Si cat dureaza efectul si controlul fenomenal?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Noile arme Dr. Neubauer
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
maestru
- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
eu folosesc numai folii dublu-adezive si pot sa le las pana se uzeaza fața !Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
ma intereseaza si pe mine mai ales ca eu sunt dintre cei care nu relipesc fetele decat cand le schimb.........si ma atrage donic f3 sau andro 380 sau mai vad eu.
Comentariu
Eu am folosit Juic Ecolo Expander. I-si face treaba in doua trei zile deci trebuie sa ai rabdare. Un singur strat este suficient pt ca daca dai doua, fata se face sul si devine greu de pus pe lemn, plus ca tine adezivul semi-lichid si fetele au tendinta sa se dezlipeasca la margine. Diferenta fata de adezivii pe baza de solventi volatili este ca viteza creste mai putin dar elasticitatea ramane pe termen nedefinit. Mai pe Romaneste fetele se inmoaie si au un control deosebit, in timp ce viteza creste doar putin. Asta ma "aranjat" pe mine foarte mult, care agreez timpii de contact (dwell time) mai mari.
Mai trebuie spus ca diferitele tipuri de burete reactioneaza diferit ca si la adezivii clasici. Cei moi, mai putin densi, se ridica in calota mai repede si mai mult decat cei tari. Recomand cu caldura aceaasta solutie pentru cei care au pe acasa fete foarte tari cu care nu pot juca (mai ales cele Chinezesti) si le-au abandonat printr-un colt. Se poate folosi pe fete absolut noi, ne lipite niciodata sau pe fete care au fost lipite si au straturi de adeziv pe ele. Da-ti cu Ecolo Expander si veti avea fete foarte bune de jucat!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Este doar booster, nu contine principii de lipire. Dupa "tratament" fetele se pot lipii cu orice tip de adeziv.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de cata_60Folosesc de aprox.2 luni fețe de palete cu efect tensor incorporat,de la Donic,care nu necesita relipire.
fh-desto f1 2,0 bh coppa jo silver 2,0.,lemn Waldner Senso WRB
Tehnologia de lipire este putintel mai complicata:se da intai o amorsa(am folosit Donic Power Boost) pe fețe.AM dat 2 straturi atat pe fh cat si pe bh,la modul urmator:se da un strat,se asteapta pana se usuca(2-4 h,fctie de grosimea primului strat),apoi se da al doilea si se lasa 24-30 h sa reactioneze chimic cu buretele feței. Apoi,folosind lipiciul pe baza de apa Donic Formula First,se dau atat buretele cat si paleta intr un strat uniform,se lasa 5 min,etc.
La lovirea mingii,paleta emite un "click" de speed glue,viteza e f buna si controlul fenomenal
Campionii cica dau 3-4 straturi de amorsa,jucatorii mai defensivi,1 strat
Mi-am cumparat si eu Donic Power Boost si mi s-a spus ca doar dai pe fete si gata, mai e nevoie si de alta solutie (DONIC Vario Clean sau DONIC Formula First) sau se poate folosi doar asta boost ?Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Si eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
Comentariu
Vedeti? Asta-i motivul pentru care cred ca se preconizeaza interzicerea boosterelor. S-au prins jucatorii ca merge foarte bine cu produse care se gasesc in comert la preturi mult mai mici si nu mai ies "banutii" la producatori. Eu m-am "prins" inainte ca ele sa apara . Ia ganditi-va, de ce credeti ca scrie pe talpa de caiciuc a unor ghete, "oil rezistent"?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
daca ar vedea dl Neubauer ca pe un thread despre noile lui arme se vorbeste despre adezivi pt atacanti...Blade: Donic Defplay Senso
FH/BH: Stiga Chop&Drive
BH/FH: Stiga Destroyer
Comentariu
Postat în original de RedBullSi eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
noile arme..
Cred ca o sa comand o solutie antifrictiune de la Hallmark, costa doar vreo 11 E, doar asa ca sa va scuipati in san, sa fiu mai al dracului...E tot un booster dar in sensul negativ al axei reale..Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de lakyPostat în original de RedBullSi eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Razboiul dintre topspinari si ierbari, pana la urma, cred ca este pierdut de primii la nivel psihic. Stiu destui care intra la masa timorati ca trebuie sa joace vs un Superblock sau altceva asemanator, dar stiu destui care s-au "adaptat", sa zicem, la aceasta iarba. Partenerul meu de antrenament nu are nici o problema acum cu ierburile, ci dimpotriva.
Intr-un meci, ii convine mai mult ca prima data sa joace impotriva unui aparator, fiindca isi "pune la punct" topspinul pentru tot restul meciului.
Sa va spun cum joaca impotriva lui nea Shumi (Sumulea Mihai)? Foarte bine. Pierde fiindca experienta isi spune cuvantul, dar jocul este foarte strans.
Atacantii au devenit un soi de roboti, cu miscari automatizate, care trag topspin indiferent daca de modul cum le vine mingea. Nu exista jucator imbatabil si nu exista fețe imbatabile. Astfel incat, fiecare cauciuc are avantajele si dezavantajele lui, are puncte forte si puncte slabe. Asa cum stiu aparatorii punctele lor forte, asa ar trebui ca si atacantii sa stie care sunt punctele slabe ale adversarilor ierbari.
Si iarba nu omoara tenisul de masa si nici spectaculozitatea lui. Vedeti pe yotube filmulete cu atacanti vs aparatori. Sunt meciuri superbe.
Desi am Dr. Neubauer pe BH si BryceSpeed pe FH, cred ca un atacant bun ar trebui sa bata fara probleme un aparator, asta daca nu intra terifiat la masa si daca isi foloseste creierul.
Si ca sa inchei, cred ca in spatele banarii ierburilor cu pricina este politica multa, interese mari, jocuri de culise si mai mari, bani, etc.Blade: Butterfly Schlager Carbon off+
FH: Butterfly Tenergy 19, 2.1
BH: Dr. Neubauer Superblock Extreme, OX
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
ce banare a ierburilor?
is scoase cele care nu indeplinesc anumiti coeficienti care is pusi acolo cu bun simt.Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Postat în original de lakyPostat în original de RedBullSi eu am donic power boost, dar mai trebuie si un "ciment" pentru lipit fetele. Eu mi-am cumparat Stiga Attach Power Glue de la stiga-tenis.ro . E bun fiindca nu intra in burete si il poti scoate usor si de pe fetele soft dupa ce se termina efectul boosterului ca sa reaplici. Fii atent ca trebuie sa ai buretele curat cand aplici boosterul. Eu mi-am cumparat si niste ulei de parafina dintr-o farmacie 50 ml costa cam vreo 3 lei si eu zic ca e cam aceeasi aceeasi chestie ca si donic power boost si alte solutii de genul acesta, fiindca toate boosterele contin ca 95% ulei de parafina.
Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Banarea asta-l imbogateste pe Neubauer caci tot mapamondul care juca cu "Super Block" pana acum, asteapta cu limba scoasa noile "nazbatii" pe care le viseaza noaptea dom' Doctor.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Doar ca asteptarile inselate sunt periculoase.
Doctorul spera la o adoptie a noilor sale anti-uri in locul ierbii ... lucru nu tocmai evident pentru toti ierbarii frictionless, iar concurenta nu doarme.
S-ar putea ca TTMaster sau Hallmark sa fie mai inspirati cu noile lor ierburi si sa-i pape doctorului cota de piata ...
Vom vedea in lunile urmatoare daca Neubauer a jucat cartea corecta, pe masura ce noile materiale vor ajunge la utilizatori.
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Pentru cei interesati,producatorul elvetian TTMaster pregateste o noua arma long pimples,INSIDER.
Pe site-ul oficial gasiti si o scurta descriere.
http://www.ttmaster.com/
Comentariu
Postat în original de leordararesPentru cei interesati,producatorul elvetian TTMaster pregateste o noua arma long pimples,INSIDER.
Pe site-ul oficial gasiti si o scurta descriere.
http://www.ttmaster.com/Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Acu-i acu ... sa vedem cu ce joaca ... si daca mai bate pe ceilalti "mosi"
http://www.ittf.com/_front_page/ittf_fu ... n_ID=1766&
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Nemtii chiar carcoteau zilele astea despre acest subiect.
Ar trebui sa joace cu noile arme sa ne convinga.
pt ciprian:azi am testat mai mult gorilla la block contra topspin si sa stii ca se apropie oarecum de Superblock.La al doilea topspin mingea adversarului intra in fileu.Paleta trebuie insa tinuta mai inchisa.
scuze pt offtopic
Comentariu
Mersi de informatii.
In definitiv, Superblock-ul e inca legal si de ce sa nu fie folosit la maximum ??
Are timp doctorul sa puna la punct anti-urile pentru urmatorul campionat...
Sa-i tinem pumnii !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:16.Procesare...X
Comentariu