M-am g?ndit deja la un lemn făcut by Levi, dar sunt puțin sceptic și mi-e teamă chiar că nu ar ieși mânerul bine, de exemplu. El poată să-l facă oricum, dar nu am cum să-i explic ce vreau și așa mă bazez pe faptul că marii producători de materiale de tenis de masă au deja destulă experiență încât forma mânerului unui lemn făcut de aceștia să fie "plăcută", atent lucrată.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Parere setup incepator
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Postat în original de sochaux_s Vezi postM-am g?ndit deja la un lemn făcut by Levi, dar sunt puțin sceptic și mi-e teamă chiar că nu ar ieși mânerul bine, de exemplu. El poată să-l facă oricum, dar nu am cum să-i explic ce vreau și așa mă bazez pe faptul că marii producători de materiale de tenis de masă au deja destulă experiență încât forma mânerului unui lemn făcut de aceștia să fie "plăcută", atent lucrată.
Iar calitatea lemnelor levi este laudata de toata lumea..Blade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
Postat în original de sochaux_s Vezi postM-am g?ndit deja la un lemn făcut by Levi, dar sunt puțin sceptic și mi-e teamă chiar că nu ar ieși mânerul bine, de exemplu. El poată să-l facă oricum, dar nu am cum să-i explic ce vreau și așa mă bazez pe faptul că marii producători de materiale de tenis de masă au deja destulă experiență încât forma mânerului unui lemn făcut de aceștia să fie "plăcută", atent lucrată.
Comentariu
Am avut doua experiente cu lemne Butterfly cu fluture de plastic oval negru: Balsa Carbo X5 si Primorac. Le-am comparat cu aceleasi lemne cu fulture argintiu. Diferenta era destul de mare oameni buni in termeni de feeling si control. Cele cu fluture negru de plastic nu aveau mai deloc feeling si control mult mai slab. Nu mi-au placut deloc desi ca lemne Balsa Carbo si Primorac imi plac (cele cu fluture argintiu). Eu stiam ca lemnele BTY cu fluturas negru oval de plastic sunt facute in Ungaria (nu sunt sigur) dar cred ca multe astfel de lemne sunt de slaba calitate. Poate asa se explica si preturile mai mici comparativ cu aceleasi lemne aduse din Japonia de exemplu. Decat un astfel de lemn, o alegere infinit mai buna este un lemn Levi. Am avut si eu o vreme si pot spune ca sunt lemne foarte bune, merita toti banii. Stima multa tuturor!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
junior- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Mda..., m-ați băgat în ceață total.
CornelTT, la Primorac Off- avem și modelul făcut în Japonia cu fluture argintiu dreptunghiular. Sper că nu ai făcut comparația între acest model și cel cu fluture negru oval de plastic, pentru că atunci mă gîndesc că este normal să fie diferențe observabile. Nu știu dacă am înțeles bine sau dacă am reținut bine, dar parcă cineva spunea că și modelul cu fluture argintiu oval metalic(?) s-ar face și prin Ungaria.
Cred că o să merg la risc, cumpăr ceva, probez, vând dacă este nevoie... și tot așa până găsesc ceva pe placul meu. Dacă le cumpăr second hand, nu o să-și piardă valoarea dacă stau la mine câteva luni(să zicem).Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:06.Procesare...X
Comentariu