Se inscrie Mahu Bogdan din Pascani la amatori,succes tuturor
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu ,,B'' la VATRA DORNEI- 16-17.03.2013. Cupa primaverii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
junior
- 17.iul.2012
- 1391
- Botoșani
- 55
Likes given: 814Likes received: 309
i-mi pare foarte rau,dar din cauza unor probleme personale nu va pot onora cu prezenta la acest turneu.cu regret in suflet draga vasile sper sa nu te superi dar chiar nu pot ajunge.i-ti urez toate cele bune,succes in org si fie ca cel mai bun sa cistige.succes tuturor,si i-mi doresc sa ne intilnim sanatosi cit de curind...cu drag,din drag,ptr cel mai drag!!!!!!!!!!
Comentariu
senior- 25.iun.2012
- 398
- Botoșani, Romania
- 66
Likes given: 3Likes received: 80
Draga Vasile, daca credeai ca ai scapat de mine te inseli amarnic. Ne vedem maine la sala de joc. Colesniuc Romeo Botoșani.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3445
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de hotico cipri Vezi postdl ciobanu nu participa?
- - - Actualizat - - -
Din VATRA DORNEI CAPRA ARTUR , FIRU CRISTIANUltima editare de marcu vasile; 15.mar.2013, 19:22.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de hotico cipri Vezi postdl ciobanu nu participa?Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Likes given: 3625Likes received: 1695
daca nu-i prea tarziu pentru inscrieri, Corneanu Gabriel - Botoșani...si posibil sa-l insoteasca si tata-su... Corneanu SorinBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de Adrian's Vezi postBuna seara! Inscriem urmatorii juniori: 6-10 ani - Cojocaru Stefan, Martin Stefan, Roznoveanu Tudor, Craciunescu Matei, Vida Stefana, Varzaru Teodora.
11-15 ani - Verciuc Alexandru, Hrituleac Claudiu, Amoraritei Cristiana.
Multumim.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
- 3445
- Vatra Dornei
- 59
Multumim domnule DRAGOMIR va asteptam la sala la concurs.Cat despre domnul doctor imi pare rau sa o spun dar nu prea il am de o bucata de timp la inima ,vina o poarta numai el de la ultimul concurs avut tot in aceeasi locatie si de aceea cat timp voi avea eu grija de aceasta sala el nu poate juca la DORNA.Inca odata o spun imi pare f. rau.
Comentariu
- 3445
- Vatra Dornei
- 59
Postat în original de Dragomir PaulCu siguranta ve-ti gasi o cale amiabila de a rezolva acest aspect...
Nu va imaginati ca lucrurile stau altfel in orice colt din tara asta...ne mai suparam...ne mai si certam ...dar ...toate trec si omenia nu dispare niciodata... Plus ca pe domnul doctor il cunosc personal si doar gura il mai strica uneori ...in rest este ca o piine calda Parol !
Zi minunata va doresc si nu uitati sa mentionati contul bancar ...
Asa este astazi in mod oficial am ingropat securea razboiului,astazi am strans mana si suntem din nou sper ceea ce am fost cand eram mai tineri si nu exista o zi sa nu ne vedem in parc ,cu EMIL si cu multi alti prieteni,la un tenis.Parca eram siamezi.Cu stima si respect ptr. gandurile bune pe care le-ati adresat noua
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcu vasile Vezi postMultumim domnule DRAGOMIR va asteptam la sala la concurs.Cat despre domnul doctor imi pare rau sa o spun dar nu prea il am de o bucata de timp la inima ,vina o poarta numai el de la ultimul concurs avut tot in aceeasi locatie si de aceea cat timp voi avea eu grija de aceasta sala el nu poate juca la DORNA.Inca odata o spun imi pare f. rau.
- - - Actualizat - - -
Vreau sa multumesc si celor care m-au ajutat la reusita acestui concurs.Ultima editare de marcu vasile; 16.mar.2013, 20:16.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Ursulean Florin locul I
Ciobanu Gabriel locul II
Ciubotariu Andrei locul III
Tiganas Mihai locul IV
Ursulean Vasile
Nemanciuc Mihai
Colneliuc Romeo
Hagatis Andrei locurile V-VIII
Sper ca am scris corect numele domnului Romeo , daca nu . numai bine vine Pastele si ii dau un mielBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
senior- 25.iun.2012
- 398
- Botoșani, Romania
- 66
Likes given: 3Likes received: 80
Draga Ben astept cu mult interes mielul de Paste corect Colesniuc Romeo. Si sa nu uitam ca am fost singurul in seara aceasta care a invins campionul (3-1) si nici tie nu ti-a fost prea usor cu mine.
Comentariu
Felicitari...felicitari ..pt organizare,a fost extraordinar ,nota10++++++ .D-NUL MARCU LEE este un om extraordinar ,cu un suflet mare ,care se daruieste cu adevarat pt,acest sport ,si vreau cu aceasta ocazie sa-i multumesc pt acest turneu deosebit ,si sa-i doresc in continuare bafta multa pt activitatea pe care o face cu copii din VATRA DORNEI ,si sa-l vad cu acesti copii la toate turneele importante care se desfasoara in aceasta tara!!! MULTA BAFTA TE SALUTA TIBI DIN NASAUD PA!!!!!
Comentariu
Draga Ben , sper sa ai o turma mare de oi , ca si Mihai Nemaciuc ar manca un drob de miel de Sfintele Sarbatori Pascale , doar asa ar progresa mai repede ca la urmatoarea intalnire sa vezi cu ce pret isi vinde pielea .
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Dragomir PaulCu siguranta ve-ti gasi o cale amiabila de a rezolva acest aspect...
Nu va imaginati ca lucrurile stau altfel in orice colt din tara asta...ne mai suparam...ne mai si certam ...dar ...toate trec si omenia nu dispare niciodata... Plus ca pe domnul doctor il cunosc personal si doar gura il mai strica uneori ...in rest este ca o piine calda Parol !
Zi minunata va doresc si nu uitati sa mentionati contul bancar ...Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Trebuie sa ma apuc sa cresc o turna de oi ) la catzi miei am de dat , intradevar totul a fost frumos si cu o valoare ridicata, emotii mari , si meciuri puternice , speram ca la Vatra Dornei sa devina o traditie aceste turnee frumoase si lumea sa vina la noi cu dragBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Clasament Amatur old boy' s:
Loc Nume si prenume Localitate
1 Ursulean Florin Straja
2 Ciobanu Gabriel Vatra Dornei
3 Ciubotariu Andrei Moinesti
4 Tiganas Mihai Rădăuți
5-8 Hagatis Andrei Vatra Dornei
Ursulean Vasile Straja
Colesniuc Romeo Botoșani
Nemaciuc Mihai Suceava
9- 12 Marcu Vasile Vatra Dornei org.
Corneanu Sorin Botoșani
Georgiu Dragos Vatra Dornei
Spaller Tiberiu Nasaud
13- 16 Chirap Dan Gura Humorului
Corneanu Gabriel Botoșani
Lacatus Nicusor Poiana Stampei
Mahu Bogdan Pascani
17- 20 Pogorevici Mircea Gura Humorului
Lacatus Samuel Poiana Stampei
Rusu Haralampie Poiana Stampei
Lacatus Gabriel Poiana Stampei
21-23 Capra Arthur Vatra Dornei
Cazacu Florin Vatra Dornei
Lucic Corneliu Suceava
24-26 Majeru Gabriel Rădăuți
Ivisciuc Cristi Poiana Stampei
Costiuc Boris Poiana Stampei
Felicitari tuturor, bravo organizatorului. Ireprosabil. Abia astept rezultatele concursului la copii. Hai ai nostrii !!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:03.Procesare...X
Comentariu