Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Butterfly Zhang Jike super zlc Tenergy05
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Schimb cu Timo Boll spirit mâner ST sau de vanzare 1200 de lei . Nu ma interesează alte schimburi decât spirit st
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Ar trebui sa specificati ca lemnul a fost lovit si reparat !se gasesc foarte greu Zhang Zike super zlc de 86 gr ,am avut dar aceasta era greutatea,la dvs in urma reparatiei facuta cu un chit s-a ajuns la greutatea aceasta!
Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk
Ultima editare de nduviscaria; 18.sep.2023, 17:41.tb alc t05/t05 fx
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de nduviscaria Vezi postAr trebui sa specificati ca lemnul a fost lovit si reparat !se gasesc foarte greu Zhang Zike super zlc de 86 gr ,am avut dar aceasta era greutatea,la dvs in urma reparatiei facuta cu un chit s-a ajuns la greutatea aceasta!
Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk
Lilian likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Eltibi Vezi post
Pai e unu care vinde un lemn care arată exact cum ai pus tu pozele și îl vinde cu 33 de lei mai ieftin decât in magazin, de ala nu te ai luat.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 2
Comentariu
Dacă este vreun articol in regulament care spune ca nu am voie sa vând cu 1100 de lei un articol care este in magazin 1715 sa îmi trimiți te rog , in rest poți sa zici ca l ai vândut și pe 23 de lei ca nu ma interesează.
Comentariu
Postat în original de Eltibi Vezi postSe vând articolele chiar dacă se baga in seama necautatii, salutCascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Postat în original de Eltibi Vezi postDacă este vreun articol in regulament care spune ca nu am voie sa vând cu 1100 de lei un articol care este in magazin 1715 sa îmi trimiți te rog , in rest poți sa zici ca l ai vândut și pe 23 de lei ca nu ma interesează.Lilian likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
încearcă da facă și el un ban 😁 sau cum se mai zice “bișnițar de meserie” !!!Ivancea Iustin likes this.Rozena - VISCARIA - Rozena
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:58.Procesare...X
Comentariu