Postat în original de Bubucrys
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ,29-30 aprilie 2023,Cluj-Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Adrian Buga likes this.
- Aprecieri 1
Postat în original de Vije Vezi postNu poate fi acceptat ca 1H + 100(E+O+A) mai bun decât 1(E+O+A) + 100H...este clar pt orice ochi,ca e pe dos de fapt.
Regula spune ca albul e negru si negru e alb. Este discriminatorie la adresa elite, nedreapta, absurda. O astfel de regula trebuie schimbata acum, de urgenta. E ca și cum ai avea în regulament o greșeală grosolana. Și asta e de fapt. Dacă nu se corectează inseamna ca este rau intenționată!Nicky Bairam Adrian Buga like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Ciprian T Vezi post
Regulile nu se schimbă de regulă "în timpul jocului". Din câte am văzut regulamentul a fost public încă de la data de 01.07.2022 ! Nimeni nu a avut nici o propunere de modificare sau îmbunătățire...🤔
Regulamentul zice asa:
8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși
Va rog mult sa respectati aceasta regula. Nu se mai poate modifica , dupa cum ziceti.Cameliacraiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Vije Vezi post
Vedeți ca am mai găsit o greseala grosolana în regulament. O aplicam și pe aia , da? Sau aplicam doar pe cele care avantajeaza pe cine trebuie?
Regulamentul zice asa:
8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși
Va rog mult sa respectati aceasta regula. Nu se mai poate modifica , dupa cum ziceti.
De asemenea, nu cred că cei care au făcut acest regulament l-au făcut pentru a avantaja sau dezavantaja pe cineva. Faptul că județul Cluj organizează această competiție nu înseamnă că ar fi favorizați.
Pe de altă parte, e posibil să aveți dreptate (dacă aș fi în locul dvs. poate aș avea la rândul meu nemulțumiri) dar să știți că agresivitatea și o oarecare aroganță pe care o afișați în comentariile dumneavoastră nu ajută pe nimeni și aduce o tensiune negativă asupra acestui turneu care, cred că se dorește a fi dincolo de o competiție sportivă și una a bucuriei de a participa la un turneu de o asemenea anvergură.
Eu mă opresc aici și vă doresc sărbători fericite!
🏓👍
- Aprecieri 4
Comentariu
Postat în original de Vije Vezi post
Vedeți ca am mai găsit o greseala grosolana în regulament. O aplicam și pe aia , da? Sau aplicam doar pe cele care avantajeaza pe cine trebuie?
Regulamentul zice asa:
Va rog mult sa respectati aceasta regula. Nu se mai poate modifica , dupa cum ziceti.Nicky Bairam Adrian Buga like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Sa presupunem ca era amaturu în China și erau 1.000.000 de jucători...pai ce făceam? Adunam 12 de la elite și cu 1.000.000 de la hobby? Înțelegeți cât de absurda e regula? Hobby trebuie sa-si dea poziția din clasamentul de hobby. Nu inteleg de ce ar deranja aceasta regula fireasca pe cineva?! Hai sa facem un sondaj sa vedem.Ciprian T likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Fratilor nu fiti răi,e saptamîna mare regulamentul e clar pe anul ăsta ,ne tinem de el,la anu mai vedem.Sarbatori linistite va doresc !!Si haideti la pinpong Cluju asta a făcut !!!
Trimis de pe al meu SM-J320F folosind Tapatalk
- Aprecieri 10
Comentariu
Aaa..da, clar, păstrată aceeași regula, dar aplicata corect (hobby la hobby)...nu vad pe cine ar deranja corectitudinea.
Comentariu
organizator local- 24.ian.2015
- 1564
- hunedoara
Likes given: 273Likes received: 569
Postat în original de Raul2418 Vezi postBună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 24.ian.2015
- 1564
- hunedoara
Likes given: 273Likes received: 569
Nu are nimeni treabă cu jucătorii de Cluj dar fiecare județ ar trebui sa aibă prioritate cu a doua echipă în a doua perioadă a înscrierilor
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 07.iul.2020
- 366
- București
- 48
Likes given: 39Likes received: 299
Actualizare - echipa București 3 are următoarea configuratie:
Elite - Catana Claudiu
Open - Burcea Daniel
Avansati - Mihalcea Ștefan Tiberiu
Hobby - Toma Adrian
București 4 :
Elite - Radu Daniel
Open - Grumeza Lucian
Avansati - Migo Caranfilian
Hobby - Varbanescu Radu
rasvan Cameliacraiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2765
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1478Likes received: 3254
Regulamentul BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napova 2023 a fost publicat în data de 1 iulie 2022.
Iată unde erau în clasamentul general Amatur la acea dată jucătorii din cele 11 echipe care în momentul de față au drept de participare dacă rămân 31 de echipe înscrise în prima etapă:NR. JUD. ELITE LOC OPEN LOC AVANSAȚI LOC HOBBY LOC REZERVĂ LOC 1 CJ2 Marchis Maximilian 209 Orban Adrian 207 Badescu Tudor 393 Baican Cristian 1774 Marchis Alexandra 953 2 B2 Istrate Cristian 40 Popescu Eugen 303 Galca Andrei 530 Mitroi Florin 2002 3 CJ3 Mican Nicolae 13 Buga Adrian 1049 Konti Florin 723 Borla Nicolae 1574 4 CJ4 Irimia Sorin Jr. 18 Balazs Imre Florin 367 Puscas Darius 564 Popa Cristian Vasile 1336 Rusu Stefan 1452 5 TM2 Verdet Adrian 5 Orban Marius 177 Chivaran Alin 420 Budeanu Dan 2217 6 CJ5 Parjol Rares 257 Solyom Sandor 345 Pop Danut 299 Criste Mihai Marius 1275 Gabudean Dorin NU 7 B3 Catana Claudiu 23 Cretu Ionut 446 Mihalcea Stefan Tiberiu 914 Toma Adrian NU 8 IS2 Ciortescu Cristian 10 Gotca Adrian 899 Draganescu Stefan 486 Oniga Constantin NU 9 CJ6 Dezso Lorand 196 Barbuta Ioan 331 Pascalau Cristian 451 Taut Ciprian NU 10 B4 Radu Daniel 245 Burcea Daniel 280 Cocan Mircea 516 Varbanescu Radu 1653 11 CJ7 Simion Boby 270 Tovis Levente 912 Bora Paul 794 Naghiu Raluca 3017
Ca să susții sus și tare că eu și cei împreună cu care am lucrat la Regulamentul ediției din acest an am intenționat să avantajăm vreo echipă sau vreun județ să participe la concurs este....
Asta ar însemna ca la 1 iulie 2022 noi să știm exact câte echipe se vor înscrie în prima fază, ce jucători clasați bine în clasament nu vor putea participa sau cum vor evolua în clasament toți participanții din Amatur pe durata a aproape un an.
Da, e chiar plauzibil...
Susțineți că următorul articol din Regulament este grosolan/hidos/abominabil/etc
8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși. (Exemplu: Bistrița-Năsăud – Elite (loc 111) + Open (loc 464) + Avansați (loc 866) + Hobby (loc 1557) = total 3.018 – echipa cu cel mai mic total va fi prima) În cazul în care două sau mai multe echipe vor avea același punctaj, departajarea acestora se va face în funcție de locul ocupat în clasament de jucătorul categoriei Elite (cel mai bine clasat va fi primul).
Acest articol reflectă exact ceea ce ne-am propus, în 2019, atunci când am inițiat acest concurs împreună cu coordonatorii Amatur: Încurajarea jucătorilor în a participa la cât mai multe turnee Amatur + Atragerea de noi participanți în turneele Amatur.
Da, matematic sună perfect ceea ce s-a scris în postările anterioare.
Da, dacă tenisul de masă era matematică atunci trebuia să avem Elite de la locurile 1 la 300, Open de la 301 la 700, Avansați de la 701 la 1200 și Hobby de la 1201 la 4000. Și atunci ieșeau calculele.
Dar. Dacă un jucător dintr-o categorie valorică inferioară ajunge, în clasamentul Amatur, înaintea unui jucător aflat într-o categorie superioară, atunci da, el ne va strica calculele matematice și atunci diferența dintre 1 și 100 la Hobby nu va mai fi 99. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă jucătorul din categorie inferioară participă la mai multe turnee Amatur comparativ cu jucătorul din categoria superioară. Păi noi exact acest lucru îl încurajăm: participarea la cât mai multe turnee Amatur.
Vă doresc tuturor o seară liniștită !BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 21
Comentariu
Sugestie: toate echipele aflate sub linie sa se retraga, sa ramana doar echipele din Cluj, sa fie siguri ca trofeul ramane la Cluj.
Regulamentul este respectat la litera, nu mai pot aparea modificari ulterioare.
Cand mai multe persoane iti spun ca ceva nu e in regula, incerci sa gasesti o solutie.Negulescu Cristi Cameliacraiu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de maniche Vezi postSugestie: toate echipele aflate sub linie sa se retraga, sa ramana doar echipele din Cluj, sa fie siguri ca trofeul ramane la Cluj.
Regulamentul este respectat la litera, nu mai pot aparea modificari ulterioare.
Cand mai multe persoane iti spun ca ceva nu e in regula, incerci sa gasesti o solutie.
așa toată lumea va fi fericită!
😋
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1522
- deva
Likes given: 1327Likes received: 938
Foarte interesant! Nenumarate dezbateri, nemulțumiți pe masura…. Pt ce? Bun sau rau, regulamentul a fost postat in timp util. Este perfect? Probabil ca nu! Poate fi perfectionat? Cu siguranta! Cred ca in loc sa blamam regulamentul ,pe Rasvan ,echipele din Cluj , mai bine ne-am canaliza eforturile inspre a participa la cat mai multe turnee si a gasi un model care sa recompenseze eforturile celor care , prin prezenta lor la turnee, fac cinste Amatur-ului!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Aprecieri 14
Comentariu
Este clar că fum fără foc nu apare. La fel de clar este și faptul că regulamentul acestui turneu are nevoie de corecții majore cu privire la ocuparea locurilor rămase libere după prima rundă de înscrieri. Dacă rezultatele acestui turneu vor fi punctate ,dacă regulamentul turneului a fost admis de conducerea Amatur , ce ne poate spune comitetul director ? Intuiesc că peste hotărârile conducerii Amatur nu poate trece nimeni.
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11779
- Timișoara
Likes given: 1461Likes received: 5183
Domnilor din Prahova 2, decat sa faceti presiuni prin posturi inutile, mai bine v-ati canaliza energiile spre a-l convinge pe unul dintre colegii de la hobby de pe locurile 2-5 din Prahova, cu care ati prinde loc 100%. L-ati ales pe al 8-lea (care, am mai scris-o, a avut un turneu anul trecut si un turneu anul asta) si va plangeti intr-una ca nu prindeti loc.
Sarbatori Pascale Fericite si mai linistite!
- Aprecieri 10
Comentariu
organizator local- 14.ian.2020
- 313
- Cluj-Napoca
Likes given: 97Likes received: 148
Daca participați si voi la cate turnee am participat noi(Clujul) poate prindeati loc!!!
De anul trecu se stia regulamentul!!!!
Stand acasa in weekend la gratare si relaxare asta nu va aduce echipa in joc...
Asa ca bagativa mintile in cap si participați la turnee daca vreti sa prindeți loc in 2024Lemn: Timo Boll Spirit
FH: Tibhar MXP
BH: Tibhar MXP
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3355
- Giurgiu
- 57
Likes given: 769Likes received: 686
După câte știu scopul acestui turneu foarte reușit si dorit de amaturisti este un concurs între județe și nu între echipe. Conform regulamentului în vigoare al acestui concurs turneul s-a transformat într-unul între echipe căci dacă Clujul participa cu 7 echipe iar alte județe cu numai una este clar ca nu se mai poate vorbi de concurs între județe.
Poate că cel mai corect ar fi ca din fiecare județ sa participe numai o singură echipă, indiferent ca nu se atinge numarul 42.
Și sa se mai organizeze și un turneu între echipe de data asta la care sa se aplice criteriile de calificare actuale.
- Aprecieri 5
Comentariu
Da, sunt de acord. A fost o greseala grosolana, nu ceva premeditat. Greșelile sunt omenești. Atunci reparati-o. Dacă nu, inseamna ca a fost premeditat și se promovează echipele slabe din anumit județ în pofida echipelor mai bune din alt județ. Asta dacă se vrea ca cele mai bune echipe sa aibă acces. Când Eph2> Ecj2345678 și Oph2>Ocj2345678 și Aph2>Acj2345678 atunci PH2 e mai buna decât toate celelalte. În nici un caz cea mai slaba.Cameliacraiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 28.feb.2019
- 233
- Sinaia
- 43
Likes given: 199Likes received: 183
Postat în original de Levente1988 Vezi postDaca participați si voi la cate turnee am participat noi(Clujul) poate prindeati loc!!!
De anul trecu se stia regulamentul!!!!
Stand acasa in weekend la gratare si relaxare asta nu va aduce echipa in joc...
Asa ca bagativa mintile in cap si participați la turnee daca vreti sa prindeți loc in 2024Cameliacraiu likes this.Blade : Harimoto Tomokazu Innerforce Super ZLC;
FH: Glayzer 05;
BH: Glayzer 05;
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna seara,inscriem echipa judetului Gorj:
Saceleanu Bogdan-Andrei
Botanel Grigore
Cîrstea Toni Rezerva: Balasoiu Liviu
Balasoiu Maria
Meniuri : 3 S1 , 1 S2 ,4 D1
Confirmam prezenta la Butterfly Team Party
- Aprecieri 7
Comentariu
Nu vreau si nu am vrut niciodata sa intru in polemica pe tema Butterfly Cup cu nimeni; mi se pare o initiativa fantastica si am tot respectul pt Ravan Crisan ca face asa ceva pentru comunitatea Amatur.
Acum sunt postari cu nemultumiri pe tema calificarii la acest turneu a unor echipe( poate sunt justificate poate nu ) Cand acestea se vor sfarsi, va incepe ca si in anii trecuti nemultumirea in logatura cu rezerva folosita. Toata lumea a observat si pus la zid situatia cand rezerva de la Elite ( de obicei fosti jucatori de divizia A sau Superliga ) care in mod normal conform regulamentului nu ar fi avut drept de joc ca titular, apare brusc din palarie, deobicei in ziua a doua cand se trece la eliminatorii. Este o situatie care s-a vazut cu ochiul liber si nimeni n-a facut nimic, dar va supun atentiei si o alta situatie cand jucatorul de la hobby este mult peste nivelul categoriei. Se incearca utilizarea regulamentului pentru ati aranja un avanaj de macar 1 punct prin orice mijloace. Nu vorbesc pe de rost , am participat la Tg. Mures si la Cluj si am vazut niste copii ( rezerve la hobby) care acum joaca la Elite sau in Divizia A. Fantastic cum cresc copii in ziua de azi ! Urmariti meciurile de la hobby de anul asta , s-ar putea sa vedeti niste meciuri demne de finale de trurneu si nu la hobby.
Am spus si anul trecut : solutia este simpla ori nu mai permiteti rezerva ori acceptati rezerva numai la Open si Avansati unde valorile sunt apropiate.
S-a mai spus ca sunt jucatori care isi fac calcule ca sa ramana in categorie si sa participe la acest turneu, aici nu ai ce sa faci si asta nu dovedeste decat dorinta de a participa la acest frumos deliciu al tenisului de masa din Romania.
Razvan avea dreptate cand a spus ca indiferent ce vei face tot vor exista nemultumiti. Nu pot sa uit situatia cand , acum ceva ani, regretatul Marcel Giosan a organizat un A+ impecabil la Galati si tot am auzit dupa turneu nemultumirea ca a fost prea cald afara ( au fost aprox 38-40 grade ) !!!!!!!!!!!! Va las pe voi sa judecati.
Este o postare la care nu astept replici sau comentarii ci doar vroiam sa spun ca am o frustare maxima ca nu pot ajunge la Cluj ( prieteni pe care ii felicit pentru daruire si organizare ) nici macar ca spectator sa aplaud regalul de tenis de masa. Va doresc nu un turneu ci un adevarat eveniment cat mai reusit. Mult succes tuturor !Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
- Aprecieri 11
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:57.Procesare...X
Comentariu