Buna seara! Ma intereseaza o fata soft, sa aiba control bun si spin, grosime maxim 1.8. De preferat rosie, o folosesc pentru un lemn Nittaku Septear. Ce-mi recomandati?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Informatii referitoare la o fata soft
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
yasaka ratza 7 soft sau depinde de nivel Friendship 729 FX EL Supersoft.amandoua le poti achizitiona de la userul RBlade
Tenergy 05 fx de 1,7 mm. Am dat personal cu fata asta pe septear e super ai control imens si spin urias, cu viteza insa sa dai bine din diferential (corp - mana) ca altfel ....Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
cadet- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
Tenergy 05 fx de 1,7 mm. Am dat personal cu fata asta pe septear e super ai control imens si spin urias, cu viteza insa sa dai bine din diferential (corp - mana) ca altfel ....
Comentariu
Nici nu ma dau banii afara din casa, sa imi permit sa ii runc pe...fete. De exemplu, am o fata rosie Solcion (noua, patrata) dar e de 2.0 si vreau s-o schimb cu una mai subtire (1. si mai moale, cum spuneam, pentru un control si un spin mai mari
Comentariu
Donic Bluefire M2 sau Acuda S2.Chiar in varianta de 2 mm au un control extra, la 1,8 viteza mai mica , dar un control si ai bun!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:35.Procesare...X
Comentariu