Vine cu CD-ul si isi aduce aminte.Vb.cu Vali sa aduca o plasma.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" București AMATouR-Chrotex
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
nu e mare branza de capu meu la tenis da acuma cu grupele astea oi gasi io pe cineva sa pot sa joc un meci echilibrat ca doar numa gura e de mine.sau cum ziciea un nene pe aicea oi gasi pe unu cu vreo diploma macar sa stam de vorba daca nu tenis.poate cine stie ii dau voie sa bea chiar o bere cu mine.nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
ce am scris mai sus este un pamflet si tre tratat ca atarenu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
anunt important
nu inchideti calculatoarele vreau sa ma inscriu la concurs,m-a convins George
dom Vali pot sa ma inscriu cosapewe sau tre sa spun cum ma striga prin curte?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Numele complet, corect si cu majuscule si grupa din care faci parte sau daca nu ai fost legitimat inseamna ca esti AMATOR-pur si ai dreptul sa alegi intre amatori si open .
Deocamdata le numim asa pina se hotareste numele celor 2-ua categorii .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de cosapewece am scris mai sus este un pamflet si tre tratat ca atareLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
si totusi cred ca fiecare ar trebui sa isi faca mai intai curatenie in gradina lui si dupa aceea sa sara gardul.eu stiam ca cei care fac curatenie se intituleaza gunoieri asa spune prigoana.nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Nu va lasa orgoliul...
pai daca cei care-si fac curatenie in propria curte se numesc gunoieri, atunci... fie Meserie nobila!
Gardul l-au sarit "uni" la noi in curte, care mai vroiau sa ne ia si la bataie ca protestam. Dar cand cineva i-ti sare in fiecare zi gardul, incepi sa-l consideri de-al casei. Si daca-ti mai da si voie sa bei o bere cu el...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Gunoier = "Lucr?tor care scoate gunoiul depozitat în cur?i ?i pe str?zi."
Adicatelea un om angajat pentru a face curatenie, nu unul care isi face curat in gradina proprie. Nu va mai lasati pacalit de prigoana (oricine ar fi acest om/lucru) ca nu sta bine la capitolul definitii.
Morala: lasati contrele fara sens si rezolvati disputa amical la concurs (poate cadeti in aceasi grupa)
Comentariu
Ei Domnilor, contul asta-i la alte "banci" unde prietenul Cosa...Nostra are "datorii" mari. dar nu va speriati, la acest nivel al discutiilor putem fi chiar amici. Oricum eu nu mai continui pentru ca si-ar schimba parerea despre mine cativa oameni care... conteaza!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
tare frumos,
dar si mai frumos este dupa ce strangem gunoiul si ramane numa' plebea cea vestita, adica... cum se spune ...nimic si totul adica... nici eu nu mai stiu
multumesc ptr in(ne)telegere
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1106
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Sa revenim la concursul de la București,voi fi si eu prezent:
Leorda Rares,amator pur-sange,ma inscriu pt grupa open.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1729
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 341Likes received: 304
Din CONSTANTA mai participa la Amatori : LEOLEA ANDREI, CHIPAILA MIRCEA , alaturi de cei inscrisi de George,FRATEA AUREL,LICA GEORGE,amatori.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:44.Procesare...X
Comentariu