Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Oras Urlati - Trofeul PRAHOVEAN "Paleta de la Bloc" - Etapa a III-a - 26 / 27 August 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 26 (0 members and 26 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de armani Vezi post

L-ai trecut din nou BATRANU, nu BATRINU! ... conteaza?
    Nu am.avut cand in timpul concursului.
    Pana postez in #post2 il voi corecta.
    Desi eu l-as lasa asa... un jucator nou care va ramane doar cu acest concurs.

Im cer scuze lui Thomas.... sigur ar fi avut sanse sa urce mai sus.
    armani armani likes this.

Comentariu

• FlorinBN
      FlorinBN comentat
      Editarea unui comentariu
      Se poate lasa asa apoi daca este cazul unesc cele doua conturi.

• In mod normal CD ar trebui sa se sesizeze.....nu e normal ca un jucator sa faca smecherii de genul asta!
    Daca nu se iau masuri, se incurajeaza practica respectiva si pt. viitor!

Comentariu

• Felicitari jucatorilor si multumiri organizatorilor ca mi-au inteles problema cu pana de pe drum si am reusit sa joc in turneu. voi reveni
      iulian.vrasti iulian.vrasti likes this.

Comentariu

• Ar trebui ceva măsuri împotriva jucătorului, organizatorul nu are nicio vina ca se încearcă șmecherii din astea

Comentariu

• Primul vinovat sunt eu ca nu am vazut "I"-ul, ca il verificam si il mutam la avansati.
          Nu stiu cat se pricepe la punctaj si cat de "inrait" este cu Amaturul.
          Nu stiu ce sa zic, nu prea parea interesat unde joaca si de punctaj.
          Parea ca pur si simplu a venit sa joace, oriunde, hobby-avansati...
          Desi aseara-dimineata era pe lista de asteptare la hobby,dimineata era in sala si i-am zis sa astepte poate se elibereaza ceva.
          Cu retragerile de dimineata se facuse loc la avansati si i-am zis ca il bag acolo, a zis ca ok.
          Apoi s-a facut loc si la hobby si l-am bagat inapoi.

Oricum urmatorul concurs va avea medie de avansati si cu acelasi nume si cu numele schimbat.

Comentariu

• Ramane asa numele si rog sa uniti conturile.
            Multumesc !

Comentariu

• FlorinBN
              FlorinBN comentat
              Editarea unui comentariu
              ok

• Pe Jantea Florin din Slobozia - in clasament - o sa-l trec pe Bucuresti, sper sa fie acelasi cu cel de aici ... in ultima vreme a jucat tot in zona Bucuresti-Ploiesti.
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Dragi participanți și organizatori,

Doresc să clarific câteva aspecte legate de recentele acuzații și neînțelegeri care au avut loc în contextul acestui concurs.

În primul rând, da, am știut despre înscrierea la acest concurs, dar nu am fost cel care a făcut înscrierea(lucru care poate fi verificat) și, din păcate, nu am verificat cum mi-a fost scris numele. Apreciem recunoașterea greșelii din partea organizatorului și subliniez că această eroare tipografică nu ar trebui să servească drept motiv pentru a mă acuză de "șmecherii" , ,,Trișor'' ,, jucator slab'' sau alte comportamente neetice.

În ceea ce privește categoriile de competiție, am venit să joc fără pretenții sau interese ascunse. După o absența destul de lungă și spre rusinea mea cu o lipsa de interes destul de mare referitoare la punctaje, clasamente si alte aspecte similare care determină la ce nivel ar trebui să particip, organizatorul poate confirmă că atitudinea mea a fost una de deschidere și flexibilitate, fiind mai interesat de joc în sine decât de nivelul la care concurez neavând o problema să joc oriunde, dar am preferat la hobby din cauza pauzei, tinand cont ca am avut această opțiune la dispoziție.

În ceea ce privește acuzațiile nefondate și insultele din partea unor jucători, în special din partea lui Eltibi, îmi permit să subliniez că un astfel de comportament nu doar că îmi prejudiciază reputația, dar și compromite integritatea competiției. Consider aceste acuzații ca fiind deosebit de grave și îmi rezerv toate drepturile legale de a lua masurile necesare in cazul in care acestea continua și își permit să facă afirmații defăimătoare în absența unor probe concludente. Nu cred că este normal acest comportament mai ales pentru că nu ne permitem și nu ne cunoaștem.

Aș dori să cer câteva clarificări legate de statutul domnului Eltibi în cadrul acestui concurs. Mă interesează ce calificări sau expertiză are domnia sa pentru a cataloga pe cineva ca fiind un "jucător bun" sau "slab". Desigur, fiecare are dreptul la o opinie, dar dacă afirmațiile sunt făcute într-un cadru public și au potențialul de a prejudicia reputația altor jucători, cred că este important să înțelegem contextul și competența din care provin aceste judecăți.

Eltibi, dacă aveai nelămuriri sau acuzații de făcut, ar fi fost mai onorabil să mi le adresezi direct, în loc să recurgi la jigniri și acuzații nefondate într-un forum public. Îți recomand să îți reconsideri atitudinea și comportamentul, în special într-un mediu care ar trebui să promoveze sportivitate și respect. Dacă nu ai toate datele problemei ar fi mai bine să te abții.

Sunt convins că, după acest episod, toți suntem mult mai atenți la detaliile care contează. Se pare că am avut o experiență de învățare colectivă, iar procedurile și regulile au fost acum clarificate, astfel încât erorile anterioare nu au cum să se repete.

Aș vrea să menționez că, în contextul unei vieți pline și cu alte preocupări si plăceri, in afara de acest, o astfel de experienta ar trebui să fie un prilej de distracție și relaxare, mai ales pentru o zi de duminică. Sunt multe lucruri importante în viață și multe alte moduri în care ne putem relaxa decat sa stam pe forumuri si sa jignim dar ... este alegerea fiecauria ce activitati doreste sa intreprinda. Singura recomandare ar fi sa evitam dramatizările, jignirile si sa ne focusam pe lucrurile pozitive si frumoase ale vietii, exista viata si dupa acest concurs, domnul Eltibi. Trust me!

În concluzie, îmi exprim speranța că acuzățiile nefondate împotriva mea vor fi retrase și că toți vom putea avansa cu o mai bună înțelegere a faptelor și a contextului în care acestea s-au petrecut.

Mulțumesc pentru înțelegere.

Cu respect,
              Batrinu (nu "Batranu")
              Duminică frumoasă!​

Comentariu

• Comentariu

• Comentariu

• lama pictures

Comentariu

• Felicitari participantilor pentru toate locurile obtinute.
                      Felcitari hobby-istilor din Urlati care au reusit sa vina si au obtinut rezultate destul de bune (am aflat ca unii au fost antrenati de tata... 😗)
                      Felicitari Prahovenilor pentru podiumuri.
                      Felicitari copiilor care au participat, mai ales celor de la C.S. Petrolul Ploiesti, Ungureanu Stefan Radu - Ploiesti​, Constantin Alexandru, Filipestii de Targ, . Gheorghe Radu Andrei, Ploiesti, Vrasti Ioan, Ploiesti.
                      Multumim tuturor pentru ca au suportat caldura si intarzierile de organizare si tehnice aparute.

Multumim dlui Profesor Doru Ciprian, dnei Asistente.

Minusuri:
                      - diplome 5-8;
                      - ventilatie;
                      - dusuri;
                      - toaleta infundata;
                      - imprimanta care tragea cand vroia ea;
                      - atentie mai mare la inscrierea/retragerea participantilor noi;

p.s. cat de curand filmarile, pana le pun pe categorii, le puteti gasi pe https://www.facebook.com/PaletadelaBloc

Comentariu

• P.s. Multumim Ivan Sorin pentru poze si filmari !

Comentariu

• FELICITARI organizatorilor pentru modul cum au dus la bun sfarsit un turneu greu, in conditii de umiditate crescuta, cu multi jucatori valorosi! In ultimii ani Circuitul AMATUR s-a dezvoltat foarte mult atat prin aparitia multor jucatori tineri si valorosi cat si a unor jucatori straini care dau valoare acestui circuit. Totodata in cei aproape 15 ani de cand particip in aceasta competitie nu am intalnit ca in ultima perioada atatea aspecte legate de indisciplina si lipsa totala de FAYR - PLAY. Ca om de sport nu voi tolera aceste aspecte drept pentru care le voi aduce la cunostinta si Conducerii AMATUR. Ma refer la comportamentul unor jucatori tineri (14-20 ani) care au venit in sala de sport fara ca cineva sa-i invete ce inseamna respectul fata de competitie, fata de organizatori, fata de adversarul direct, fata de ceilalti jucatori de la mesele invecinate, nu mai spun de educatia primita si respectul fata de cei mai in varsta.Tot mai des auzim tot felul de tipete disperate care nu au ce cauta intr-o sala de sport si practicand un sport asa de frumos.De neinteles lipsa interventiei organizatorilor care nu iau nici un fel de masuri in acest sens( atentionare,avertisment sau in ultimul caz eliminare- asa cum prevede regulamentul). Cu o singura exceptie: turneul A+ de la Brasov de anul trecut, cand Gelu Vladoiu in calitate de organizator a eliminat un jucator de 19 ani pentru comportament verbal agresiv fata de Eugen Mutrescu din Timisoara, fara a sta pe ganduri. Nu am vrut sa dau exemple, dar poate numai asa vom reusi sa stopam aceste aspecte.Un exemplu este jucatorul Andi Pantelimon, pe langa tipetele disperate, loveste masa cu paleta in mod repetat(ultima data chiar sub privirile lui Iulian Gherasim-organizatorul acelui turneu, cat si a celorlalti care am ramas fara cuvinte.... nu stiu daca organizatorul ia dat masa acasa si l-a pus sa plateasca contravaloarea ei...suprafata mesei a fost profund afectata! ).Un alt exemplu este Iordan Marc Gabriel din Bucuresti, un jucator din Israel cu ochelari... nu stiu exact numele.. Tot la lipsa de FAIR PLAY pot mentiona pe Galos Alexandru (de altfel un jucator care in ultimul timp a explodat practicand un tenis spectaculos si constant... personal l-am sunat si felicitat pentru meciurile facute) care in mod intentionat spune scorul gresit. As fi trecut cu vederea(este inca un copil!) daca nu mi-ar fi spus si altii, chiar am asistat la cateva..este a treia oara cand procedeaza asa si asta dupa ce i-am atras atentia in 2 randuri si fata de cei care urmareau meciul in sine. Insa trebuie sa inteleaga ca fara un comportament sportiv exemplar nu poate atrage respectul fata de ceilalti.

Comentariu

• Multumim !

Din pacate de la masa organizatorilor nu se observa, nu se aud nici un sfert din toate aceste observatii. Plus ca nu stam numai acolo, mai iesim, mai circulam printre mese, mai suntem concentrati pe altele.
                            Este indicat sa veniti sa ne spuneti cum au venit in superioare din grupa unde au jucat cei din Urlati, care nu stiau regula sa joace primii cei din acelasi oras, care pana la urma au inteles-o, care pana la urma s-a zis ca s-a trecut un scor gresit 3-2 in loc de 3-1, care pana la urma s-a aplanat si asta, continuand jocurile.

Si este o propunere pe forum de care ar tb sa se tina cont, sa se arbitreze obligatoriu intre ei.

Asa cum noi ca si Organizatori tb sa cunoastem si sa ne tinem de un regulament, ar tb ca si participantii sa cunoasca aceste reguli, reguli care prin semnarea listei de participare sa si le asume.
                            Si arbitrandu-va intre voi, arbitrul poate aplica regulamentul si cu instiintarea organizatorilor in momentele mai delicate.

Cu tipetele nu stiu care ar fi decibelii autorizati... dar intr-adevar unii racnesc mai ca la zoo !

Comentariu

• Sunt mulți antrenori care mai întâi invata copiii sa tipe la fiecare punct și după cativa ani poate ii invata sa joace

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
                                Sunt mulți antrenori care mai întâi invata copiii sa tipe la fiecare punct și după cativa ani poate ii invata sa joace
                                Si al meu tipa mai ca la zoo, nu l-a invatat nimeni, a copiat de la altii de la concursuri.
                                L-a un moment dat i-am zis ca il scot de la masa daca il mai aud ca racneste asa.

Daca veniti la "Paleta de Argint sau va uitati pe filmari... e un vacarm de nedescris...
                                Eltibi Eltibi likes this.

Comentariu

• Intre ei pot sa urle cat vor ... la fel cum pe plaja toata lumea joaca in slip/bikini (nu zic si topless)
                                  Tofenfor Tofenfor likes this.

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                    Intre ei pot sa urle cat vor ... la fel cum pe plaja toata lumea joaca in slip/bikini (nu zic si topless)
                                    Pentru cei care au ceva impotriva celor care se bucura cand castiga puncte, sa urmareasca ultima partida a lui Bernadette, de la jocurile europene de acu cateva zile, dupa ce la inceput jucatoarea din Monaco tot chiuia, o inceput dupa aia si Berni mai ceva ca in zona Maramuresului sa chiuie, aproape la fiecare punct castigat, iar la cele importante aproape ca il egala pe Harimoto. Eu zic sa nu fim noi mai catolici decat Papa si sa interzicem un "Cio" sau un "Yee" sau chiar un "Bine Petrica" zise cu mai multi sau mai putini decibeli, in timp ce arbitrii internationali nu iau nici o masura la sunete similare in meciuri cu miza infinit mai mare decat turneele amatur.
                                    In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
                                    Dalai Lama

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Pentru cei care au ceva impotriva celor care se bucura cand castiga puncte, sa urmareasca ultima partida a lui Bernadette, de la jocurile europene de acu cateva zile, dupa ce la inceput jucatoarea din Monaco tot chiuia, o inceput dupa aia si Berni mai ceva ca in zona Maramuresului sa chiuie, aproape la fiecare punct castigat, iar la cele importante aproape ca il egala pe Harimoto. Eu zic sa nu fim noi mai catolici decat Papa si sa interzicem un "Cio" sau un "Yee" sau chiar un "Bine Petrica" zise cu mai multi sau mai putini decibeli, in timp ce arbitrii internationali nu iau nici o masura la sunete similare in meciuri cu miza infinit mai mare decat turneele amatur.
                                      nu e problema volumul dpmdv... insa am remarcat la copii ca invata de mici o lipsa de fair play... se bucura zgomotos si cand adversarul serveste in fileu... parerea mea e ca asta trebuie corectat mai degraba decat volumul

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Intocmai ... nu este nici o miza in Amatur, venim sa ne relaxam ... daca vreau urlete, stau acasa ... prietenii stiu de ce

Comentariu

• Postat în original de dorudinca Vezi post
                                          FELICITARI organizatorilor pentru modul cum au dus la bun sfarsit un turneu greu, in conditii de umiditate crescuta, cu multi jucatori valorosi! In ultimii ani Circuitul AMATUR s-a dezvoltat foarte mult atat prin aparitia multor jucatori tineri si valorosi cat si a unor jucatori straini care dau valoare acestui circuit. Totodata in cei aproape 15 ani de cand particip in aceasta competitie nu am intalnit ca in ultima perioada atatea aspecte legate de indisciplina si lipsa totala de FAYR - PLAY. Ca om de sport nu voi tolera aceste aspecte drept pentru care le voi aduce la cunostinta si Conducerii AMATUR. Ma refer la comportamentul unor jucatori tineri (14-20 ani) care au venit in sala de sport fara ca cineva sa-i invete ce inseamna respectul fata de competitie, fata de organizatori, fata de adversarul direct, fata de ceilalti jucatori de la mesele invecinate, nu mai spun de educatia primita si respectul fata de cei mai in varsta.Tot mai des auzim tot felul de tipete disperate care nu au ce cauta intr-o sala de sport si practicand un sport asa de frumos.De neinteles lipsa interventiei organizatorilor care nu iau nici un fel de masuri in acest sens( atentionare,avertisment sau in ultimul caz eliminare- asa cum prevede regulamentul). Cu o singura exceptie: turneul A+ de la Brasov de anul trecut, cand Gelu Vladoiu in calitate de organizator a eliminat un jucator de 19 ani pentru comportament verbal agresiv fata de Eugen Mutrescu din Timisoara, fara a sta pe ganduri. Nu am vrut sa dau exemple, dar poate numai asa vom reusi sa stopam aceste aspecte.Un exemplu este jucatorul Andi Pantelimon, pe langa tipetele disperate, loveste masa cu paleta in mod repetat(ultima data chiar sub privirile lui Iulian Gherasim-organizatorul acelui turneu, cat si a celorlalti care am ramas fara cuvinte.... nu stiu daca organizatorul ia dat masa acasa si l-a pus sa plateasca contravaloarea ei...suprafata mesei a fost profund afectata! ).Un alt exemplu este Iordan Marc Gabriel din Bucuresti, un jucator din Israel cu ochelari... nu stiu exact numele.. Tot la lipsa de FAIR PLAY pot mentiona pe Galos Alexandru (de altfel un jucator care in ultimul timp a explodat practicand un tenis spectaculos si constant... personal l-am sunat si felicitat pentru meciurile facute) care in mod intentionat spune scorul gresit. As fi trecut cu vederea(este inca un copil!) daca nu mi-ar fi spus si altii, chiar am asistat la cateva..este a treia oara cand procedeaza asa si asta dupa ce i-am atras atentia in 2 randuri si fata de cei care urmareau meciul in sine. Insa trebuie sa inteleaga ca fara un comportament sportiv exemplar nu poate atrage respectul fata de ceilalti.
                                          In primul rand felicitari tuturor pentru rezultatele obtinute,si felicitari organizatorilor pentru turneu si pentru atmosfera placuta! Eu am fost invatat inca de cand m am apucat de acest sport ,de catre doamna antrenor ,ca fair play ul este cel mai important.Nu am primit astfel de reclamantii pana la dvs domnule Dinca. La scorul de 2-2 la seturi,am intrebat la un moment dat daca este 5-2 sau 4-2 pentru mine,chiar nestiind acest lucru,asteptam un raspuns calm de la domnul Dinca ,insa acesta a inceput scandalul . Intr-adevar a fost si greseala mea ca nu am tinut scorul,fiind derutat si implicit obosit dupa un meci lung ,dar pana la urma am convenit ca este 4-2 ,dupa minute in sir de scandal eu incercand sa ma fac inteles ca nu vreau sa fur la scor,ci pur si simplu chiar nu mai stiam,de aici nu inteleg nemultumirea domnului Dinca care la finalul meciului a mentionat ca din cauza acestui incident el a pierdut,mentionand la finalul meciului ca am un caracter jegos chiar daca joc bine. In trecut a mai fost un incident la turneul de la Navodari , cu un stop la o minge,mingea intrase in teren ,dar punctul fusese terminat, atunci nu a spus nimic domnul Dinca ,cum ca ar vrea sa repetam,insa prin setul 4 (acest incident intamplandu se in setul 2) ,si a amintit de acea minge , cum ca de asta pierde,din nou . Imi pare rau ca ma considerati o astfel de persoana,in continuare am respect pentru dvs pentru ca stiu ca ne putem intelege si chiar as vrea sa stiu la ce meciuri ati asistat dvs cand "am furat" la scor sau cand am mai primit reclamatii cum ca nu as fi fair play,cred ca multa lume ar putea confirma faptul ca sunt o persoana fair play si ca nu au fost probleme cand m au avut in fata la masa de joc,de altfel cred ca pot confirma si persoanele prezente in sala de cele intamplate. Multumesc si o zi buna!
                                          Remus82 Remus82 likes this.

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post

Intocmai ... nu este nici o miza in Amatur, venim sa ne relaxam ... daca vreau urlete, stau acasa ... prietenii stiu de ce
                                            Aici va contrazic, în joc sunt orgolii, puncte, medalii, cupe și dorința de a câștiga. La urma urmei este o întrecere 💪
                                            Lucas Curtea Lucas Curtea likes this.
                                            Liviu Petrescu

Comentariu

• Care se supără mai mare?

Comentariu

• Postat în original de Valentin BWS Vezi post
                                                Dragi participanți și organizatori,

Doresc să clarific câteva aspecte legate de recentele acuzații și neînțelegeri care au avut loc în contextul acestui concurs.

În primul rând, da, am știut despre înscrierea la acest concurs, dar nu am fost cel care a făcut înscrierea(lucru care poate fi verificat) și, din păcate, nu am verificat cum mi-a fost scris numele. Apreciem recunoașterea greșelii din partea organizatorului și subliniez că această eroare tipografică nu ar trebui să servească drept motiv pentru a mă acuză de "șmecherii" , ,,Trișor'' ,, jucator slab'' sau alte comportamente neetice.

În ceea ce privește categoriile de competiție, am venit să joc fără pretenții sau interese ascunse. După o absența destul de lungă și spre rusinea mea cu o lipsa de interes destul de mare referitoare la punctaje, clasamente si alte aspecte similare care determină la ce nivel ar trebui să particip, organizatorul poate confirmă că atitudinea mea a fost una de deschidere și flexibilitate, fiind mai interesat de joc în sine decât de nivelul la care concurez neavând o problema să joc oriunde, dar am preferat la hobby din cauza pauzei, tinand cont ca am avut această opțiune la dispoziție.

În ceea ce privește acuzațiile nefondate și insultele din partea unor jucători, în special din partea lui Eltibi, îmi permit să subliniez că un astfel de comportament nu doar că îmi prejudiciază reputația, dar și compromite integritatea competiției. Consider aceste acuzații ca fiind deosebit de grave și îmi rezerv toate drepturile legale de a lua masurile necesare in cazul in care acestea continua și își permit să facă afirmații defăimătoare în absența unor probe concludente. Nu cred că este normal acest comportament mai ales pentru că nu ne permitem și nu ne cunoaștem.

Aș dori să cer câteva clarificări legate de statutul domnului Eltibi în cadrul acestui concurs. Mă interesează ce calificări sau expertiză are domnia sa pentru a cataloga pe cineva ca fiind un "jucător bun" sau "slab". Desigur, fiecare are dreptul la o opinie, dar dacă afirmațiile sunt făcute într-un cadru public și au potențialul de a prejudicia reputația altor jucători, cred că este important să înțelegem contextul și competența din care provin aceste judecăți.

Eltibi, dacă aveai nelămuriri sau acuzații de făcut, ar fi fost mai onorabil să mi le adresezi direct, în loc să recurgi la jigniri și acuzații nefondate într-un forum public. Îți recomand să îți reconsideri atitudinea și comportamentul, în special într-un mediu care ar trebui să promoveze sportivitate și respect. Dacă nu ai toate datele problemei ar fi mai bine să te abții.

Sunt convins că, după acest episod, toți suntem mult mai atenți la detaliile care contează. Se pare că am avut o experiență de învățare colectivă, iar procedurile și regulile au fost acum clarificate, astfel încât erorile anterioare nu au cum să se repete.

Aș vrea să menționez că, în contextul unei vieți pline și cu alte preocupări si plăceri, in afara de acest, o astfel de experienta ar trebui să fie un prilej de distracție și relaxare, mai ales pentru o zi de duminică. Sunt multe lucruri importante în viață și multe alte moduri în care ne putem relaxa decat sa stam pe forumuri si sa jignim dar ... este alegerea fiecauria ce activitati doreste sa intreprinda. Singura recomandare ar fi sa evitam dramatizările, jignirile si sa ne focusam pe lucrurile pozitive si frumoase ale vietii, exista viata si dupa acest concurs, domnul Eltibi. Trust me!

În concluzie, îmi exprim speranța că acuzățiile nefondate împotriva mea vor fi retrase și că toți vom putea avansa cu o mai bună înțelegere a faptelor și a contextului în care acestea s-au petrecut.

Mulțumesc pentru înțelegere.

Cu respect,
                                                Batrinu (nu "Batranu")
                                                Duminică frumoasă!​
                                                Daca cele de mai sus sunt adevarate - si nu am motive sa cred contrariul - si deoarece am fost si eu printre cei care au comentat referitor la inscrierea facuta la Hobby., sunt primul care doresc sa imi acceptati scuzele.
                                                Astept sa ne intalnim la masa de joc .... si felicitari pt. locul obtinut la concursul de sambata (sper ca nu va confund....).
                                                Iar in ceea ce il priveste pe Eltibi .... nu mai e nimic de spus, de unde nu e.....
                                                Valentin BWS Valentin BWS likes this.

Comentariu

Procesare...
                                                X