Am vazut pe un site mingi gambler de 3* la un pret mic fata de alte marci si eram curios daca isi merita cele 3* din descriere sau sunt doar cu numele. A jucat cineva cu astfel de mici, sa cumpar sau nu?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
mingile gambler
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator principal
- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Sunt foarte bune,mai ales pentru antrenament!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
salut...si eu am folosit gambler de 3 stele si fara stele.....merita toti banii,mingi ff bune raportat la pret calitate.....si cele fara nici o stea sunt net superioare la alte mingi de la brandurile de ,,renume''....tot fara stele....cine a incercat stie ca nu vb prostii......fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
sunt mult mai bune ca yasaka superior sau butterfly youth ...donic coach si alte mingii de la brandurile renumite.... Viva GAmbler :>Blade :Timo Boll Spirit Old AN
Fh : Tenergy 05
Bh : Tenergy 64
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Corect, aveti foarte mare dreptate, sunt mult mai bune ca cele asa-zis de firma!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Aveti mai jos o lista de producatori de mingi de unde se vede ca Gambler este o marca foarte populara in SUA si nu numai.
http://www.megaspin.net/store/defaul...ort=popularity
Din lista lipsesc mingile Tibhar care se pare ca ar fi cele mai bune potrivit unui al site.
http://www.tabletennisdb.com/balls/Xiom Strato / Tenergy 05 fx
Comentariu
Se gasesc in Romania undeva mingi albe Gambler de 3 ***?Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Postat în original de acidutzu Vezi postSe gasesc in Romania undeva mingi albe Gambler de 3 ***?
(ttmall.ro)www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
cadet- 11.oct.2012
- 15
- Satu Mare, Romania
- 42
Likes given: 0Likes received: 0
Sunt foarte bune. Am cumparat 10 bucati de la Rblade si deja ma gandesc sa iau mai multe.
Sar foarte bine de pe masa, sunt ideale pentru cei care utilizeaza spin puternic... Singurul dezavantaj pe care-l observ e ca se ciupesc destul de usor/se sparg daca le lovesti de cadre metalice (gen fileu). Nota 9/10 din punctul meu de vedere.Lemn: Andro Temper Tech Off+
Fețe: FH - Andro Rasant Turbo; BH - Donic Acuda S2
Comentariu
Postat în original de Dan Ioan Vezi postSunt foarte bune. Am cumparat 10 bucati de la Rblade si deja ma gandesc sa iau mai multe.
Sar foarte bine de pe masa, sunt ideale pentru cei care utilizeaza spin puternic... Singurul dezavantaj pe care-l observ e ca se ciupesc destul de usor/se sparg daca le lovesti de cadre metalice (gen fileu). Nota 9/10 din punctul meu de vedere.fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
Raport excelent calitate/pret....merita toti banii...
Mai sunt si unii carcotasi care nu joaca cu ele doar pentru ca sunt Gambler, adica alceva decat cele "de top"....care nu mai sunt demult 'de top" din pct de vedere al calitatii...
Mai trebuie spus, totusi, ca aceste Gambler 3* nu sunt aprobate ITTF, ci doar USTTF, adica sunt omologate doar pt piata americana...motivele acestui fapt raman la nivel de speculatii...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Am achizitionat in cele din urma recent un saculet de 36 de buc.(de 3 stele).Joc atat cu mingile gambler cat si cu butterfly de 3 stele si pot spune ca gambler a meritat din plin banii.Ce-i drept butterfly sunt mai tari,mai grele,revin intr-o viteza mai mare(in consecinta sunt mai bune), dar in ce priveste raportul calitate\pret gambler le bate pe departe, sunt un pic mai moi decat butterfly dar poti juca lejer la un standard ridicat(in ce priveste mingea), cat despre tehnica aici e discutabil
Comentariu
Salutare. Ma mir ca mingile Gambler *** sunt asa de apreciate si deja m-ati facut curios, pentru ca si eu caut sa cumpar mingi de antrenament. Pana acum, dupa ceva cautari pe site-uri straine in special, principalele mele optiuni sunt: 1. DONIC COACH (1 leu bucata la bucata pe tenismasa.ro), 2. JOOLA MAGIC TRAINING (1,10 lei bucata la sac de 100 bucati pe ttsport.ro) si 3. YASAKA SUPERIOR (1,02 lei bucata sac de 144 bucati pe ttmall.ro). Am doi prieteni care au astfel de mingi: unul are DONIC COACH iar altul are JOOLA MAGIC. Am jucat cu ambele mingi si mi se par absolut excelente pentru antrenament (chiar nu pot sa ma hotarasc ce sa cumpar!? )
Mentionez ca de obicei joc cu DONIC *** si Butterfly ***, care evident sunt mai bune dar si pretul este pe masura (nu-mi permit astfel de mingi pentru antrenament).
Chiar sunt mai bune mingile Gambler *** decat Donic Coach sau Joola Magic? Am vazut pe forumurile de afara ca sunt mult mai slab cotate in special in ce priveste sfericitatea, care de multe ori nu este chiar ok. Se pare ca cele mai bune mingi de antrenament ar fi DHS ** insa nu prea gasesc sa cumpar pe la noi. Cele doua tipuri de mingi care le-as gasi usor si la noi (Donic Coach sau Joola Magic) au deja o oarecare "traditie" ca si mingi de antrenament fiind bine apreciate in multe review-uri pe forumuri de tenis de masă si mai ales, aspect deloc de neglijat, sunt mult mai ieftine decat mingile Gambler (1.38 lei bucata la sac de 36 buc pe ttmall.ro) !!??Ultima editare de CornelTT; 24.apr.2013, 13:14.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
cadet- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Si eu impreuna cu colegii mei folosim tot Gambler de 2 stele.Minge fff bune,ieftine(1 leu bucata fata de mingile donic din hervis,decatlon,intersport etc.la pretul de 4 lei),merita toti banii!
Comentariu
Postat în original de Gulas Adrian Vezi postSi eu impreuna cu colegii mei folosim tot Gambler de 2 stele.Minge fff bune,ieftine(1 leu bucata fata de mingile donic din hervis,decatlon,intersport etc.la pretul de 4 lei),merita toti banii!
Pana la urma mi-am luat Butterfly Training de la un prieten care joaca la un club din Germania. Majoritatea cluburilor de acolo folosesc aceste mingi pentru antrenament.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Mingile butterfly de antrenament dupa mine merita nota 1, iar gamblerurile merita nota 4, donic nota 8, joola doar cele fabricate in germania nota 6.5, yasaka nota 10, andro nota 7.5, altceva nu imi vine in minte sa fi folosit ca mingi de antrenament.... deci si prin urmare donic rulls pt ca yasaka se gasesc greu si sunt putin mai scumpe
Comentariu
Chiar asa de proaste sa fie? ... Hai sa fim mai realisti. In general Buttefly nu au produse de proasta calitate. Multi jucatori folosesc produse Butterfly desi sunt foarte scumpe fata de alti producatori. Ma gandesc ca nu le cumpara degeaba sau pentru ca nu au ce face cu banii, ci pentru ca sunt multumiti de ele si sunt mai bune calitativ decat altele similare dar mult mai ieftine. Altfel spus: dau un ban dar stiu ce cumpar!
Oricum eu am platit 37 EURO pe un sac de 144 mingi, deci cam 1.15 lei bucata. Un pret zic eu foarte rezonabil si corect. La clubul de la care imi iau mingile ei le folosesc la antrenamente de vreo 2 ani si sunt foarte multumiti de ele pentru ca din ce mi-a spus baiatul care joaca acolo sunt destul de grele, nu sunt chiar asa de tari (ca si Gambler sau Joola) si au o traiectorie foarte corecta in special la topspin-uri. O sa vad cand ajung...Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
cadet- 11.oct.2012
- 15
- Satu Mare, Romania
- 42
Postat în original de CornelTT Vezi postSalutare. Ma mir ca mingile Gambler *** sunt asa de apreciate si deja m-ati facut curios, pentru ca si eu caut sa cumpar mingi de antrenament. Pana acum, dupa ceva cautari pe site-uri straine in special, principalele mele optiuni sunt: 1. DONIC COACH (1 leu bucata la bucata pe tenismasa.ro), 2. JOOLA MAGIC TRAINING (1,10 lei bucata la sac de 100 bucati pe ttsport.ro) si 3. YASAKA SUPERIOR (1,02 lei bucata sac de 144 bucati pe ttmall.ro). Am doi prieteni care au astfel de mingi: unul are DONIC COACH iar altul are JOOLA MAGIC. Am jucat cu ambele mingi si mi se par absolut excelente pentru antrenament (chiar nu pot sa ma hotarasc ce sa cumpar!? )
Mentionez ca de obicei joc cu DONIC *** si Butterfly ***, care evident sunt mai bune dar si pretul este pe masura (nu-mi permit astfel de mingi pentru antrenament).
Chiar sunt mai bune mingile Gambler *** decat Donic Coach sau Joola Magic? Am vazut pe forumurile de afara ca sunt mult mai slab cotate in special in ce priveste sfericitatea, care de multe ori nu este chiar ok. Se pare ca cele mai bune mingi de antrenament ar fi DHS ** insa nu prea gasesc sa cumpar pe la noi. Cele doua tipuri de mingi care le-as gasi usor si la noi (Donic Coach sau Joola Magic) au deja o oarecare "traditie" ca si mingi de antrenament fiind bine apreciate in multe review-uri pe forumuri de tenis de masă si mai ales, aspect deloc de neglijat, sunt mult mai ieftine decat mingile Gambler (1.38 lei bucata la sac de 36 buc pe ttmall.ro) !!??
Depinde ce vrei sa antrenezi/joci... Eu utilizez Gambler *** de ceva vreme si chiar am jucat o competitie locala de amatori cu acest tip de mingi, nimeni n-a avut nimic de comentat in privinta calitatii lor. Din punct de vedere al spin-ului, Gambler *** creeaza cel mai mare spin dintre cele trei, apoi Joola Magic si mai apoi Donic Coach.
As recomanda Donic Coach pentru cei care vor sa-si fixeze loviturile de baza, e putin mai lenta decat celelalte doua mingi si mai usor de lovit corect. Pentru un joc mai rapid si pe topspin, recomand Gambler ***, Joola Magic fiind o "simbioza" intre acestea.
Note: Donic Coach - 8, Joola Magic - 7, Gambler *** - 9Lemn: Andro Temper Tech Off+
Fețe: FH - Andro Rasant Turbo; BH - Donic Acuda S2
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postChiar asa de proaste sa fie? ... Hai sa fim mai realisti. In general Buttefly nu au produse de proasta calitate. Multi jucatori folosesc produse Butterfly desi sunt foarte scumpe fata de alti producatori. Ma gandesc ca nu le cumpara degeaba sau pentru ca nu au ce face cu banii, ci pentru ca sunt multumiti de ele si sunt mai bune calitativ decat altele similare dar mult mai ieftine. Altfel spus: dau un ban dar stiu ce cumpar!
Oricum eu am platit 37 EURO pe un sac de 144 mingi, deci cam 1.15 lei bucata. Un pret zic eu foarte rezonabil si corect. La clubul de la care imi iau mingile ei le folosesc la antrenamente de vreo 2 ani si sunt foarte multumiti de ele pentru ca din ce mi-a spus baiatul care joaca acolo sunt destul de grele, nu sunt chiar asa de tari (ca si Gambler sau Joola) si au o traiectorie foarte corecta in special la topspin-uri. O sa vad cand ajung...
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Dan Ioan Vezi postAm jucat cu Donic Coach, Joola Magic si Gambler ***. Din start, Joola Magic mi se pare mult mai usoara decat celelalte doua, apoi vine Gambler si mai apoi Donic Coach, care pare la prima vedere si este mai tare, prin urmare mai usor de controlat.
Depinde ce vrei sa antrenezi/joci... Eu utilizez Gambler *** de ceva vreme si chiar am jucat o competitie locala de amatori cu acest tip de mingi, nimeni n-a avut nimic de comentat in privinta calitatii lor. Din punct de vedere al spin-ului, Gambler *** creeaza cel mai mare spin dintre cele trei, apoi Joola Magic si mai apoi Donic Coach.
As recomanda Donic Coach pentru cei care vor sa-si fixeze loviturile de baza, e putin mai lenta decat celelalte doua mingi si mai usor de lovit corect. Pentru un joc mai rapid si pe topspin, recomand Gambler ***, Joola Magic fiind o "simbioza" intre acestea.
Note: Donic Coach - 8, Joola Magic - 7, Gambler *** - 9blade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
Am dat si eu cu destule mingi, *** sau de antrenament. In mod evident, cele 3 stele sunt mai bune decat cele de antrenament, care, ca medie, dupa parerea mea, sunt mai bune decat cele *...
Comparatia dintre diferitele modele de mingi se poate face pe 2 paliere: cel al pretului, si cel al comportamentului de joc...
Comparand mingiile ***, in mod categoric, Gambler au un comportament decent la pret fara concurenta, sau mai bine spus la pret de mingi de antrenament...in general sunt mingi bune, dar intr-un lot de 36, cat are o punga (daca nu ma insel), se mai pot gasi cateva mingi ovale, poate in jur de 5-6...eu am gasit, iar acelea chiar au un comportament deranjant...
Dintre celelalte mingi de ***, cele mai slabe mi s-au parut cele Stiga, Donic si Yasaka...(cam usoare, dupa parerea mea, si...ciudate)....foarte bune Joola, Bfy (nu prea rezistente), Nittaku, TSP.
Dintre mingiile de antrenament, de departe cele mai bune sunt cele TSP, urmate de Joola magic...ambele mingi grele, sferice, foarte apropiate de cele ***...Yasaka- usoare si "flutura", Donic coach - ovale si usoare.( a nu se intelege ca toate sunt ovale, sau ca sunt foarte ovale...)
Mai sunt mingiile Double Fish ***, acceptabile, la pret de dumping, si, foarte bune, DHS ***, grele, rotunde, si, important - foarte rezistente in timp...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:55.Procesare...X
Comentariu