Bună ziua m-ași transfera la Open de la Avansați Kelemen Miklos din Miercurea Ciuc dacă mai este loc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Zilele Comanestiului"editia XIV,samabata 05.august 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Echipa AmaTur
- 21.nov.2007
- 5743
- Fălticeni
- 64
Likes given: 965Likes received: 1479
Postat în original de maniche Vezi post
Ne retragem de pe lista de asteptare.
Multumesc.
Nu va fi lista de asteptare..Diseara vom actualiza listele si vom face eventualele transferuri pt a elimina listele de asteptarr
Kelemen Miklos likes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Se retrage-Negrea Petruț - Comănești - Avansați
Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk
Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Veniți cu chiloți de baie, la voi avem surprize
Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk
bogdancibotariu likes this.Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
- Aprecieri 1
Comentariu
junior- 06.oct.2018
- 80
- Comănești
Likes given: 3Likes received: 38
Salut! Din păcate sunt nevoit sa ma retrag. Paul Colceru Avansați Comănesti. Vă doresc un turneu excelent!
Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk
Comentariu
Se retrage de pe lista de asteptare de la avansați Buzenchi Constantin din Hălăucești! Mulțumesc frumos
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5743
- Fălticeni
- 64
Likes given: 965Likes received: 1479
Gasiti listele actualizate in pag 1...Mai sunt doar trei jucatori pe lista asteptare la Hobby dar sunt trei locuri libere la Av,se pot muta acolo..Marius Gatea s-a transferat la Open de la Elite (volens-nolens)...Il mutam inapoi daca va fi locof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de sam Vezi postGm. Marcel Stancu, Focșani, avansați. Mulțumesc
Cu toate ca am fost înscris în data de 19.07. nu mă regăsesc în lista de la avansați.
Trimis de pe al meu SM-N981B folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 659
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 187
Postat în original de cata_60 Vezi postGasiti listele actualizate in pag 1...Mai sunt doar trei jucatori pe lista asteptare la Hobby dar sunt trei locuri libere la Av,se pot muta acolo..Marius Gatea s-a transferat la Open de la Elite (volens-nolens)...Il mutam inapoi daca va fi loc
Doar daca se iveste posibilitatea si se retrage cineva, va rog sa ma reinscrieti si pe mine de la OPEN la ELITE, altfel nu as vrea sa ocup locul uni coleg de la categoria superioara! Multumesc !cata_60 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de cata_60 Vezi postGasiti listele actualizate in pag 1...Mai sunt doar trei jucatori pe lista asteptare la Hobby dar sunt trei locuri libere la Av,se pot muta acolo..Marius Gatea s-a transferat la Open de la Elite (volens-nolens)...Il mutam inapoi daca va fi loc
Urmare a anuntului de mai sus se transfera din lista de asteptare de la hobby Lazar Viorel la categoria avansati.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:00.Procesare...X
Comentariu