Se retrage Popa Bogdan - București - amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - Cupa ,,Chindia" editia a III-a; Târgoviște 02.03.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Postat în original de dantim Vezi postPe la 12 schimbam chestia ai cu AM si PMBLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Postat în original de victorache Vezi postDaca ai fi citit mai cu atentie,ai fi vazut ca nu era vorba de 12...ci la 24...adica 00.00..taman cu 12 ore mai tarziu....sau mai devreme,depinde la ce te raportezi,Dane,si chestia aia devine din PM in AM,in cazul asta,nu?
- - - Actualizat - - -
Apropo mai baga si tu un like ca mai imi trebuie doi biscuiti sa fac si eu o capsuna,cum le zice prietenu Gelu la patratelele alea colorate
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postStiu ,le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora asta
- - - Actualizat - - -
Postat în original de dantim Vezi postStiu ,le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora asta
- - - Actualizat - - -
Apropo mai baga si tu un like ca mai imi trebuie doi biscuiti sa fac si eu o capsuna,cum le zice prietenu Gelu la patratelele alea colorate
Dar ai fost pe faza....nu glumaUltima editare de victorache; 01.mar.2013, 22:33.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Postat în original de victorache Vezi postsigur ca eu stiu asta,dar trebuia precizat....pentru orice eventualitate de a nu se interpreta,doar e la moda,nu?
- - - Actualizat - - -
Ok...dar e valabila si reciproca ,Dane...
Dar ai fost pe faza....nu gluma
Comentariu
Gata am facut bagajul pt maine si primu lucru am bagat Zaibarul,maine ajung la 9 dar te las sa iesi din prima grupa si dupaia zaibarul,dar sa-i dai si lu VICTORACHE ca poate ne intalnim la open si il ameteste zaibarasul,pacat ca e doar o sticla de 2L
Comentariu
Asa e Bogdane....ia cu tine o pipeta...poate asa faci sa sa impaci pe toata lumea,ok?BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postGata am facut bagajul pt maine si primu lucru am bagat Zaibarul,maine ajung la 9 dar te las sa iesi din prima grupa si dupaia zaibarul,dar sa-i dai si lu VICTORACHE ca poate ne intalnim la open si il ameteste zaibarasul,pacat ca e doar o sticla de 2L
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postVericule promit ca intru cel putin in semifinaleBLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Atunci ti-l dau de la prima ora dar pana vine victorache sa-i opresti si lui un pahar ca chiar este zaibar de la mama lui,acum nu glumesc l-am luat de la nea MARIN de la Bailesti
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postAm sa fiu aspru ,precum cravata
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postAtunci ti-l dau de la prima ora dar pana vine victorache sa-i opresti si lui un pahar ca chiar este zaibar de la mama lui,acum nu glumesc l-am luat de la nea MARIN de la BailestiBLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:17.Procesare...X
Comentariu