Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Manerele Stiga
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Privind aceea zona extrem de subtire si de fragila, ce face trecerea de la cap la maner, ne dam seama de ce are alejandro atata de lucru!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
(at)Teodorus: Al doilea e Schlager Carbon?
La Stiga marginea e mult mai subtire si plaseaua e goala spre capat - greutatea este spre varf. Am dezlipit plaseaua pentru ca se desfacuse catre varf si vibra totul, de ziceai ca s-a rupt lemnul. Am lipit cu rasina epoxidica si e beton!
Comentariu
Da ,e Schlager Carbon,mai sunt si alte lemne Butterfly tot asa gaurite (unele chiar foarte cunoscute si scumpe),dar nu mai am pozele.Inteleg ca vor sa obtina greutati cat mai mici,dar nici chiar asa...
Ar trebui sa se specifice ca sunt WRB,sa stim si noi ce cumparam.
Poate sunt considerente pt a rezulta un lemn cu un simt mai bun,prin acea "camera din podul palmei",dar totusi gaura este prea mare si lemnul se poate rupe mult mai usor.Ultima editare de Teodorus; 12.mar.2013, 12:30.
Comentariu
Postat în original de Teodorus Vezi postDa ,e Schlager Carbon,mai sunt si alte lemne Butterfly tot asa gaurite (unele chiar foarte cunoscute si scumpe),dar nu mai am pozele.Inteleg ca vor sa obtina greutati cat mai mici,dar nici chiar asa...
Ar trebui sa se specifice ca sunt WRB,sa stim si noi ce cumparam.
Poate sunt considerente pt a rezulta un lemn cu un simt mai bun,prin acea "camera din podul palmei",dar totusi gaura este prea mare si lemnul se poate rupe mult mai usor.
Comentariu
Postat în original de Teodorus Vezi postCred ca Primoracul Off- ala JAPAN nu are gaura.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:51.Procesare...X
Comentariu