Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se intra in linie dreapta,Ultimele 8 ore de emotii pt uni.
Se pare ca pronosticurile se adeveresc, eroarea mai mare la Avansati unde inscrierile au fost mai slabe ca cele previzionate, dar cu o lista de asteptare destul de impresionanta, aprope dublu.
ELIGIBILITATE,
Anul acesta la
Categoria ELITE eligibili sunt jucatori clasati pana la pozitia 120-130 in clasamentul Elite aproximativ 130-149 clasament general.
Categoria OPEN eligibili sunt jucatorii clasati pana la pozitia 100-110 in clasamentul Open aproximativ 315-335 in clasamentul general
Categoria AVANSATI eligibili sunt jucatorii clasati pana la pozitia 90-100 clasamentul Avansati aproximativ 774-795 in clasamentul general
Categoria HOBBY eligibili sunt jucatorii clasati pana la pozitia 90-100 clasamentul Hobby aproximativ 1800-1873 in clasamentul general
Cred ca lista de asteptare de la cat Hobby va fi cea mai mica.
Wild-cardurile când se anunța ?
Sunt colegi care sunt legați cu transportul....
Aveti mai jos raspunsul organizatorului.
Originally posted by remusvasilescuView Post
Nu vi se pare normal sa fie afisate? 😂😂😂Tind sa cred ca cei care va intepau pe aici erau putin indreptatiti. Stiu ei ce stiu. La un asa raspuns e normal sa atrageti ostilitati.
Nu.NU mi se pare normal sa fie afisate ca asa vreti dumneavoastra.
Incercam sa ne ocupam de multumirea celor 270 de participanti si aproximativ 100 de insotitori si bineinteles ca acei 2-3 care SUNT indreptatiti de intepaturi, si se simt tratati cu ostilitate nu este prioritatea noastra in acest moment.
Bineinteles ca toti acestia stati cu degetele pe tastatura sa mai comentati ceva la atribuirea Wild Card-urilor.Inca odata beneficiarii wild card-urilor sunt instintati de cei care le-au oferit asa ca va rog sa mai incetati cu astfel de comentarii ca nu faceti decat sa ne blocati timpul pt celelalte actiuni in favoarea turneului si ai cei 370 de participanti la eveniment.
Wild-cardurile când se anunța ?
Sunt colegi care sunt legați cu transportul....
Domnule Campean, imi cer scuze dar ce asteptati de la aceste Wild Card-uri, ele se distribuie in mod normal de organizatorul turneului catre obligatiile dansului, in acest an am impartit, deoarece mi-sa parut democratic acest fapt intre cele 3 echipe implicate in acest eveniment, lucru care nu s-a intamplat niciodata, si au fost atribuite 4 Wild carduri de echipa locala, si va imaginati ca spre cei apropiati lor, au fost 3 Wild card-uri distribuite de echipa menegeriala ,Emi si 4 wild card-uri de catre echipa Amatur , iar cele 5 Wild card-uri ramase disponibile au fost tot de echipa Amatur propuse si distribuite.Ce se tot treciverseaza pe acest subiect si nu inteleg de ce uni isi fac sperante la acest subiect, deoarece toti beneficiarii au fost instintati si se vor posta imediat ce este oportun.
Multumesc.
Domnule Campean, imi cer scuze dar ce asteptati de la aceste Wild Card-uri, ele se distribuie in mod normal de organizatorul turneului catre obligatiile dansului, in acest an am impartit, deoarece mi-sa parut democratic acest fapt intre cele 3 echipe implicate in acest eveniment, lucru care nu s-a intamplat niciodata, si au fost atribuite 4 Wild carduri de echipa locala, si va imaginati ca spre cei apropiati lor, au fost 3 Wild card-uri distribuite de echipa menegeriala ,Emi si 4 wild card-uri de catre echipa Amatur , iar cele 5 Wild card-uri ramase disponibile au fost tot de echipa Amatur propuse si distribuite.Ce se tot treciverseaza pe acest subiect si nu inteleg de ce uni isi fac sperante la acest subiect, deoarece toti beneficiarii au fost instintati si se vor posta imediat ce este oportun.
Multumesc.
vroiam sa știu cum ma organizez vin cu colegii cu mașina sau cu trenul / nu am avut alte așteptări / așteptam....
vroiam sa știu cum ma organizez vin cu colegii cu mașina sau cu trenul / nu am avut alte așteptări / așteptam....
Ok.Multumesc
Cei cu Wild card se regasesc printre cei acreditati din listele de asteptare.
O sa asteptam sa actualizeze Florin listele si atunci vor aparea si wild card-urile explicit.
Cei cu Wild card se regasesc printre cei acreditati din listele de asteptare.
O sa asteptam sa actualizeze Florin listele si atunci vor aparea si wild card-urile explicit.
3.Pentru cele 2 pachete rezervarile se fac pana Luni ora 12.00 ziua cand trebe sa dam numarul exact de persoane care vor servi masa la Restaurant, si este ziua cand se dau drumul la comenzi pt materia prima.
Cele 2 pachete raman asa cum le-am stabilit de la inceput cu mentiunea ca pentru pachetul 2 cu pranzul si Duminica trebuie sa ne incadram in numarul maxim de 150 de persoane la masa, si momentan sunt 120 cei cu cazarile.
1.Pachetul masa pranz , Cina +Party sambata 100 lei
2.Pachetul masa pranz, Cina+Party Sambata si Masa Pranz Duminica 125 lei
Servirea mesei incepe odata cu ora 13.00 si se termina pe la 16.30
Vor fi pregatite 25-26 de mese rotunde de 12 locuri si se va servi la masa ciorba de vacuta si ciorba de legume, si ardei iute, in boluri mari si rugamintea asezarea la masa sa se faca complet masa cu masa deoarece ciorba se va servii dupa ce se aseaza lumea la masa.Felul doi este compus dinpiept de pui la cuptor si friptura de porc la tava, cartofi taranesti si legume la cuptor, si salata de varza in regim de bufet suedez astfel vom elimina incurcaturile cu tipul de carne ales, si cu necesitatile cantitative ale fiecaruia.
Seara la cina se va servi gulas de porc cu cartofi si muraturi tot la bol ca fiecare sa isi satisfaca nevoile cantitative, si de asemenea vin cu rugamintea ca sa ocupam progresiv fiecare masa deoarece sala va fii la capacitate maxima , dupa care urmeaza Party Amatur cu muzica si voie buna, unde puteti servi un vin alb sau rosu la carafa, bere,racoritoare, apa plata si minerala si cine doreste si cafea, iar bauturile spirtoase se vor comanda si servi contra cost direct la restaurant.
Pentru cei din Hotel Mercure este un autocar pt deplasarea inapoi.
Duminica dupa premiere se va servi Ciorba de burta cu ardei, si fel principal cotlet de porc cu piure de cartofi, si salata asortata , servite la platou pe masa..
Pentru participantii vegani sau vegetarieni o sa existe meniuri speciale.
Pentru rezervarea unui pachet va rog sa mentionati numarul pachetului, si tipul de carne preferat sa putem face procentual o diferenta cantitativa si sa ma contactati telefonic, pe mesaj pe forum sau pe telefon pt inmanarea de date de transfer.Rezervarile sunt valabile pt cei ce nu au cazare rezervata prin noi,cu aceia iau eu legatura direct ca si pana acum si stabilim ce si cum.
Intrarea in restaurant pt servirea mesei si pt party se face doar pe baza de banderola, si sau ecusoon invitatie pe care o primiti odata cu acreditarea.
TOATE ACESTE DECIZI SE VOR FACE PANA LUNI LA ORA 12,00.RECOMANDAREA MEA CA SI PRIMI 3-4 DE PE LISTELE DE ASTEPTARE SA ISI FACA REZERVARE SI DACA TOTUSI NU PRIND LOC REDUCEM NR DE PORTII, DAR SUPLIMENTAREA LOR ESTE MAI COMPLICATA.MANCAREA NU SE POATE LUA LA PACHET SAU CASEROLA DIN INCINTA RESTAURANTULUI.
Cum vrei...dacă nu ai coechipieri în mașina ta poți veni nu mine...plec de vineri și mă întorc duminică...sint doar eu și Eugen Popescu...nu de altceva dar de ciudă vreau să vin la turneul ...final,al campionilor sau ce o fi ..)))
Comentariu