Salutare, mie mi-a placut si sala si cum sarea mingea, nu sunt prea pretentios, m-am descurcat si bine la turneu, spatiu destul de ok (putin mai mare si era top) din opinia mea de amator, mai venim!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa VivaShop.ro, Bucuresti –22/23.07.2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
La laude ma bag si eu....la cearta nu mai intru, ca si asa am destui dusmani!
Da, si mie mi-a placut organizarea, chiar am fost surprins ca pana la 17.30 totul s-a terminat (i-am spus-o personal si dlui. Bodeanu, in timpul finalei la Avansati). Nu am ce sa reprosez (poate doar putin mai mult spatiu pe lungimea mesei) - ventilatia (si atmosfera generala ) au fost in ordine.
Un lucru ar putea fi imbunatatit - organizatorul sa aiba un microfon (nu se auzea aproape nimic atunci cand striga grupele).
Un cuvant de apreciere ar fi de spus si despre Corbu Darius - a contribuit (atat cat a putut / cat a fost rolul lui) la mentinerea atmosferei si a fost receptiv la orice discutie.
Una peste alta, ar fi bine daca toate turneele A ar fi macar la acest nivel.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2386
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1322
Ma bag iar in seama:Teo!!!!Tu parca esti mai bun in alt sport....fara amenintari.Gresesc?Oare trebuie sa raspunzi provocarilor?Acum:Cum naiba i se pare unui doctor sa ma duc la cabinet si sa iau in tabarca pe toata lumea sa ma dau mai destept decat Hipocrat.Gresesc?TEODOR URSU likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1798
- București
- 72
Likes given: 731Likes received: 1330
Postat în original de Dan2 Vezi postLa categoria Avansati, D-l Dinu Gigi a abandonat inainte de jocurile eliminatorii, sub pretextul oboselii si a unei accidentari. Avand in vedere faptul ca toate meciurile jucate au arata o diferenta de valoare semnificativa, precum si faptul ca nu a aratat o slabiciune fizica evidenta, propun Echipei Directoare analizarea cazului, a situatiilor precedenteasemanatoare la care a participat d-l Dinu si o decizie in consecinta.Marian Bogdan likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:07.Procesare...X
Comentariu