Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
1.Pachetul masa pranz , Cina +Party sambata 100 lei
2.Pachetul masa pranz, Cina+Party Sambata si Masa Pranz Duminica 125 lei
Rezervarea acestor pachete se face odata cu data de 1.OCTOMBRIE cand vor fi anuntate si tipurile de carnuri folosite, si meniu vegetarian.
Multumim de intelegere si va asteptam cu drag.
Buna ziua,
Asteptam cu interes detaliile legate de pachetele anuntate mai sus, pentru a face rezervarile din timp.
*Am parcurs ultimele pagini ale turneului, incepand cu 1 Oct si nu am gasit nimic. Daca le-ati postat totusi pe undeva si mi-au scapat, va rog, indicati unde.
Multumesc.
Asteptam cu interes detaliile legate de pachetele anuntate mai sus, pentru a face rezervarile din timp.
*Am parcurs ultimele pagini ale turneului, incepand cu 1 Oct si nu am gasit nimic. Daca le-ati postat totusi pe undeva si mi-au scapat, va rog, indicati unde.
Multumesc.
DA.Astazi vom posta si aceste pachete.
multumesc.
Am prelungit pana Miercuri cu cazarile sa putem definitiva un aspect si sa ne apucam de celalalt.
Va rog inca 2 retrageri de la Elite de pe lista principala...ca sa prind si eu. M am obisnuit cu bataia selecta care o primesc la Elite si nu vreau sa ratez😂.
Comentariu