Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ultima retragere fara penalizare: Miercuri, 29.III.2023, ora 06:30 – categoria Elite; Joi, 30.III.2023, ora 06:00 – categoria Avansati/Hobby; Joi, 30.III.2023, ora 21 – categoria Open.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
Din păcate,trebuie să mă retrag din lista de așteptare pentru că mi s-a îmbolnăvit băiețelul : Demian Daniel din Arad-Elite.Va mulțumesc pentru înțelegere.
Edy și Raul îmi doresc din tot sufletul să prindeți loc pe lista principală. A fost doar o întrebare, deoarece clasamentul a fost actualizat în data de 27 martie. Vă rog să mă iertați dacă v-am deranjat și vă doresc tot binele din lume. Succes în următoarele concursuri.
Edy și Raul îmi doresc din tot sufletul să prindeți loc pe lista principală. A fost doar o întrebare, deoarece clasamentul a fost actualizat în data de 27 martie. Vă rog să mă iertați dacă v-am deranjat și vă doresc tot binele din lume. Succes în următoarele concursuri.
Mulțumim mult și nu ne-ați deranjat cu absolut nimic. Succes mai departe vă dorim
Să vină și Edi iar dacă nu se mai retrage nimeni până atunci am să-i cedez locul, pentru că am înțeles că dacă suntem amândoi în sală pot să fac asta fără să fiu penalizat.
Comentariu