vand lemnul meu butterfly primorac carbon of+ cu maner fl. Este lemnul cu care joc de 5 ani si arata impecabil . Este cel din categoria tamca 5000 si este cu serie si cu fluturele negru pe maner. pentru cine este interesat fac si poze. Pretul este de 250 ron ne negociabil.Motivul vanzari este acela ca m-am trecut la un alt lemn si anume nittaku clout of .un lemn mai lent care cred dupa atatia ani cred ca ma avantajeaza. Numai bine
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand butterfly primorac carbon of+ maner fl
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
M-ar interesa lemnul. Astept si postarea unor imagini concludente.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Pune poze te rog...eu vreau unul de rezerva..am dat 400 ron pe un Primorac carbon tot cu fluture negru , de asemenea in stare foarte buna!! si nu imi pare rau de bani este un lemn super..Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
ajung la topoloveni sambata la turneu si daca cumva ajungeti sau vreun prieten il poate vedea fara probleme
- - - Actualizat - - -
sal.daca imi trimiti maill tau iti trimit cate poze vrei asa imi este mai greu pentru ca nu ma prea pricep pe acest forum sa pun pozele pe care le am .un maill si se rezolva problema
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Postat în original de Teica Radu Vezi postajung la topoloveni sambata la turneu si daca cumva ajungeti sau vreun prieten il poate vedea fara probleme
- - - Actualizat - - -
sal.daca imi trimiti maill tau iti trimit cate poze vrei asa imi este mai greu pentru ca nu ma prea pricep pe acest forum sa pun pozele pe care le am .un maill si se rezolva problemaLemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:42.Procesare...X
Comentariu