as dori o parere personala despre adidasi de sala cat mai ieftini si cat mai buni,confortabili rezistenti!astept pareri!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
adidasi sala
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
maestru
- 27.iun.2011
- 1551
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65Taguri: Nimic
un review interesant al lui Cristi Cionoiu despre acest subiect:
http://cristi.cionoiu.ro/2011/02/18/...tenis-de-masa/
Comentariu
ati putea incerca ceva care este special facut pentru tenisul de masa si care sa ofere o amortizare a socurilor cat mai buna.
personal, recomand gama Asics sau Kalenji .
preturile, evident, variaza de la 80 lei ( Kalenji ) pana la 900 lei ( Asics ) .
evident, exista si alternativele clasice, gen Adidas , Puma, Reebok , Nike etc.Boys, be ambitious !
Comentariu
De cand am scris articolul am probat / purtat urmatorii pantofi:
1. TSP Asics Gel Cyberspeed - foarte buna amortizarea, aderenta aproape perfecta, greutate medie. Au un bumb de cauciuc care, daca ai marimea corecta, te ajuta sa schimbi directia mai usor (degetele de la picior se agata de el). Exista si versiunea II acum.
2. Stiga Advance de la Decathlon - usori, aderenta decenta, suport la calcai mic - m-au durut genunchii dupa cateva ore de joc. De altfel, s-a rupt si o ureche care tine siretul dupa aproximativ doua saptamani.
3. Butterfly Radial Win - pret bun (sunt la oferta!), usori, aderenta foarte buna, amortizare buna. Trebuie purtati o vreme cand sunt noi pentru a scapa de eventualele bataturi.
4. Joola X-Step - pret bun, usori, aderenta buna, amortizare buna, mi-au fost (culmea!) putin largi dupa prima purtare. Imi fugea piciorul inauntru.
Se pare ca producatorii au calapoade diferite, probabil in ideea de a acoperi toate posibilitatile.Ultima editare de grasomega; 18.feb.2013, 17:07.
Comentariu
Domnule Cristi, avand in vedere ca ati testat destule marci de pantofi specifi tenisului de masa ne puteti spune care ar fi TOP 3 perechi in preferintele dvs. ?
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postDe cand am scris articolul am probat / purtat urmatorii pantofi:
1. TSP Asics Gel Cyberspeed - foarte buna amortizarea, aderenta aproape perfecta, greutate medie. Au un bumb de cauciuc care, daca ai marimea corecta, te ajuta sa schimbi directia mai usor (degetele de la picior se agata de el).
2. Stiga Advance de la Decathlon - usori, aderenta decenta, suport la calcai mic - m-au durut genunchii dupa cateva ore de joc. De altfel, s-a rupt si o ureche care tine siretul dupa aproximativ doua saptamani.
3. Butterfly Radial Win - pret bun (sunt la oferta!), usori, aderenta foarte buna, amortizare buna. Trebuie purtati o vreme cand sunt noi pentru a scapa de eventualele bataturi.
4. Joola X-Step - pret bun, usori, aderenta buna, amortizare buna, mi-au fost (culmea!) putin largi dupa prima purtare. Imi fugea piciorul inauntru.
Se pare ca producatorii au calapoade diferite, probabil in ideea de a acoperi toate posibilitatile.
Si daca tot postati, va rog sa mentionati si de unde ii putem cumpara... !
Comentariu
Postat în original de julian09 Vezi postDomnule Cristi, avand in vedere ca ati testat destule marci de pantofi specifi tenisului de masa ne puteti spune care ar fi TOP 3 perechi in preferintele dvs. ?
Am uitat sa mentionez ca au niste branturi care trebuie schimbate in prima clipa. Am reusit sa-mi desprind o unghie purtandu-i cu branturile originale care au ceva material alunecos si iti aluneca piciorul spre varf. Dupa ce am schimbat brantul, problema a disparut.
Asics Gel Cyberspeed sunt super, dar sunt ceva mai grei.
Nu am probat urmatoarele modele care mi-au atras atentia: Joola Rally, Mizuno Wave Drive 5 sau 6, Butterfly Energy Force orice serie si parca si la Tibhar am vazut ceva interesant.
Comentariu
Am uitat sa mentionez ca am pus branturile de la Stiga Advance la Radial Win. Nu recomand branturile din gel, ca se desprinde panza de pe ele si iarna tin frig. Luati branturi subtiri, usoare, daca au si o bucatica de gel la calcai e si mai bine.
Comentariu
Am cumparat recent de la Deichmann o pereche de Adidas de sala la 159 de lei, modelul clasic cu talpa galbena , eu zic ca la banii astia nu prea gasesti ceva mai bun! Am avut norocul sa iau ultima pereche, care culmea, era si numarul meu!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Am avut 2 perechi de Bty Energy Force III si pot sa spun ca se comporta imecabil dar si pretul e cam, cam...acum, pt ca mi s-a cam tocit talpa la ei arunc o privire la Energy Force VIII...Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Yasaka Ma Linhttp://www.vivasportshop.ro/product-...-lin--832.html
Din clasa incaltarilor usoare, pentru salile cu linoleum.
Usoare, durabile si comode, la un pret rezonabil.
Pentru salile cu ciment pe jos, port branturi Asics cu gel si gata compromisul.TsE
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1551
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Postat în original de Emil Tudor Vezi postYasaka Ma Linhttp://www.vivasportshop.ro/product-...-lin--832.html
Din clasa incaltarilor usoare, pentru salile cu linoleum.
Usoare, durabile si comode, la un pret rezonabil.
Pentru salile cu ciment pe jos, port branturi Asics cu gel si gata compromisul.tb alc t05/t05 fx
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Pai, ii am de ceva vreme. Am pus comentariu pe 1 iulie 2012, dar tin minte ca i-am luat de pasti. Deci 9 luni in regim de 5-8 ore pe saptamana. Acum vad ca talpile s-au rotunjit pe marginile de la degetul mare. Probabil ca ma vor tine pana la paste, cred eu.TsE
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1551
- 38
a probat cineva noua serie de adidasi yasaca a force?
- - - Actualizat - - -
yasaka a-forcetb alc t05/t05 fx
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1571
- Resita
- 52
Likes given: 239Likes received: 95
Am o pereche de incaltari de tt Donic la care mi s-au dus branturile. De care branturi recomandati? La ce pret si de unde ati cumparat?Ultima editare de Johnny Erasure; 16.dec.2013, 15:52.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 766
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 26Likes received: 128
Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !Blade: HM PRO Super X Zylon
Bh: XIOM JEKYLL & HYDE 47.5
Fh: XIOM JEKYLL & HYDE 47.5
Comentariu
- 1571
- Resita
- 52
Postat în original de luci_rac Vezi postMi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 766
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 26Likes received: 128
eu am raspuns pentru nduviscaria un post mai sus de tine !Blade: HM PRO Super X Zylon
Bh: XIOM JEKYLL & HYDE 47.5
Fh: XIOM JEKYLL & HYDE 47.5
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1551
- 38
Postat în original de luci_rac Vezi postMi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postAm o pereche de incaltari de tt Donic la care mi s-au dus branturile. De care branturi recomandati? La ce pret si de unde ati cumparat?
Am cumparat branturi cu gel de la Deichman 44 ron destul de proasta alegerea asta din cauza structurii tip fagure a talpii (partea interioara) .. intra gelul in golurile din talpa si nu simteam nici o diferenta fata de originale.
Cumparat alte branturi de la Lidl (am vazut in revista cu oferte 14-15 ron cred)..astea sunt http://www.lidl.de/de/Zubehoer-Pfleg...Indoor-Premium ..si ma declar multumit de alegerea facuta.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
- 1571
- Resita
- 52
Multumesc mschumy. Astazi mi-am cumparat si eu o pereche de branturi soft gel de la Deichmann cu 29 lei perechea. I-am probat si par a fi OK. Singura problema este ca se tot deplaseaza de la locul lor. Buna ideea cu branturile de la Lidl. Am sa le probez si pe acelea.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:30.Procesare...X
Comentariu