din adjud ,vn, iordachi adrian, grama victor si grama andrei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A MIERCUREA-CIUC 05 APRILIE
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 29.nov.2005
- 350
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Din București, vor fi prezenti:
Bodeanu Dan
Bodeanu Mihai
Comentariu
De la Bistrița mai vin:
Capota Gugu
Balogh Ferenc
Patrasciuc Ovidiu
si a renuntat Scurtu Nicolae.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
andro
Stiu pe de rost oferta andro de pe site dar andro acolo e la un pret la odorheiul secuiesc alt pret pe dandoy alt pret, se vede treaba ca daca tu stii preturile de la Miercurea Ciuc, ar trebui sa le stiu si eu.Uite ca nu am de unde sa le stiu, si eu, nefiind informat despre PRET nu cumpar nimic, stiu si oferta de la stiga, si cea de la butterfly, si cea de la dr.neubauer, si cea de la 729 friendship, si cea de la dhs, si cea de la butterfly, donic, joola, nittaku, yassaka, etc. Ca si materiale cunosc toate ofertele. Ma interesa ce au aia ai vostri pe stoc, si la ce preturi, intelegi? Sau e asa greu de inteles, incat sa ma trimiti pe site-ul lui andro, unde nu are cum sa coincida pretul cu cel de la Miercurea Ciuc, dat fiind faptul ca la Odorhei sunt mai ieftine ca pe site, bla ,bla bla. Eu daca aveam magazin la Piatra Neamț, si ma intreba cineva in prealabil ce produse se gasesc si preturile, faceam un efort, ma interesam si postam, nu trimiteam lumea sa se informeze pe site-uri. Am fost destul de explicit? Daca nu , trebuie sa mai explic odata. Spune-mi si reiau explicatia.Concluzia: nu este decat una, nu stii sa ajuti lumea!!! Si ca sa nu spui ca sunt greu de cap, iti dau un exemplu: din oferta de la Buzău, la magazinul din Buzău erau 5 lemne de la Butterfly si cateva de la Tibhar, in rest pauza, nu aveau nimic, fete cateva , bla, bla, bla. Daca tu erai dragutz si-mi spuneai clar ce pot gasi si la ce pret cantaream si eu oferta si poate trimiteam si eu niste bani prin colegii care au participat sa-mi cumpere ceea ce stiam ca pot gasi.Te pup!Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 978Likes received: 1513
Magazinul de la odorhei s a mutat la miercurea ciuc,este cel de langa sala.
LOLof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
noi din adjud nu am mai ajuns din cauza unei inmormintari.ne cerem scuzetimo boll zl
tenergy fx
Comentariu
Postat în original de selectia naturalade la Piatra, NITU B>GATEA M>VERDEANU A>BURIANA P>CIUBOTARU I>ANDREI D...TB ALC/05FX
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
pentru mine a fost o reamintire a copilariei ,nu am mai jucat de atunci tenis la ora 1 A.M., am ajuns acasa la 6
Comentariu
Postat în original de RazvanCine a castigat?BLADE: DR. NEUBAUER TITAN
FH: TENERGY 64 2.1
BH: GIANT DRAGON - METEORITE
Comentariu
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Postat în original de RazvanCine a castigat?
Locul II Apian Florin
Locul III Nitu Bogdan
Locul IV Pal Zoltan
Comentariu
Si cind ma gindesc ca anul trecut la Cimpia-Turzii si la Cluj participantii se plingeau ca turneul e prea lung ....
Pai asta de la Ciuc intra in Guiness Book !
Shuni mi-a povestit ca drumul + turneul au totalizat 28 de ore non-stop, cu un nr. incredibil de meciuri 3/5 ...
Musai trebuie punctat suplimentar, ca proba maraton
Comentariu
organizator local- 05.feb.2007
- 1241
- Eforie Nord
- 57
Likes given: 207Likes received: 255
Frumoase poze, inspirata cea cu ceasul...
vedeti ce patzitzi daca il suparati pe Shuni? Va ia urgent locul I.
Felicitari Shuni! Gloria ta e cea mai buna arma impotriva "inamicilor"...
Cati participanti au fost in total?Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1106
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de george, c-taCati participanti au fost in total?
Felicitari Shuni!Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
Felicitari gazdelor pentru ospitalitate si nu in ultimul rind pentru deschiderea de care au dat dovada in modul de desfasurare al turneului (unde au fost neintelegeri s-a votat si nimeni nu a mai comentat nimic)!
Daca nu luam masuri adecvate pentru desfasurare, o sa ne confruntam cu niste turnee foarte lungi si aceasta numai datorita participarii din ce mai numeroase, pentru ca in rest din punct de vedere al organizarii, mare lucru in conditiile date adica mai mult decit sa se joace 2 din 3, nu se putea face.
Sunt tare curios si cred ca nu sunt singurul, cum vor rezolva problema cei de la București, pentru ca participarea se anunta numeroasaBlade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salut
felicitari organizatorilor si multumesc tuturor care au fost alaturi de mine la cistigarea turneului,imi prieste aerul de munte ,si cum zice ciprian am avut 28 de ore in picioare,la volan si la masa de joc.
Comentariu
Na am ajuns si eu mai aproape de net sa va scriu rezultatele macar.
Inainte de toate: eu nu mai fac turneu ca nu ma lasati sa castig macar o cupa ceva. asa nu mai mere na.
La marea adunare nationala a pingpongheristitor s-au prezentat 71 de persoane dintre care au plecat acasa, vreo 10 -15,inainte sa se termine grupele inf. ca au avut treaba .
Altfel a fost bine , nu comentez nimick ca sant altii care pot s-o faca mai bine decat mine(comentariul).
Clasamentul:1.Toth laszlo CJ
2.Apian Florin BN
3.Nitu Bogdan NT
3.Pal Zoltan HR
5-8.
Bratu Andrei
Erdos Ferenc HR
Rusu Calin CJ
Ciobanu Gabriel SV
9-16
Andrei Dan NT
Florescu Calin
Ivan Alexandru BV
Rusu Stefan CJ
Bondoc Alex BV
Zidar Victor MS
Sargu Mihail CJ
Pui Daniel HR
17-30
Farkas Lorant HR
Laszlo ZSolt HR
Gatea Marius NT
Pricop Marian BV
Nagy Endre MS
Marandici Adrian BV
Bodeanu Mihai
Soare Valentin
Ursulean Vasile SV
Bodeanu Dan
Patrasciuc Ovidiu
Szakaly Csaba HR
Garaz Mircea BN
Toncean Mircea BN
31-73
Biro Istvan HR
Moldovan Ioan
Keresztes Arpad HR
Marin Floricel BV
Lakatos ZSolt HR
Pitac Ovidiu BV
Nagy Istvan HR
Sorohan Anca CJ
Simo Jozsef Hr
Fancsali Kalman HR
Sas Endre HR
Tamas Jeno HR
Ciobotaru Ioan NT
Branea Sorin HR
Kantor Imre MS
Curut Gabriel Bv
Pricop Marian BV
Popa Mircea BV
Hering Ferenc CV
Biro Attila HR
Orosz Attila HR
Miron Mihai
Capota Gugu BN
Simon Ferenc HR
Szasz Erno CV
Sas Imre HR
Biro Denes HR
Ciornei Ovidiu HR
Nasui Dan
Rus Andrei
Bodor Tibor HR
Dombi Tihamer HR
Bacanu Paulian BV
Verdeanu Andrei NT
Tecuschi Razvan BV
Matei Dumitru
Balogh Ferenc HR
Marko Ernest BV
Pal Attila CV
Galfi Sandor HR
Ursulean Florin SV
In total 71 nu 72.
Multumesc pentru participare, pentru rabdare, pentru intelegere,pentru iertare si pentru incredere!
Am facut cum am crezut ca e cel mai bine pentru toti!! Data viitoare o sa fie si mai bine ca am invatat iarasi cate ceva!
Pa!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:30.Procesare...X
Comentariu