Un meci foarte bun facut de Steger impotriva lui Zhang JIKE 2-4
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
2013 ITTF World Tour, Kuwait Open, Super Series,14 Feb 2013 - 18 Feb 2013, Kuwait Cit
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Înțelept
- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
[QUOTE=iuliu zedler;153251]Maine, 18.02
Semifinelele:
9:30 Women's single 1/2 F -TV DING Ning CHN - FENG Tianwei SIN
10:15 Women's single 1/2 F -TV ZHU Yuling CHN - LIU Shiwen CHN
11:00 Men's single 1/2 F -TV XU Xin CHN - MA Long CHN
11:45 Men's single 1/2 - TV WANG Hao CHN - ZHANG Jike CHN
Finalele:
13:30 Women's Double Final -TV
14:00 Men's Double Final -TV
14:30 Women's single Final -TV
15:15 Men's single Final -TV
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1948
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 116Likes received: 83
Semifinale:
Xu Xin - Ma Long 4-2
Wang Hao - Zhang Jike 4-3
Finala:
Xu Xin-Wang Hao 4-3Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Postat în original de vrg Vezi postSemifinale:
Xu Xin - Ma Long 4-2
Wang Hao - Zhang Jike 4-3
Finala:
Xu Xin-Wang Hao 4-3
Postat în original de Kralizec Vezi postSemifinale:
Xu Xin - Ma Long 2-4
Wang Hao - Zhang Jike 1-4
Finala:
Ma Long - Zhang Jike 4-1BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
cred ca astea sunt doar predictii...Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 11.iun.2010
- 777
- Lugojel, Timis, Romania, Romania
- 52
Likes given: 2Likes received: 9
Ma Long-i,ma faceti sa rad.C-am greu sa ajunga in finala,la cm joaca XU XIN.
Finala: Xu Xin -Zhang Jike 2-4
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Xu-Xin - Wang Hao 4-0
A mai zis-o cineva?
Ceilalti doi sunt pe trend descendent, si joaca sub presiune.TsE
Comentariu
Ma bag si eu la pronosticuri ...
Xu Xin - Ma Long 4-2 (e imbatabil Xu Xin la cum joaca acum ...)
Zhang Jike - Whang Hao 3-4 (joaca slab tare Zhang Jike, deci cred ca Whang Hao il elimina...)
finala: Xu Xin - Whang Hao 4-0 (prea bun Xu Xin )Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Xu Xin-Ma Long,finala din semifinale...,cine va castiga acest meci ,va castiga si finala...vad un meci foarte strans...,un 4-2,4-3...,
in cealalta semifinala,pare favorit Wang Hao,...Jike nu are constanta in meciuri si a castigat greu in fata germanului Steger in sferturi...,zic 4-2 pt.Wang Hao
Vad o finala Xu Xin-Wang Hao,...batalia tenisului cinezesc traditional...doi penhold-eri de maini diferite...,merg pe stanga lui Xu Xin...4-1...
- - - Actualizat - - -
Incepe prima semifinala acum...Xu Xin -Ma Long...
- - - Actualizat - - -
3-0 pt. Ma Long...,Xu Xin ...aproape de KO!FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
4-0 pt Ma Long contra lu Xu Xin......se vede treaba ca Xu XIN a ajuns nr 1 doar datorita faptului ce cei 2 ( Ma Long si Zhang Jike) au fost iesiti din forma...in mod normal nu prea are nici o sansa contra lor..
Comentariu
4-0 pt. Ma Long,caruia i-a iesit totul...,Xu Xin obosit,plin de cearcane,de nerecunoscut ca joc,nu i-a iesit nimic si l-a jucat Ma Long intruna pe coltul rever...de l-a innebunit.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Kralizec Vezi postMa Long - Xu Xin 4-0!!!
- - - Actualizat - - -
...baieti ,Kralizek,ne-a "spulberat" pe toti...FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Cred ca revin la un comentariu pe care l-am postat anterior .. Xu Xin e nr.1 mondial si pentru ca MaLong si Zhang Jike sunt cam iesiti din forma (mai ales ultimul). Sa asteptam sa revina Zhang la forma maxima, Ma Long deja inceepe sa isi revina. Abia dupa aceea vedem care e cel mai bun dintre cei trei. Oricum raman la ideea mea anterioara ca Ma Long este cel mai talentat dintre cei trei super-jucatori ...Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
mi-ar place si mie sa castige Ma Long, insa nu cred ca se va intampla; Jike va casiga 4-0 in semifinala, apoi si finala"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
"Xu Xin-Ma Long,finala din semifinale...,cine va castiga acest meci ,va castiga si finala...vad un meci foarte strans...,un 4-2,4-3...,
in cealalta semifinala,pare favorit Wang Hao,...Jike nu are constanta in meciuri si a castigat greu in fata germanului Steger in sferturi...,zic 4-2 pt.Wang Hao
Vad o finala Xu Xin-Wang Hao,...batalia tenisului cinezesc traditional...doi penhold-eri de maini diferite...,merg pe stanga lui Xu Xin...4-1..."
...bai da' ce mi-a iesit pronosticul.!!!..stiti cum e?...cand te manca in cur...apoi te mananca...!!!
.................................................. ................
finala Ma Long-Zhang Jike....FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Postat în original de nelu mutiu Vezi post"Xu Xin-Ma Long,finala din semifinale...,cine va castiga acest meci ,va castiga si finala...vad un meci foarte strans...,un 4-2,4-3...,
Vad o finala Xu Xin-Wang Hao,...batalia tenisului cinezesc traditional...doi penhold-eri de maini diferite...,merg pe stanga lui Xu Xin...4-1..."
...bai da' ce mi-a iesit pronosticul.!!!..stiti cum e?...cand te manca in cur...apoi te mananca...!!!"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:31.Procesare...X
Comentariu