Nu e vorba ca joaca urat (in paranteza fie zis parca joaca cu o tigaie ) , ci ca la un bloc simplu , practic i se imprima mingi o grozavenie de efect pe care nu il poti intui. Probabil de asta s-au scos in afara alea frictionless - era prea putin contributia mainii si prea mult a "materialului".
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Noile arme Dr. Neubauer
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Prin bunavointa lui Rares, am testat vreo 20 minute in total Gorilla si Insider-ul.
Pe lemne moi, defensive.
Insuficient pentru o parere definitiva, dar asta e deocamdata:
Gorilla:
-rapida, dar nu de nejucat ; totusi n-am jucat lipit de masa ...
-spin reversal si traiectorii stranii: da, exista, dar nu la nivelul Superblock-ului
-chopul din aparare clasica se ridica putin (comparativ cu SuperAnti), deci necesita ajustari ale miscarii.
-n-am atacat prea mult, dar are potential
Per ansamblu, cere antrenament specific, multa atentie si rabdare.
Noul DVD Neubauer probabil va aduce niste lovituri specifice eficiente.
Insider:
Iarba de succes de la TTMaster socheaza prin control si usurinta in utilizare inca de la primele lovituri.
Blocul scurt functioneaza ireprosabil cu vechea gestica tip Neubauer, dar "deranjul" e minim, atacantul poate continua topspin dupa topspin ...
Daca esti pasiv, te-ai ars...
Atacul este punctul sau forte, deci trebuie un joc activ cu smash agresiv de indata ce mingea se ridica putin.
Polivalent, promitator.
Cere unele modificari de tactica !
Daca as avea timp de antrenamente serioase, probabil as alege pe termen lung Gorilla.
In schimb, Insider-ul se poate utiliza aproape "on the fly", cu mare grija de a nu te lasa macelarit de atacanti.
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Trebuie sa facem un antrenament comun de vreo 8 ore cel putin.......tu sa inveti sa joci cu fata, eu impotriva ei!!!!! Te invit la mine o data sa jucam.....
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Tocmai am facut un antrenament de vreo 3 ore c u Insiderul.Partener mi-a fost unul dintre cei mai buni topspinisti din circuitul Amatour
La inceput am incercat jocul meu clasic de bloc aproape de masa...rezultatul?aproape catastrofal.Blocul n-are pic de spinreversal,sare destul de tare.Mingea ia o traiectorie dreapta care permite adversarului sa o returneze cu usurinta.Solutia in cazul Insider-ului e atacul bun care e insa la randul sau vulnerabil.Probleme mari am avut si la returnarea serviciilor de orice fel.
Ei acum vine surpriza...incredibil cat e de buna la chop departe de masa:si pe FH si pe BH.Controlul e foarte bun,mingile venind foarte taiate.
Fata are potential insa Gorilla nici Gorilla nu e de lepadat,fiind o fata antispin polivalenta care permite cu usurinta un joc deschis,combin at si pe defensiva si pe atac.
Comentariu
(at)filo
Corect. Asa e cel mai util pentru toti.
Toti avem deopotriva ce invata, aparatori sau atacanti.
In loc de dispute sterile, sa facem efortul de a studia impreuna !!
(at)rares
Mersi inca o data pentru oportunitate.
N-am putut sa ramin mai mult la Bistrița, dar tinem legatura ...
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1177
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 154
Postat în original de leordararesLa inceput am incercat jocul meu clasic de bloc aproape de masa...rezultatul?aproape catastrofal.Blocul n-are pic de spinreversal,sare destul de tare.Mingea ia o traiectorie dreapta care permite adversarului sa o returneze cu usurinta.Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Dupa ce am scris un mesaj de vreo 15 randuri am hotarat ca cel mai intelept e sa nu il postez.Din respect pentru tine si pentru ceilalti forumisti, n-am raspund la micile tale rautati.
Multa bafta
Comentariu
Bravo Rares. Asa fac si eu de multe ori. Scriu cate un mesaj maaaare mare, si pe urma-l sterg pentru ca-mi dau seama ca cel mai bun lucru este sa tac. Si pentru mine si pentru altiiLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
- 1177
- Cluj-Napoca
- 42
Te cred asa am scris si eu o gramada asa. Daca crezi ca te-am jignit pe tine cu ceva imi cer scuze. Dar cand vine unu care habar nu are ce joaca si mai si se da rotund si iti strica ziua cu o marihuana din aia e enervant.
Nu e corect sa dea efecte pe care nici el stie ce is. Tare is curios sa vad ce face fara doctor.
Pe de alta parte prostia e mare de partea cealalata a fileului. Foarte marePrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
E, Rares stie ce face, ca nu a ajuns in primii 8 doar tinand de paleta. Au mai incercat si altii sa dea cu ierburi (si eu ) si cand au vazut ce "usor" este, au renuntat urgent. Si mai sunt multi care dau cu ierburi si sunt departe de varful clasamentului, deci...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
- 1177
- Cluj-Napoca
- 42
Postat în original de VISCOE, Rares stie ce face, ca nu a ajuns in primii 8 doar tinand de paleta. Au mai incercat si altii sa dea cu ierburi (si eu ) si cand au vazut ce "usor" este, au renuntat urgent. Si mai sunt multi care dau cu ierburi si sunt departe de varful clasamentului, deci...Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
noile arme....
Am si eu din superpaletele celor doi mari campioni. Minerul este sigur anatomic(de asta nu scapa nevasta-mea tigaia din mana). Invelisul de teflon reduce drastic frecarea. Fratilor, s-a descoperit cel mai bun antitopspin din lume !!!!!!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:41.Procesare...X
Comentariu