buna,vreau sa-mi cumpar o paleta buna la 300 lei,jocul meu este pe atac,dar nu am ideii bune de palete la 300 lei,as dori ca sa aiba si striatii paleta ca sa ma ajute la serve.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta la 300 lei
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
ai PMWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi postce striatii? ) iarba? zimti? cu aia nu poti da serve cu efect... la ce nivel esti? dupa cum vorbesti se pare ca esti incepatorwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de fmarius2000 Vezi postSalut. Uitate aici ai putea gasi ceea ce cauti. Toata stima.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Scuze. Cu tehnologia asta e posibil sa mai si gresim! http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?p=151745
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Am o paleta formata din doua fețe blufireM1 (pereche) si lemn li-ping kitex control 7+ viteza 9+.Este intr-o stare f.buna .Fetzele sunt f.bune agata f.bine si au un control deosebit.Daca doresti sunt deacord sa facem tranzactia.Mesaj pe m.p.daca esti de acord.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Iti recomand paleta Domnului Marcu am schimbat cateva mingi cu ea si isi merita toti banii
StimaBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postAm o paleta formata din doua fețe blufireM1 (pereche) si lemn li-ping kitex control 7+ viteza 9+.Este intr-o stare f.buna .Fetzele sunt f.bune agata f.bine si au un control deosebit.Daca doresti sunt deacord sa facem tranzactia.Mesaj pe m.p.daca esti de acord.
....dar noi ne batatorim buricele degetelor de pomana, ca omul nostru a postat un anunt in urma cu 2 saptamani apoi a intrat in "anonimat"....Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Postat în original de gabikr Vezi postRecomand...Donic Li Ping este o investitie foarte eficienta ca raport performanta/pret...este un lemn care se cumpara, nu se da ...odata achizitionat, greu te mai desparti de el...
....dar noi ne batatorim buricele degetelor de pomana, ca omul nostru a postat un anunt in urma cu 2 saptamani apoi a intrat in "anonimat"....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:27.Procesare...X
Comentariu