Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

WTTD 2023, Brăila, sambata 22 aprilie 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Din pacate, pe 22 aprilie voi fi in Bucuresti, pt alta activitate, la GO. Voi incerca sa joc pe acolo cate ceva la tenis de masa, intre 2 halbe de bere

Ideea este ca pt concursul de la Braila aveti noroc Data viitoare nu mai scapati
    Iulian Toma

Comentariu

Se retrage Capus Geani,Galați!

Comentariu

Postat în original de Hanu Viorel Valentin Vezi post
        Hanu Viorel Valentin - Moreni - Avansati
        Se retrage Hanu Viorel Valentin

Comentariu

Docan Cristian - Bucuresti - E/O
          Nicu Cotet Nicu Cotet likes this.

Comentariu

Se înscrie Manescu Cristian la categoria hobby ! Mulțumesc !

Comentariu

Se inscrie
              Bobe Ionel, Faurei - A/H

Comentariu

Actualizare inscrieri in postul #2.

Comentariu

Se retrage Boboc Adam, de la avansati - accidentat.
                  Eu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy

Comentariu

Este posibil ca sambata asta sa NU mai fiu nevoit sa ajung la Bucuresti... NU m-am uitat foarte atent pe lista, mai pot gasi un loc? Daca nu, asta este...

Toma Iulian, Braila
                    Iulian Toma

Comentariu

Enache Adrian / Tulcea/ A
                      Mulțumesc

Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk

Comentariu

Postat în original de dr.Toma Vezi post
                        Este posibil ca sambata asta sa NU mai fiu nevoit sa ajung la Bucuresti... NU m-am uitat foarte atent pe lista, mai pot gasi un loc? Daca nu, asta este...

Toma Iulian, Braila
                        Găsiți cu siguranță un loc. Dacă lista va fi completă, mă retrag eu. Vă așteptăm cu drag!
                        giani73 giani73 dr.Toma dr.Toma like this.

Comentariu

Se retrage Cosescu Marius, Braila - A/H.

Comentariu

Postat în original de Chuck Vezi post
                            Cristescu Cristian Avansati Bucuresti
                            Retragere

Comentariu

Dacă vine domnul doctor Toma încerc să ajung și eu.
                              Popescu Apreotesei Mihai la Elite/Open
                              Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                              FH: Butterfly Dignics 05
                              BH: Tibhar Grass D.TecS

Comentariu

Daca vin greii ,vin si eu …Capus Giani /galati

Comentariu

Bună ziua. Mă retrag.
                                  Docan Cristian
                                  Succes!

Comentariu

IMPORTANT:
                                    Avand in vedere faptul ca exista liste de asteptare la ambele categorii SE MODIFICA sistemul de joc astfel:

A/H - se modifica nr de locuri de la 25 la 30;
                                    Grupe inferioare de 5/6 jucatori, se califica primii 4, se trece direct la tablou eliminatoriu;

E/O - se modifica nr de locuri de la 15 la 18;
                                    Grupe inferioare de 5/6 jucatori, se califica primii 4, se trece direct la tablou eliminatoriu;

Comentariu

Se retrage Homitchi Cristian, Braila - A/H.

Comentariu

Schimbatul regulilor cu o zi-doua inainte de concurs nu mi-a placut niciodata, de principiu... in cazul de fata, mai concret, nu imi place ca au disparut grupele superioare.. pentru ca, cel mai probabil, in inferioare voi fluiera.. in eliminatorii daca am un culoar nefavorabil, plec acasa dupa primul meci si, practic, am venit la concurs ca sa joc un singur meci... in fine...

Comentariu

Postat în original de bobocviorel Vezi post
                                          Schimbatul regulilor cu o zi-doua inainte de concurs nu mi-a placut niciodata, de principiu... in cazul de fata, mai concret, nu imi place ca au disparut grupele superioare.. pentru ca, cel mai probabil, in inferioare voi fluiera.. in eliminatorii daca am un culoar nefavorabil, plec acasa dupa primul meci si, practic, am venit la concurs ca sa joc un singur meci... in fine...
                                          Am hotarat suplimentarea nr. de locuri, ca sa poata participa toti cei inscrisi, si ne asumam decizia, cu bune si rele.
                                          Cu siguranta, si dupa acest turneu, ca dupa multe altele din tara, vor fi si nemultumiri. Unii vor fi nemultumiti de organizare(pardoseala, mese de joc, iluminat, etc), altii de sistemul de joc, timpul mare sau mic de desfasurare, adversari, etc.
                                          Eu sper ca, la sfarsitul turneului, balanta sa se incline mai mult spre partea cu lucruri pozitive, iar noi doi sa ne dam mana ca doi barbati, care, pun mai presus de imperfectiunile unui turneu, amicitia de cativa ani.
                                          Sa ne vedem sanatosi sambata.

Comentariu

Oricum vin. nu conteaza asa mult pana la urma. Important e sa jucam.

Comentariu

Sandu Stefan - Braila - A/H.

Comentariu

Chirilă Laurentiu, Brăila - A/H

Comentariu

Se retrage Bujoi Emanuel, Braila - E/O.

Comentariu

Actualizare inscrieri:

Inscrieri A/H (Sambata 22.04.2023 ora 09.00) - 17:50:10 - v5.3 / cls_2023-apr

1. Bacain Mitica, Faurei, 928 - 17,36 - A
                                                    2. Tirdea Ionut, Tecuci, 454 - 17,22 - A
                                                    3. Stanila Eugen, Faurei, 822 - 16,63 - A
                                                    4. Boboc Viorel, Slobozia, 696 - 15,95 - AW
                                                    5. Bolozan Laurentiu, Braila, 754 - 15,2 - AW
                                                    6. David Marian, Braila, 2877 - 15,1 - A
                                                    7. Enache Adrian, Tulcea, 810 - 14,91 - A
                                                    8. Stoian Nicolae, Braila, 1916 - 14,55 - A
                                                    9. Bacain Alexandru, Faurei, 1075 - 12,86 - A
                                                    10. Socaci Marian, Braila, 2815 - 12,4 - A
                                                    11. Vintila George Daniel, Braila, 1088 - 12 - A
                                                    12. Gologan Sorin Gabriel, Faurei, 1077 - 11,79 - A
                                                    13. Sezciuc Codrin, Slobozia, 4628 - 11,7 - A
                                                    14. Dochita Mircea, Braila, 5011 - 10,6 - A
                                                    15. Busuioc Andrei, Panciu, 902 - 10,33 - A
                                                    16. Arama Gicu, Braila, 1458 - 8,46 - HW
                                                    17. Soarice Danut, Faurei, 1206 - 7,99 - H
                                                    18. Morun Marian, Braila, 2192 - 7,8 - H
                                                    19. Pavel Nicolae, Braila, 2477 - 7,55 - H
                                                    20. Bobe Ionel, Faurei, 5012 - 7,2 - H
                                                    21. Moise Viorel, Braila, 978 - 7,19 - HW
                                                    22. Pascu Gabriel, Braila, 1738 - 6,02 - HW
                                                    23. Mandita Marian Bogdan, Braila, 5008 - 5,5 - H
                                                    24. Donosa Vasile, Braila, 2522 - 5,03 - H
                                                    25. Manescu Cristian, Braila, 3875 - 5 - H
                                                    26. Chirac Cosmin, Braila, 5010 - 5 - H
                                                    27. Sandu Stefan , Braila, 5013 - 5 - H
                                                    28. Neculaiu Vasile, Braila, 3735 - 4 - H
                                                    29. Ciochina Stefan, Braila, 5009 - 0
                                                    30. Chirila Laurentiu, Braila, 5014 - 0

Inscrieri E/O (Sambata 22.04.2023 ora 14.30) - 17:50:45 - v5.3 / cls_2023-apr

1. Ion Marius, Braila, 913 - 42,2 - E
                                                    2. Capus Giani, Galati, 70 - 41,26 - EL
                                                    3. Toma Iulian, Braila, 37 - 39,69 - EW
                                                    4. Popescu Apreotesei Mihai, Straoane, 44 - 39,34 - E
                                                    5. Ilie Octavel, Braila, 529 - 30,36 - O
                                                    6. Munteanu Octavian, Tecuci, 280 - 28,71 - OW
                                                    7. Gaitan Tiberiu, Braila, 349 - 27,39 - OW
                                                    8. Surdu Marius, Braila, 1248 - 26,77 - O
                                                    9. Cotet Nicolae, Braila, 206 - 26,32 - OW
                                                    10. Manole Dan, Braila, 364 - 25,81 - O
                                                    11. Cojocaru Mitica, Braila, 2324 - 22,1 - O
                                                    12. Sandu Mihai, Braila, 2279 - 20,8 - O
                                                    13. Botea Mihai, Braila, 421 - 20,62 - O
                                                    14. Coclea Ionel, Braila, 320 - 20,15 - OW
                                                    15. Stirbu Daniel, Braila, 1464 - 18,4 - A
                                                    16. Panait Adrian, Braila, 732 - 15,62 - AW

Comentariu

Procesare...
                                                    X