Se retrage de pe lista de așteptare avansați, Darie Gabriel din Comănești.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu inaugural Buhusi,jud Bacau, sambata 29.04.2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Avand in vedere faptul ca s-a decis participarea la Turneul BUTTERFLY, se retrag:
- Burghelea Florin, Piatra Neamt - mp 31.95, OW
- Ciubotaru Dan, Piatra Neamt - mp 19.82, A
- Luca Ioan, Piatra Neamt - mp 8.45, Hpuiu likes this.BLADE: Yasaka Galaxya/FH: ANDRO Rasanter 42/BH: ANDRO Rasanter 37
- Aprecieri 1
Comentariu
Se retrage de pe lista de așteptare de la Hobby Savu MariusAlligator Combi🏓FH/BH: Baracuda🤔 BH/FH:Victas CURL P1V🙃
"Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală" - Galateni 6: 9
Comentariu
Postat în original de anamaria4962 Vezi postAlligator Combi🏓FH/BH: Baracuda🤔 BH/FH:Victas CURL P1V🙃
"Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală" - Galateni 6: 9
Comentariu
Postat în original de Marius R Vezi post
Oarea nu din cauza ca inițial ai înscris pe Matei Andreea?Alligator Combi🏓FH/BH: Baracuda🤔 BH/FH:Victas CURL P1V🙃
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5742
- Fălticeni
- 64
Likes given: 961Likes received: 1476
Sunt cativa jucatori care au prins loc la Turneul Butterfly,in urma etapei a II a de inscrieri,
Probabil se vor retrage in timp util
In caz ca unii poate omit sa faca acest lucru e bine ca Puiu sa consulte post no 270 din topicul respectivului turneu si sa retraga jucatorii cu pricina,mai ales ca exista lista de asteptare la unele categorii
Ce am gasit,la o cautaare superficiala :
-Hobby
Oniga-IS
-Avansati
Draganescu-Pascani
Ailioaie-Comanesti
Anastasiu-Comanesti
-Open
Rosu-Comanesti
Nicu-Is
Gotca-Is
Liahu-BT
-Elite
Firu-V D
Ciortescu-IS
:
puiu likes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 05.dec.2016
- 1353
- Iași
- 26
Likes given: 1691Likes received: 588
Postat în original de cata_60 Vezi postSunt cativa jucatori care au prins loc la Turneul Butterfly,in urma etapei a II a de inscrieri,
In caz ca unii poate omit sa faca acest lucru e bine ca Puiu sa consulte post no 270 din topicul respectivului turneu si sa retraga jucatorii cu pricina,mai ales ca exista lista de asteptare la unele categorii
-Hobby
Oniga-IS
-Avansati
Draganescu-Pascani
Ailioaie-Comanesti
Anastasiu-Comanesti
-Open
Rosu-Comanesti
Nicu-Is
Gotca-Is
Liahu-BT
-Elite
Firu-V D
Ciortescu-IS
:
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 518
- Iași
- 52
Likes given: 468Likes received: 350
Postat în original de cata_60 Vezi postSunt cativa jucatori care au prins loc la Turneul Butterfly,in urma etapei a II a de inscrieri,
-Hobby
Oniga-IS
-Avansati
Draganescu-Pascani
Ailioaie-Comanesti
Anastasiu-Comanesti
-Open
Rosu-Comanesti
Nicu-Is
Gotca-Is
Liahu-BT
-Elite
Firu-V D
Ciortescu-IS
:
In cazul, foarte puțin probabil, ca prindem loc mă retrag eu.
Mulțumesc!
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1241Likes received: 585
-Hobby
Oniga-IS
-Avansati
Draganescu-Pascani
Ailioaie-Comanesti
Anastasiu-Comanesti
-Open
Rosu-Comanesti
Nicu-Is
Gotca-Is
Liahu-BT
-Elite
Firu-V D
Ciortescu-IS
:
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:44.Procesare...X
Comentariu