii 100 jucatori la fiecare categorie sunt la momentul actual;
Elite - locul 1-100- 113 pct
Open - locul 1-100- 198 pct
Avansati- locul 1-100- 379 pct
Hobby - lovul 1-100- 913 pct
Intrebarea ar fi de ce intre locul 1 si 100 sunt mai multe puncte decat 99, cum ar fi normal. Pana la urma sunt curios
cum ii poti explica jucatorului de la hobby de pe locul 100 ca intre el si locul 1 sunt 913 pct, in loc sa fie 99 pct.
Daca tot e sa tratam egal categoriile, atunci trebuie ca intre jucatori aflati pe anumite pozitii la elite, sa fie
aceasi diferenta de puncte ca intre jucatorii de la celelate categorii aflate pe aceleasi pozitii in cadrul categoriei lor.
Indiferent ca se supara sau nu dl. Razvan, aici regulamentul a favorizat clar jucatorul de hobby, prin formarea echipelor pe baza
clasamentului general in loc de clasamentul pe categorii. Adica pana la urma categoriile nu sunt egale in pondere, hobby are aprox 59% pondere,
avansati cam 23%, open cam 12% si elite cam 6%. Adica mai pe romaneste ce motor sa fie jucatorul de la elite daca primeste doar 6% combustibil
in loc de 25% daca tot e sa fim corecti? Acum motorul e jucatorul de la hobby, si din pacate nu mai are nimeni ce sa faca.
Dupa aia intradevar se poate analiza de ce unele judete nu formeaza echipe, si altele au pana la 7 echipe, si tot felul de alte oprelisti
care fac ca la un turneu national in loc de 41 echipe judetene plus Bucuresti, sa fie cu totul alta configuratie de echipe.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
- Aprecieri 6
Comentariu
Iar in clasamentul hobby național, în primii 14 avem 5 jucători de la Cluj...cifrele vorbesc singureDan66 Marian Bogdan like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Iar PH are 3 jucători în top 13 la elite...PH e buna la elite, Cluj la hobby...PH are 1 echipa, Cluj 7
- Aprecieri 4
Comentariu
Se inscrie echipa CJ8, cu urmatorii jucatori: Teleki Zsolt (elite), Bobos Marius(open), Sava Andrei (avansati), Taut Stefan(hobby). Multumesc.
Butterfly Cresail
FH Xiom OmegaV Pro / BH Xiom OmegaV Euro
- Aprecieri 9
Comentariu
Bună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.
- Aprecieri 10
Comentariu
buna ziua cred ca ar fi de bun simt ca echipele tulcene sa se retraga ca sa prinda loc si cj 8
- Aprecieri 7
Comentariu
Lucrurile sunt mult mai rau dat fiind ca:
1E + 1 O + 1A + 100H = 2079
100E + 100 O+ 100 A + 1H = 1850
Daca s-ar face corect, cu clasamentul separat pe categorii atunci
1E + 1 O + 1A + 100H = 103
100E + 100 O+ 100 A + 1H = 301
Marian Bogdan jurescu sorin like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Raul2418 Vezi postBună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.
Comentariu
Postat în original de Raul2418 Vezi postBună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.Drulea Petru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Likes given: 87Likes received: 488
Hopaaaaa......!!!
văd că se gândesc unele echipe la RETRAGERE
ptr a face loc echipelor din Cluj!!!!
sper sa nu fie mai multe echipe cu stfel de idei!!!
Nu imbirlig,dar trebuie sa întreb....:nu este cam târziu???
Râmin locuri libere???
Cite echipe credeți că poate înscrie Clujul???!!!
P.s
Ca o părere personală.....cred că este cam scump un turneu A pe două zile!!!(transport,cazare,masa în comparație cu beneficiul jucatorului-puncte in turneu A)
Cînd a fost A+ era altceva!!!
Sărbători Pascale fericite va doresc!
- Aprecieri 4
Comentariu
..poate ca solutia nu este atat de complicata:. Fiecare judet sa poata inscrie doar O SINGURA echipa.
Daca un judet nu se poate inscrie, asta e. De ce trebuie sa fie 42?..de ce nu poate fi desfasurat turneul doar cu judetele inscrise?..atatea cate sunt..
Atat timp cat se va permite unui judet sa inscrie mai multe echipe, vor exista discutii si nemultumiri pe criteriile de participare, indiferent cat de "obiective" ar fi acestea.
Din cate cunosc, aceasta competitie are caracteristicile de desfasurare ale unui turneu final, nu ale unui campionat. Prin urmare, nu pare chiar fair-play ca un judet sa poate alinia, la start, mai multe echipe...
Cu atat mai mult cu cat, anterior, nu au avut loc turnee de calificare.
Deci...
In rest, sa auzim doar de bine.
Sarbatori linistite!
- Aprecieri 4
Comentariu
Salut,
Puneti o regula care specifica clar nr maxim de echipe dintr-un judet.
De clujeni m-am lamurit, vor sa castige cu price pret trofeul, au 2 echipe la care joaca 2 fosti jucatori de superliga, Marchis si Gabudean (rezerva), si li se pare normal sa inscrie 7-8 echipe din Cluj, ca celelalte judete sa ramana cu o singura echipa.
Sa fiti convinsi ca daca erau 3-4 echipe din Cluj nu erau prea multe dezbateri.
Nu numai cei din PH sunt dezavantajati, ci si jucatori din alte judete.
Supuneti la vot nr maxim de echipe din fiecare judet.
Clujul fiind gazda, sa dea dovada de fair play.
Trofeul e deja acontat, macar sa ii lase si pe ceilalti jucatori din alte judete sa participe.
- Aprecieri 5
Comentariu
Regulamentul se poate îmbunătăți dar deocamdată asta e situația...🏓👍
- Aprecieri 3
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2765
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1478Likes received: 3254
Cred că în cazul ăsta ar fi trebuit discutate lucrurile când s-a făcut regulamentul...
🏓👍
Regulamentul actual a fost publicat pe 1 iulie 2022.
https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/994412
BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator local- 15.ian.2021
- 356
- Lugoj
- 55
Likes given: 545Likes received: 189
Dar.....,probabil dacă un alt judet ar fi vrut sa aibă doua sau mai multe echipe la acest turneu, s-ar fi mobilizat la fel ca și Clujul având 9 luni la dispoziție . Regulamentul a fost același pentru toate echipele. Eu personal felicit echipa Clujului. Pentru viitor sa avem grija sa nu avem aceleași discuții cu privire la regulament , care este perfectibil, după ce a întrat în vigoare. Propun pentru anul acesta timpul de consultare pentru noul regulament sa fie mai lung ca să se poată discuta ce se discuta acum.
Ps:anul trecut Timiș 1 a pierdut la limita cu echipa câștigătoare deci putem zice ca e greu la Cluj dar nu imposibil.lemn: butterfly harimoto innerforce zlc
- Aprecieri 7
Comentariu
Postat în original de rasvan Vezi post
Da, Regulamentul nu este perfect. Nu va fi probabil niciodată. Dar.....
Regulamentul actual a fost publicat pe 1 iulie 2022.
https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/994412
Recunosc faptul că sunt abia de nici jumătate de an în Amatur și nici nu știam cum s-a procedat în trecut la competițiile anterioare dar aș vrea să vă întreb dacă acest regulament este pus în "dezbatere publică" sau cum se adopta de vreme ce sunt destul de multe nemulțumiri, care apar după lansarea lui ?
Mulțumesc.
- Aprecieri 3
Comentariu
Nu poate fi acceptat ca 1H + 100(E+O+A) mai bun decât 1(E+O+A) + 100H...este clar pt orice ochi,ca e pe dos de fapt.
Regula spune ca albul e negru si negru e alb. Este discriminatorie la adresa elite, nedreapta, absurda. O astfel de regula trebuie schimbata acum, de urgenta. E ca și cum ai avea în regulament o greșeală grosolana. Și asta e de fapt. Dacă nu se corectează inseamna ca este rau intenționată!Dan66 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3231
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4692Likes received: 1901
Dacă s-ar organiza în țară mai multe turnee pe echipe Butterfly Romanian Table Tenis Team Cup ar fi super,se vede că mulți colegi își doresc să participe la acest turneu, care se prevede a fi un mare festin.Ultima editare de Bubucrys; 14.apr.2023, 18:43.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
- Aprecieri 3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:20.Procesare...X
Comentariu