Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua! Se retrage Lazar Viorel inscris la categ hobby.
Scuze pentru eventualele inconveniente aduse organizatorilor.
Succes participantilor si organizatorilor!
Reminder: Sambata ,orele 9.30 incep sectiunile Elite (4 mese) si Avansati (5 mese).Se joaca gr inferioare,superioare,tablou eliminatoriu
Duminca ,orele 9.30 incep sectiunile Hobby si Open...in functie de insrierile/retragerile ce vor surveni se stabilesc nr mese/categorie
La Comanesti dl Dumitru Vitalie,inscris de tine,a lipsit..Te am intrebat ce stii de el,ai zis ca nu stii nimic.A luat N.....Eu nu mai consider valabila inscrierea jucatorului Dumitru Vitalie facuta de tine..Sa si faca un cont,sa se inscrie singur
Ultima retragere fara penalizare: Joi, 24.VIII.2023, ora 21:00 – categoriile Elite + Avansati; Vineri, 25.VIII.2023, ora 21:00 – categoriile Open + Hobby.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
Am sperat ca ma lasă durerea la umăr, dar persistă cu tot tratamentul,de îmi revin cât de cât și este loc anunț sâmbătă.
Se retrage Bubulac Cristi open Piatra Neamț
Comentariu