Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Timo Boll ALC maner drept 500 ron ,XIOM HUGO CALDERANO HAL maner drept 700 ron ,ANDRO TP LIGNA CI OFF maner drept 400 ron ,,ANDRO TP LIGNA OFF maner drept cu fete Andro hexer power grip jucate 3 4 ori 550 ron
Timo Boll ALC maner drept 500 ron ,XIOM HUGO CALDERANO HAL maner drept 700 ron ,ANDRO TP LIGNA CI OFF maner drept 400 ron ,,ANDRO TP LIGNA OFF maner drept cu fete Andro hexer power grip jucate 3 4 ori 550 ron
Vand xiom calderano hal jucata cateva ori, 700 ron sau schimb cu dhs long 5 plus diferenta. Vand victas firefall ac 300 ron.
Mai am si alte lemne de vanzare o sa scriu in curand
Cu tot respectul ,lemnul dumneavoastra Fan Zhendong nu e varianta originala, seria lemnului dumneavoastra contine caractere diferite fata de cele folosite de Butterfly , am atasat poza cu o serie de Viscaria Super ALC cumparata de la magazinul oficial Butterfly Bistrita pt. o comparatie.
Scuze cu tot respectul , ar trebui precizat ca lemnul Fan Zhendong Super ZLC dupa cum arata pare a fi o clona si nu varianta originala, seria lemnului contine caractere diferite fata de cele folosite de Butterfly, ex. cifra 3 e dreapta sus si nu rotunda iar cifra zero e taiata pe diagonala nu goala. Am atasat o serie de Viscaria Super ALC cumparata de la magazinul oficial Butterfly Bistrita pt. o comparatie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Se vede și dupa scrisul de la lamă, de pe textura de la suprafața lamei, de de însemnele de pe mâner care nu degeaba au fost fotografiate în lumină proastă ca acolo se vede imediat diferența. Nu numai că este o clonă ci una de 10 dolari nu una de 50 de dolari. Eu am tăcut că voiam să văd cât vrea să scoată pe ea 😁
Paleta ,lemnul apartine de prietenului meu ,dar vad ca sunt oameni tare competenti dar mergeti va rog pe pagina oficiala butterfly.ro exact aceasta lemn nu are nr. serie scrieti va rog sa nu vinde palete clona.Eu asa stiu ca lemnul prietenului meu este cumparata din Germania dar eu nu pot sa garantez si nici nu pot sa verific original sau nu,dar cine stie cum se poate afla are e original sau nu va rog sa mi explicati,cu stima
Si o alta perceptie pe pagina ali express lemnul costa 289 ron nu va suparati vine sa.....poate o bucata de scandura costa atita,eu am avut multe tirguri pe forum si toate lumea a fost multumit cu mine foarte usor sa jignim oameni pe internet fara sa cunoasteti omul
De ce nu ați pus poze clare?pe cine încercați sa prostiți?nu se vede destul de clar ca este clona?la restul lemnelor de ce nu ați făcut tot la fel poze!eu unul m-am saturat sa încerce unul și altul sa vândă clone și după sa se facă ca nu au știut,mai mult dvs chiar susțineți ca este original.se vede și după forma praselelor ca este fake!era simplu:vand clana Fan Zhendong Super Zlc pret 300 ron și nu avea nimeni nimic cu dvs!
Domnul meu daca stiu ca lemnul e clona logic nu faceam poze clare cu serie sau nici seria nu vedeti pe poza
Pe site-urile oficiale Butterfly pozele cu lemne nu au serie sunt de prezentare pt a sti cine vrea sa cumpere cum arata, seriile se pun pe lemne in fabrica exact pentru a nu fi copiate.
Seria de pe lemnul dumneavoastra nu seamana cu una originala de aceea am pus poza mai sus cu o serie originala sa faceti diferenta.
Oriunde in lumea asta lemnele butterfly au aceeasi forma la litere si cifre si nu aceeasi serie.
Pot confirma ca Lemnul din imaginile de mai sus este o replica.
Am avut cateva super zlc.uri.
sunt mai multe elemente de siguranță..insa se vede cu ochiul liber ca nu are aceeași compoziție.(fibra stratului superior este diferita de fibra pe care o folosește butterfly).
scrisul de asemenea. Elementele de siguranta(logo butterfly din maner)..inclusiv seriile.
personal am luat teapa cu un zjk superzlc. Clonă( cu mulți ani în urma ..când nu erau încă apărute cele cu pastila în maner)
.. pacat ca se practica asemenea escrocherii.
userii acești ar trebui.. "mustrati" fiind direct răspunzători de " produsul prietenului"
Comentariu