Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
N-ați înțeles. Nu venim într-o sală cu 20 de mese, cu spatiu mic la masă și unde sar mingile din toate părțile. O seară bună.
Salut domnul Claudiu ,a-ti organizat vreodată un concurs sa vedeți ce costuri inseamna ,normal ca organizatorii ar dori sa fie cât mai mulți participanți,subsemnatul am jucat un meci la Viseu contra lui Marchis Maximilan pe o masa unde te puteai bronza asa tare bătea soarele și nici din gura unuia nu sa auzit un mrrr macar ,de ce nu pomeniți ca o sa aveți scorere,o parte a salii o sa fie umbrita ,o sa mâncăm la restaurant masa ,o sa fie o tombola .....doar spațiul de joc fără sa întru în polemica cu dumneavoastră dar va ghidați după cum ii place romanului sa zică:clientul nostru stăpânul nostru ,cred ca ar trebui sa nu cautam mereu nod în papura ....ca fapt divers la Pericei unde organizez de 2 ani am folosit mingi tibhar 3☆☆☆,cineva cu state vechi în amatur momentan la cât avansati a avut replica :cu mingi de astea jucam .Sper sa nu va fi deranjat ,aveți dreptul sa alegeți, normal dacă vor fi participanți cred ca e normal sa pună 20 mese ...S-a mai pus 20 și va dau o idee care va ajuta sa va îmbunătăți jocul ....cu spatiu restrâns stați lângă masa ,asta e jocul viitorului🫡🫡🫡🫡
.
-56. Migea Cornel, Sibiu, 112 - 33.02 - EW a trecut de la Open la Elite
-38. Kovacs Levente, Oradea, 567 - 20.37 - O a trecut de la Avansati la Open.
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
-Joi 08.06.2023 ora 21 pentru categoriile Avansati si Hobby -Vineri 09.06.2023 ora 21 pentru categoriile Elite si Open
- retragerea jucătorilor înainte de termen 0 puncte;
- retragerea jucătorilor după termen (R) 2 puncte;
- absență nemotivată (N) 3 puncte;
Se suspendă pe o perioadă de trei luni jucătorul care acumulează minim 6 puncte de penalizare.
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
N-ați înțeles. Nu venim într-o sală cu 20 de mese, cu spatiu mic la masă și unde sar mingile din toate părțile. O seară bună.
A-m inteles gresit, ai perfecta dreptate, chiar inainte de a citi un jucator m-a sunat daca sunt locuri la elite, si eram cuplat pe nr. de jucatori
pe cand dvs. era-ti ingrijorat de suprafata de joc. Ce pot s-a va zic este ca un spatiu de 10.5x5.5 cat a fost la turneul
de la Varset (si cat ar fi si la noi daca sunt 20 mese) sambata trecuta, a parut mai mult decat suficient pentru open si elite ( nu stiu
cum se joaca la hobby si avansati deoarece de cativa ani tot timpul e cuplat open cu elite), a fost o partida in care mingea nu a iesit din tarc,
in rest de 2-3 ori pe meci cu aproximatie, iesea mingea sau intra din vecini. Poate pentru ca jucatorii sarbi jucau mai controlat si nu voiau
neaparat sa sparga mingea.
E posibil ca jocul de hobby si avansati sa fie un pic mai specatculos, si mingea sa aterizeze in tarcurile vecine
mai des decat pe masa adversarului, cum ai zis si tu, aici nu te pot contrazice.
Ce pot sa iti garantez, este ca daca nu cumva o sa fie o rupere de nori, unde in loc de ploaie sa cada jucatori de hobby
si avansati, sansele sa fie mai mult de 16 mese sambata (hobby + avansati) sunt zero. Ba mai mult daca cumva raman ca si acum
pana in 12 grupe, si sunt cerinte de la jucatori, se poate pune doar 3 randuri de mese, iar unul dintre ele sa aiba
dimensiuni de 14 x 7 la standard de europene. Adica daca putem s-a satisfacem doleantele unor jucatori fara a afecta pe restul
e normal s-a le satisfacem. Cu atat mai mult cu cat am observat in ultimii ani pe forum, ca daca se satisfac doleantele jucatorilor
de hobby si avansati, cei de open si elite sunt mai mult decat multumiti. image hosting
Pozele din postarea 192 sunt frumoase , dar sunt de la ... Vârșeț. Cum că m-ați asigurat că vor fi max. 16 mese sâmbătă , am în vedere să mă înscriu (dacă nu v-am supărat prea tare) .
Comentariu