Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

„Memorial H.D. - Herțeg Doru Mircea”, Sânpaul (Arad) - 12.08.2023 – 13.08.2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Aș fi vrut să spun și eu ceva, dar antevorbitorii mei mi-au luat toate vorbele din gură.
    DORU HERȚEG n-a trăit degeaba. Prin tot ceea ce a făcut, a reușit să insufle acestui grup, dorința de a face lucrurile perfecte. Mulțumim DORU !
    MARȚIENILOR, vă îmbrățișez cu drag !

Comentariu

• Postat în original de sasatl Vezi post
      Pacat ca la turneele mai importante , ca sa nu spun toate turneele A si A+ , organizatorii ( nu totii ) nu se gandesc ( sau nu se deranjeaza ) sa posteze pe acest forum macar finalele si semifinalele ... asta ar aduce o plus valoare acestor turnee si acestui site destinat tenisului de masa ! ... scuze , ferasca dumnezeu nu vreau sa "deranjez" cu aceasta "remarca" organizatorii de turnee si mai ales pe dl Kralizec sau dl Clau ... nu este o remarca "tendentioasa" care trebuie imediat dusa in zona fight
      era probabil greu sa fie facut un live cu semifinalele/finalele acum, semnalul era aproape inexistent in sala din pacate... e doar o parere.

Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

Comentariu

• Postat în original de sasatl Vezi post
        Pacat ca la turneele mai importante , ca sa nu spun toate turneele A si A+ , organizatorii ( nu totii ) nu se gandesc ( sau nu se deranjeaza ) sa posteze pe acest forum macar finalele si semifinalele ... asta ar aduce o plus valoare acestor turnee si acestui site destinat tenisului de masa ! ... scuze , ferasca dumnezeu nu vreau sa "deranjez" cu aceasta "remarca" organizatorii de turnee si mai ales pe dl Kralizec sau dl Clau ... nu este o remarca "tendentioasa" care trebuie imediat dusa in zona fight
        S-au făcut înregistrări și sunt convins că, în curând, vor fi postate aici.
        manea mihaita manea mihaita likes this.

Comentariu

• Ce pot sa spun legat de acest turneu decat ca a fost cel mai bine organizat turneu din cate am participat eu personal pana acum din punct de vedere al spatiului de joc (spatiu mare la orice masa, lumina excelenta, tabele de arbitraj la fiecare masa, foi de arbitraj pe care era stabilit si arbitrul pentru fiecare joc (ceea ce pentru mine personal a fost o noutate interesanta sa arbitrez meciurile pentru ceilalti colegi si sunt convins ca si pentru multi altii)), implicarea si atentia organizatorilor (inclusiv cand am ajuns in parcare ne astepta unul dintre organizatori care ne directiona unde sa parcam ca sa incapa toate masinile), mancare excelenta si multa si pe saturate pentru toata lumea, vestiare dotate cu multe toalete si dusuri, super curatenie peste tot.
          Taxa de participare mai mica ca la alte turnee (50 de lei).
          Concluzia: a meritat deplasarea din Cluj si retur pentru a participa la acest turneu si cu siguranta voi participa si la alte turnee viitoare.
          Felicitari inca o data martienilor!

Comentariu

• Salut, vad ca unii au dorinta de a viziona meciurile.
            Asa ca si eu am dorinta de a da subscribe pentru a fi atentionati cand se posteaza eventualele meciuri...asa ca abonati-va la canal.
            Nu inteleg cum se poate "bucura" cineva de Live, unde nici nu se poate folosi cuvantul Calitate, dar inteleg ca, decat nimic, e bun si un Live.
            Enjoy!

Mican Nicolae vs Petruș Florin Alin |R32 Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Mican Nicolae vs Neculai Alexandru |R16 Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Neagoe Costin vs Iana Remus |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Curuț Gabriel vs Roman Bogdan |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Mocean Dan vs Neculai Alexandru |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Curuț Gabriel vs Neculai Alexandru |Semifinal Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Iana Remus vs Galoș Alexandru |Semifinal Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Iana Remus vs Neculai Alexandru |Final Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Comentariu

• Postat în original de Miky Vezi post
              Salut, vad ca unii au dorinta de a viziona meciurile.
              Asa ca si eu am dorinta de a da subscribe pentru a fi atentionati cand se posteaza eventualele meciuri...asa ca abonati-va la canal.
              Nu inteleg cum se poate "bucura" cineva de Live, unde nici nu se poate folosi cuvantul Calitate, dar inteleg ca, decat nimic, e bun si un Live.
              Enjoy!

Mican Nicolae vs Petruș Florin Alin |R32 Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Mican Nicolae vs Neculai Alexandru |R16 Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Neagoe Costin vs Iana Remus |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Curuț Gabriel vs Roman Bogdan |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Mocean Dan vs Neculai Alexandru |QF Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Curuț Gabriel vs Neculai Alexandru |Semifinal Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Iana Remus vs Galoș Alexandru |Semifinal Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Iana Remus vs Neculai Alexandru |Final Elite |A+ Sânpaul (Arad) 12.08.2023

Miky un live la momentul lui face mai mult decât o înregistrare, și sa știi dacă tu nu ai cont pe rețea mulți se uita și inclusiv ma roagă sa fac 😉😉😉oricum calitatea care o faci e f bună, nu o putem scoate în live ,tu editezi ,prestezi o munca de durata dar care îți place ..asa ca felicitari pt munca care o depui 👍👍👍👍
              lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
              fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• Mulțumiri Miky !
                andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

• E inca bine, dragii mei ca va respectati ' batranii ' , izvoarele sperantei in viitorul pasiunii comune sportive ! Ati robotit precum albinele si va meritati roadele ! A fost un eveniment minunat ! Multumim pentru tot. Eu am fost rasfatatul nr . 1! Preluat din gara in zori de dl. Radu Popescu am gustat primul din branzeturi si rosioare, am avut tihna/odihna camerei VIP din complexul VERBA DOCENT, iar la plecare am fost ajutat de .... dl. Dusan Marcel pt a prinde trenul de noapte. Fapte nu gluma . Asta e doar povestea mea . Stima !
                  Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                  FH : Donic Blue Star A 2
                  BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

• Felicitari organizatorilor si "martienilor" care au depus un efort imens pt buna desfășurare a turneului, conditii foarte bune de joc cum putine sali pot oferi iar suplimentele alimentare au fost pt toate gusturile. Multumesc.

Comentariu

• Organizare la superlativ. Ca de altfel, la toate intrecerile tinute de martieni.
                      un singur lemn DEF
                      zeci de fețe diverse

Comentariu

• Salutare tuturor, FELICITARI MAXIME pentru organizatori, pentru alegerea locatiei (de exceptie), un loc unde nu ai ce sa-i reprosezi. Tratatia foarte buna. Atmosfera foarte buna. Organizare foarte buna.
                        Este un turneu ce trebuie luat ca exemplu de organizare.

Trebuie mentionat un lucru foarte importat - TOATA TRUPA MARTIENILOR a participat(inclusiv sotii si copii). De aici si succesul !!! Felicitari ! Jos palaria !
                        Ne-am simtit foarte bine, vom reveni cu drag !

PS. Multumiri speciale dlui Marius Orban pentru tot !!!

Comentariu

• A - Z nota 10
                          Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
                          Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Un turneu deosebit. Borsecul învață de la voi. La anul incercam și noi sa facem ceva care sa se apropie de voi

Comentariu

• Va fi foarte greu. Noi suntem putini...voi mult mai mulți în organizare. Felicitări pentru tot. Stima!

Comentariu

• Unwritten Table Tennis Rules That You Should Know

Comentariu

• Organizatorii au fost ireprosabili din toate punctele de vedere!
                                  Sper din toata inima ca si noi, participantii, prin gandurile bune, prin respect si fair play, sa fi omagiat asa cum se cuvine amintirea domnului Herteg si prezenta familiei la acest eveniment!
                                  Va multumim si sper ca am facut fericit si mandru pe cineva, acolo sus...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Comentariu

• Obiecte pierdute/uitate la sala ! Rog a fi contactat la telefon de catre proprietarii acestora, pentru a stabili o modalitate de recuperare a bunurilor.
                                    dolly dolly likes this.

Comentariu

• Postat în original de mateidumitru Vezi post

S-au făcut înregistrări și sunt convins că, în curând, vor fi postate aici.
                                      Sunt înregistrate mai ales finalele și semifinalele de la fiecare categorie E, O, A și nu în ultimul rand H. Voi încerca ca în 2-3 pentru zile sa postez și pe forum aceste finale si semifinale.

Pe site-ul
                                      www.videoamatur.ro
                                      veți vedea toate meciurile care au fost filmate în cele 2 zile de concurs.
                                      Felicitări Martienilor, pentru organizarea unui turneu de referinta pentru Amatur.

Comentariu

• Desi nu sunt un utilizator inrait al forumului, ma simt dator sa imi aduc omagiile personale pentru absolut tot ce s-a intamplat la acest turneu, incepand de la organizare, logistica si pana la ospitalitate.
                                        Felicit intreaga echipa din Arad pentru conditiile deosebit de bune oferite tuturor participantilor la turneu, exemplul acestora fiind recomandat de urmat pentru toata lumea.
                                        Toata stima!
                                        BLADE: Yasaka Galaxya/FH: ANDRO Rasanter 42/BH: ANDRO Rasanter 37

Comentariu

• Va salut! Acelasi Mitar Marius Tiberiu saluta Jucatori din Amatur si pe familiile lor! ! Dorinel/ Adi/ Radu! Familia Herțeg! ați ridicat nivelul AMATUR si tot-odata pretentiile colegilor pentru urmatoarele turnee! Noi cei din Sannicolau Mare/ Timis va mulțumim! Felicitari e prea putin spus! Un mare BRAVO e relevant! Sa fiti sanatoși si sa mai faceti asemenea turnee! 🍾🥂🍺🍻🙏

Comentariu

• Stie cineva la ce mese s-au jucat semifinalele si finala la open?
                                            Multumesc

Comentariu

• Postat în original de Moise Viorel Vezi post
                                              Stie cineva la ce mese s-au jucat semifinalele si finala la open?
                                              Multumesc
                                              Si la Hobby
                                              Multumesc

Comentariu

• Bună seara domnule Moise! La hobby ţin minte că a fost masa 13, că am făcut asocierea masa 13, finala în 13.
                                                Ghete Alexandru Ghete Alexandru likes this.
                                                Tibhar Evolution MX-P // Tibhar BS1 // Tibhar Evolution FX-P

Comentariu

• Buna ziua domnule Moise.La open una din semifinale a fost la masa 12 sau 13 iar celalta la masa la care s-a jucat si finala dar nu stiu exact... 8-9 sau 10 din cate imi amintesc!!!

Comentariu

• Postat în original de Vuca Adrian Vezi post
                                                    Buna ziua domnule Moise.La open una din semifinale a fost la masa 12 sau 13 iar celalta la masa la care s-a jucat si finala dar nu stiu exact... 8-9 sau 10 din cate imi amintesc!!!
                                                    La Masa 10 sigur nu deoarece era in margine, iar aceste partide s-au jucat in centrul randului 2 de la intrarea.in sala, cel mai probabil la masa.8 sau 9 finala si o semifinala

Comentariu

Procesare...
                                                    X