noutati in primul post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VAND W.Schlager impecabil
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
senior
- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Salut, Cezar. Te rog daca poti sa rezervi pana joi fata New ERA 2,2 patrata. speram sa o trimitem la Covasna, la faza pe tara a liceenilor. multumim mult, cu stima fratii Gavrilovici.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4706
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 413
Cezar vb de korbel ala cu maner maro? of?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
am cumparat YASAKA RAKZA 9 si YASAKAZAP Biotech 36-38 noi sigilate.excelente.foarte cooperant.multumesc
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Aveti MP.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
Salut ma intereseaza urmatoarele : XIOM OMEGA 4 europa 15,2 / 14,6 rosie 2, butterfly spinart rosie, omega 2 europa rosu de 1,8 jucata 2 saptamini 6-7 antrenamente, as dorii niste poze si dimensiuni ( unde nu sunt ), cit au fost jucate ( unele ) si un pret final pe MP. Multumesc
Poate te intereseaza ceva lemne la schimb??
Comentariu
Postat în original de Vosganian Vezi postSalut ma intereseaza urmatoarele : XIOM OMEGA 4 europa 15,2 / 14,6 rosie 2, butterfly spinart rosie, omega 2 europa rosu de 1,8 jucata 2 saptamini 6-7 antrenamente, as dorii niste poze si dimensiuni ( unde nu sunt ), cit au fost jucate ( unele ) si un pret final pe MP. Multumesc
Poate te intereseaza ceva lemne la schimb??
omega 2 eu am taiat-o , am si ambalaj si cealalta bucata - am jucat f. putin cu ea , mai mult am incercat-o
spinart are aprox 6-7 saptamini ( poate 2 luni ) de 2 sau 3 antrenamente p0e saptamina , arata foarte bine
omega 4 euro este OK nu a-s putea sa va spun exact cam cit de jucata este dar arata bine
va veti convige miine cind adaug poze
pret pt toate 3 ar 210 lei - transport inclus sau 200 fara transport
Comentariu
am adaugat poze cu cele de mai sus
din pacate omega euro am incercat sa o curat si din graba s-a rupt buretele
drept urmare am scos-o de la vinzare
spinartul l-am pus pe innershield sa incerce cineva si daca ia lemnul cu tot cu fete pleaca acolo
de aceea am trecut in dreptul ei rezervat
o zi buna
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:45.Procesare...X
Comentariu