Dupa felul cum discutati imi dau seama ca vreti sa fiti primii in polemica organizatorilor care nu depun toate eforturile ptr.organizarea concursurilor in cele mai bune conditii.Ei bine am sa va spun cu parere de rau ca asa ceva nu exista in acest turneu.Fiecare are de comentat indiferent unde se duce ,ba ca nu merge lumina ,ba ca jucatorii(unii jucatori)sunt legitimati,ba ca au dat prea putina cafea si tot asa pana cand odata si odata cineva va spune gata ajunge hai sa facem o selectie si sa jucam numai unde se merita.Nu este corect.Mai rau sau mai bine atat a putut acel organizator sa faca.Atunci hai sa facem un tipar in care sa includem tot ce este ffff.bine sa facem ca sa organizam un concurs,iar cei care nu se incadreaza sa nu mai aiba voie sa desfasoare aceste activitati.Credeti ca o sa se poata ,va raspund tot eu NU SE POATE.De ce ? tot eu va raspund .Conditiile de joc nu pot fi oferinte niciodata la fel peste tot(este lesne de inteles de ce).unii au sala prea mica si mesele sunt inghesuite,altii au mese mai proaste si mingea nu sare la fel,alti sunt mai grasi ,altii sunt mai slabi,vedeti unde duc discutiile astea NICAERI.Masurile pe care dorim sa le luam .sunt adevarate vise.ACESTE DISCUTII NU SE VOR TERMINA NICIODATA.Ne batem cu morile de vant.Amaturul este o organizatie care se practica tenisul dupa bunul plac a fiecaruia.Nu ma obliga nimeni sa ma duc sau sa nu ma duc la un turneu.Daca am la ce ma duce ma duc daca nu stau frumos la gura sobei si depan amintiri din copilarie.SA FIM SERIOSI cee ce vrem sa facem este frumos dar ce mai tura vura constiinta unora fata de colegi lasa de dorit asa ca probleme se va discuta la infinit si vor ramane la nivelul vorbe fratilor.O singura persoana am vazut de cand sunt in AMATUR ca a luat cu adevarat opinie la un concurs pentru nerespectarea regulamentului de organizare si acela a fost la ultimul concurs CUPA UNIRI de la CLUJ este vorba de domnul RUSU STEFAN un om cu un caracter de luptator .Un om care a avut curaj sa faca la fata locului ce alti fac pe la colturi.Ia sa luam toti atitudine asa cum a facut dumnealui sa vedeti ca altfel vor sta lucrurile.Degeaba vorbim si umplem situl cu scrisori care mai de care mai pompoase si in jigniri adresate unuia sau altuia .ESTE PACAT NU ASTA MERITA ACEST SPORT ,dupa mine l-as categorisi unul dintre cele mai nobile sporturi de masa,care formeaza oameni cu caractere de invingator , adevarati luptatori.VA SALUT CU STIMA ADEVARATA al dumneavoastra MARCU
P.S.Sa stii dragule ca nu exista organizatori marunti sau organizatori mari,toti sunt organizatori Implicate si tu mai mult si ai sa vezi cum te simt daca dupa atata munca de organizare o ei in barba de la cine stie ce individ care nu stie nici cat e negru sub unghie ce inseamna.
P.S.Sa stii dragule ca nu exista organizatori marunti sau organizatori mari,toti sunt organizatori Implicate si tu mai mult si ai sa vezi cum te simt daca dupa atata munca de organizare o ei in barba de la cine stie ce individ care nu stie nici cat e negru sub unghie ce inseamna.
Comentariu