Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Solutie anticondens

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Solutie anticondens

As dori sa aflu, daca se poate, de la jucatorii care folosesc în general fete chinezești si nu numai, ce soluție folosesc pentru a combate condensul de pe fete. Si cand spun solutie nu ma refer numai la soluția de curatat paleta (spray donic, bty tibhar etc) ci si la alte metode de a pastra aderenta ridicata a fetelor in condiții de condens. Multumesc mult si astept cat mai multe soluții...
    Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Vine primavara, n-o sa mai fie probleme ).

Comentariu

) or sa fie in continuare...sala unde jucam nu este ventilata, exista doar niste geamuri care se pot deschide... inauntru se va face un mic cuptor, combinat cu transpiratia abundenta...

Comentariu

Eu joc cu fata chinezeasca pe fh lipita cu speed glue si in conditii de condens este mai putin sensibila decat cele europene sau japoneze.
        Hurricane III (by Nittaku)
        Jun Mizutani ZLC
        Nittaku Hammond Z2

Comentariu

Postat în original de Kralizec Vezi post
          Vine primavara, n-o sa mai fie probleme ).
          Este condens indiferent de conditii si de sezon...condensul se face cel mai mult de la jucator...adica: corpul incalzit radiaza/degaja foarte mult condens(caldura corporala plus umiditate)...ce-l mai bine se protejeaza cu un grip's pe maner(ca de la mana transpirata sa absoarba acel grip's si sa nu lase transpiratia de pe mana sa se degaje asa mult spre fete) ...dar asta nu reduce la maxim un condens degajat de o mana si un corp foarte incalzit...paleta fiind la temperatura salii...pana intr-un anumit moment nu se produce condensul, daca in sala sunt intre 20-25 grade...dar, nu poti juca si la acea temperatura mai mult de cateva seturi/meciuri fara sa transpiri...doar la jocul pasiv eventual, cum presteaza Florescu Eleodor in ultimul timp si nu mai razbate (asta a fost o gluma)...de aceea as fi si eu curios la raspunsurile intrebarii lui claudiu84(probabil ar exista o solutie ceva mai bun ca si un spray ce curata fetele paletei)...pot spune ca aceasta solutie care mi s-a parut mie fantastica si tinea fetele in termeni aproape perfecti era : Joola SpinMax...din pacate aceasta solutie nu cred ca se mai fabrica, dar inlocuitorul perfect sigur ar exista, dar nu stiu exact care ar fi...asteptam mai multe solutii si de la dv-stra...Seara faina!
          Ultima editare de Ghiță Marta; 13.mar.2013, 19:13.
          BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

"Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"

Comentariu

Nu sunt de acord, dar, ma rog... Cum zicea si Claudiu, e de la ventilatia salii. Daca sala e bine aerisita si circula aerul, nu e condens.

Comentariu

OK, si in conditii vitrege? exista vreo solutie miraculoasa, profesionala sau home made, de stropit/intretinut fetele, astfel incat sa nu se mai condenseze umiditatea din aer pe ele?

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
                OK, si in conditii vitrege? exista vreo solutie miraculoasa, profesionala sau home made, de stropit/intretinut fetele, astfel incat sa nu se mai condenseze umiditatea din aer pe ele?
                Doar sa o amani: Schimbi tricoul dupa fiecare set , ceea ce ma gandesc ca nu prea e posibil, sters bine paleta cu spray de curatat fetele,etc ...dar cum zici: nu este solutia perfecta...
                BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

"Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
                  ) or sa fie in continuare...sala unde jucam nu este ventilata, exista doar niste geamuri care se pot deschide... inauntru se va face un mic cuptor, combinat cu transpiratia abundenta...
                  cel mai elegant este ca toti cei care jucati la sala , sa faceti o cheta si sa luati un dezumidificator de genul asta ( http://www.dezumidificatoraer.ro/dezumidificatoare-casnice/Dezumidificator-D-16--cID30--pID252.html ) - nu fac reclama , insa dau un exemplu .
                  exista varii exemple , tipuri si firme producatoare si care comercializeaza astfel de produse ,iar la nici 200 de euro eu zic ca este o investitie buna, mai ales ca aparatul este si "mobil"
                  Boys, be ambitious !

Comentariu

Vaporii de apa condenseaza, adica apa trece din stare de vapori in stare lichida, în anumite condiții de temperatura și presiune. Ceea ce putem face este fie sa marim temperatura atmosferei, fie sa scadem presiunea parțiala a vaporilor de apa din aer - adica ventilare, dezumidificare etc, fie sa marim temperatura corpurilor solide pe care se depune condensul. Soluții miraculoase care sa impiedice depunerea picaturilor de apa condensata pe suprafețele solide cum ar fi paleta, masa, sau pardoseala nu exista.
                    TB ZLF & T05/T05FX

Comentariu

Procesare...
                    X