Postat în original de edi_tennis
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa SMILEY 17 - Club 11 Timișoara - Turneu B, 02.02.2013.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Imi cer scuze ca nu pot participa ....veneam la TURNEU ...imi place sa particip cu drag la TIMISOARA ...dupa tot ce mi s.a ntamplat la TURNEUL de la CLUJ , trebuie sa.mi iau o mica pauza ....va doresc un TURNEU cu muti participanti ...va multumesc ptr. intelegere ...sper sa ne intalnim cat mai des ....SUCCES....
Comentariu
Postat în original de rodica sicoe Vezi postImi cer scuze ca nu pot participa ....veneam la TURNEU ...imi place sa particip cu drag la TIMISOARA ...dupa tot ce mi s.a ntamplat la TURNEUL de la CLUJ , trebuie sa.mi iau o mica pauza ....va doresc un TURNEU cu muti participanti ...va multumesc ptr. intelegere ...sper sa ne intalnim cat mai des ....SUCCES....BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Din Timișoara, la amatori, puscasu' marin Popescu Carol si Sutka Raimond.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Pop Ioan - Timișoara, open.
Danescu Bogdan - Timișoara, open.
Szivery Adrian - Arad, amatori.
Istrate Samir - Arad, amatori.
Bartha Attila - Arad, amatori.
Danescu Radu - Timișoara, amatori.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Sabin Neiconi, Florin Neiconi / Hateg / amatori
Bogdan Mandru/ Hd / Open
si s-ar putea si Florescu ....Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Bogdy.... vin si eu pe la sala , am examen de la 8 dimineata , pe la 11 termin examenul.Deci pe la 11:30 ar trebui sa ajung si eu la concurs , poate ma incumat sa joc si eu la Open daca se poate si sper sa am si banuti , daca nu ca spectator
Comentariu
Doar pentru cei foarte curiosi
OPEN
1. Marta Gheorghe.
2. Roman Bogdan.
3. Florescu Eleodor.
AMATORI
1. Popa Radu.
2. Mureșan Ovidiu.
3. Boata Edgar.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de dantim Vezi postGhita la-so m-ai usor ca pierde Bogy din participanti,p-ai numai tu vrei sa cistigi.
Pai de cand ai fost tu la Timișoara si ai facut antrenament cu mine, mi-am intrat in mana...))...eh si tu acuma...asta este...a fost frumos...ma gandesc la o tactica noua pe cand mai vi pe la noi...
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postDoar pentru cei foarte curiosi
OPEN
1. Marta Gheorghe.
2. Roman Bogdan.
3. Florescu Eleodor.
AMATORI
1. Popa Radu.
2. Mureșan Ovidiu.
3. Boata Edgar.
Imi pare rau ca nu am putut sa particip din cauza SERVICIULUI dar sunt sigur ca a fost un turneu reusit .Felicit ORGANIZATORII si pe toti participanti dar sa nu uit BRAVO GHITA !Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Bravo Bogy, bravo tuturor combatantilor!!Ma bucur ca lumea este fericita si are parte de o atmosfera exceptionala la turneele organizate la sala celui mai bun manager de club privat de tenis de masă din zona de vest a tarii, BOGDAN DANESCU.Admiratie , respect si mandrie ca te avem.
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de petre poli Vezi postSerios vorbind pot sa pun o suma mare de acum pe GHITA a nostu la pariuri macar acolo castig si eu ca la tenis.........
Imi pare rau ca nu am putut sa particip din cauza SERVICIULUI dar sunt sigur ca a fost un turneu reusit .Felicit ORGANIZATORII si pe toti participanti dar sa nu uit BRAVO GHITA !
Comentariu
Felicitari premiantiilor si lui Bogy, si da , regrete mari ca nu am putut ajungeSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de razvan arad Vezi postBravo Bogy, bravo tuturor combatantilor!!Ma bucur ca lumea este fericita si are parte de o atmosfera exceptionala la turneele organizate la sala celui mai bun manager de club privat de tenis de masă din zona de vest a tarii, BOGDAN DANESCU.Admiratie , respect si mandrie ca te avem.
FARA VOI, MAI OAMENI FAINI, ACESTE TURNEE NU AR AVEA NICI UN FARMEC!BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postFelicitari premiantiilor si lui Bogy, si da , regrete mari ca nu am putut ajungeBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postGhita la-so m-ai usor ca pierde Bogy din participanti,p-ai numai tu vrei sa cistigi.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Ghita cred ca ia energizante de la chinezul ala a lu Monica Gabor[mister Ping]nu vezi ca joaca chinezeste
Dar vreau sa il iau o data la București la un turneu sa vad cum se comporta.
- - - Actualizat - - -
Oricum si daca o sa fiu m-ai bine clasat recunosc campionul si renut la titlu,anul trecut am renuntat pentru un chinez ,anul asta o sa renunt pentru un banatean de al meu care merita.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:03.Procesare...X
Comentariu