Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Meci superb facut de Adrian Crisan , il bate pe Timo boll-03.02.2013-liga camp.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Meci superb facut de Adrian Crisan , il bate pe Timo boll-03.02.2013-liga camp.

http://www.laola1.tv/en/int/table-te...07-110178.html
    Ultima editare de stanciusilviu; 06.feb.2013, 10:47. Motiv: MODIFICARE
    Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.

Eu as dedica acest meci acelor neincrezatori de aici de pe forum care au comentat ca meciul castigat de Crisan la Olimpiada impotriva lui Boll ar fi avut de-a face cu norocul sau lipsa de forma a lui Boll.
    Bravo inca o data Adrian!!
    lemn: Waldner Dotec Carbon
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Pai Adrian Crisan are bilant pozitiv in meciurile impotriva lui Boll, deci nu-i nicio surpriza .

Comentariu

Postat în original de Kralizec Vezi post
        Pai Adrian Crisan are bilant pozitiv in meciurile impotriva lui Boll, deci nu-i nicio surpriza .
        Chiar foarte pozitiv,asta se stie demult.

Comentariu

Boll explica pe pagina de facebook de ce pierde asa des in fata lui adrian crisan
          http://tabletennista.com/2013/2/timo...s-so-often-ag/
          TIMO BOLL ALC
          tenergy 05

Comentariu

Postat în original de barbulescu bogdan Vezi post
            Boll explica pe pagina de facebook de ce pierde asa des in fata lui adrian crisan
            http://tabletennista.com/2013/2/timo...s-so-often-ag/
            Apropo ,ne traduci si noua?

Comentariu

Postat în original de dantim Vezi post
              Apropo ,ne traduci si noua?
              Dupa a doua înfrângere , jocul lui Boll a fost criticat și s-a spus ca stilul lui Crisan este superior lui Boll.Jucatorul german a auzit aceasta critica și a decis sa explice în pagina sa de Facebook de ce a pierdut la Crisan atât de des pentru a se termina cu speculațiile: "mulți se întreaba de ce Boll pierde la Crisan atât de des Aici este analiza mea:Adrian are bune lovituri de backhend împotriva mea, mi-a citit jocul foarte bine, și joaca tactic bine , de asemenea, am facut greșeli ușoare împotriva lui.Are o de încredere mare in joc când ma confrunta. Am nevoie de un mai bun echilibru . "decission shot" este dificila. o lovitura puternica poate fi un avantaj pentru el, deoarece el poate controla presiunea pe loviturile sale bine, dar el poate profita, de asemenea de lovituri prea moi și ușoare. "

Comentariu

Ce frumoasa atitudine .

Comentariu

Da, se pare ca Boll a prins frica de Adrian... Dar, din pacate Adi a pierdut cu acelasi scor la...Patrick Baum....

Comentariu

Postat în original de iuliu zedler Vezi post
                    Da, se pare ca Boll a prins frica de Adrian... Dar, din pacate Adi a pierdut cu acelasi scor la...Patrick Baum....
                    Asa e, cred ca Adi ar prefera oricand sa joace cu Boll decat cu Baum care il cam bate pe unde il prinde (noroc cu descalificarea lui Baum de la europene ca si acolo il batuse lejer pe Adi din pacate ...). Acelasi lucru e valabil in disputele D?sseldorf-Bremen si in meciul pt pozitia 3 intre S?? si Cioti, unde Cioti pierde in general cu 3-0, chiar nu poate sa ii faca nimic lui S??. Vineri dupa meci era antrenorul Tamas destul de necajit, dupa un nou 0-3 al lui Constantin Cioti in fata lui S??, desi se vede ca ii ceruse sa schimbe strategia. Au fost seturile putin mai stranse, dar tot 3 la numar, din nefericire ... Asadar, cu Baum care castiga mereu cu Adi, cu S?? care castiga mereu cu Cioti, mai trebuie pt Borussia doar un punct in disputele cu Bremen, iar pe ala il aduce Boll lejer, ori cu Adi ori cu Chuang

Comentariu

Procesare...
                    X