Postat în original de Dantim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
senior
- 30.iun.2009
- 327
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 86Likes received: 206
Cand vreti sa afisati wild-cardurile? E mai important meniul: porc sau pui?😂 Multumesc pentru seriozitate! Ati spus ca pe 1 octombrie se afiseaza.BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de remusvasilescu Vezi postCand vreti sa afisati wild-cardurile? E mai important meniul: porc sau pui?😂 Multumesc pentru seriozitate! Ati spus ca pe 1 octombrie se afiseaza.
Da este prioriteatea echipei organizatorice stabilirea meniurilor pentru peste 300 de oameni.
Seriozitate la ce?Ca incercam sa raspundem la toate aberatile unora si a sutelor de mesaje si telefoane sa rezolvam punctual sute de puncte ale unui astfel de eveniment?
Da s-au afisat pe grupul organizatoric mai repede de 1 Oct. toti posesorii de Wild Card, si dumneavoastra nu va aflati printre ei.Toti cei care sunt pe aceste liste au fost instintati.
Afisarea Wild Card-urilor nu reprezinta o prioritate pentru echipa organizatorica, si vor fi afisate cand se considera necesar sa fie afisate.
Comentariu
senior- 30.iun.2009
- 327
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 86Likes received: 206
Nu vi se pare normal sa fie afisate? 😂😂😂Tind sa cred ca cei care va intepau pe aici erau putin indreptatiti. Stiu ei ce stiu. La un asa raspuns e normal sa atrageti ostilitati.marin bada iscusitulnik like this.BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de remusvasilescu Vezi postNu vi se pare normal sa fie afisate? 😂😂😂Tind sa cred ca cei care va intepau pe aici erau putin indreptatiti. Stiu ei ce stiu. La un asa raspuns e normal sa atrageti ostilitati.
Incercam sa ne ocupam de multumirea celor 270 de participanti si aproximativ 100 de insotitori si bineinteles ca acei 2-3 care SUNT indreptatiti de intepaturi, si se simt tratati cu ostilitate nu este prioritatea noastra in acest moment.
Bineinteles ca toti acestia stati cu degetele pe tastatura sa mai comentati ceva la atribuirea Wild Card-urilor.Inca odata beneficiarii wild card-urilor sunt instintati de cei care le-au oferit asa ca va rog sa mai incetati cu astfel de comentarii ca nu faceti decat sa ne blocati timpul pt celelalte actiuni in favoarea turneului si ai cei 370 de participanti la eveniment.gica tirlea likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 30.mai.2013
- 231
- Rm.Valcea
- 22
Likes given: 11Likes received: 91
Imi pare rau ca prietenul meu Alex Neculai nu poate sa vina sa-si primeasca un premiu bine meritat: cel mai bun din acest circuit in anul competitional respectiv.Pacat…. Baiatul asta a investit multe in acest an (timp,multa munca,bani,staruita si dorinta). Din punctul meu de vedere cel mai slab TC din punct de vedere valoric . Dar pare ca nu se mai popularizeaza valorile si asa cum spunea cineva mai sus … “meniu pui sau porc ?”
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Badulescu Teo
Comentariu
Adică vin figuranții profesioniști și ne rad în nas și ei sint praf în.....hai pe bune ori sint amatori ori...Teo...păi tu ai luat bătaie de la pinguini ca mine în municipal))))roman bogdan ivamaistru like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1608Likes received: 3037maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
Postat în original de GeluBv Vezi post
Da MihaiBlade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Postat în original de Badulescu Teo Vezi postImi pare rau ca prietenul meu Alex Neculai nu poate sa vina sa-si primeasca un premiu bine meritat: cel mai bun din acest circuit in anul competitional respectiv.Pacat…. Baiatul asta a investit multe in acest an (timp,multa munca,bani,staruita si dorinta). Din punctul meu de vedere cel mai slab TC din punct de vedere valoric . Dar pare ca nu se mai popularizeaza valorile si asa cum spunea cineva mai sus … “meniu pui sau porc ?”
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de buzatu vasile Vezi post
Băi Teo tu nu ști sa faci diferența valorilor! Ei sunt profesioniști exact pt motivele care le_ai expus mai sus! Circuitul asta e de amatori! Și pana la urmă chiar nu era frumos ca Alex "campionul" Amaturului să iasă în 5-8 sau mai jos!Cameliacraiu Badulescu Teo like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
junior- 23.mai.2023
- 51
- Videle
- 56
Likes given: 304Likes received: 39
Băi Teo tu nu ști sa faci diferența valorilor! Ei sunt profesioniști exact pt motivele care le_ai expus mai sus! Circuitul asta e de amatori! Și pana la urmă chiar nu era frumos ca Alex "campionul" Amaturului să iasă în 5-8 sau mai jos!
Comentariu
senior- 17.iul.2021
- 133
- Videle
- 58
Likes given: 1198Likes received: 209
Postat în original de Dantim Vezi postSa dam Amaturului ce este al lui)))Dantim likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 17.iul.2021
- 133
- Videle
- 58
Postat în original de M1s1 Vezi post
Domnul Buzatu glumet ca intotdeauna.
Comentariu
senior- 17.iul.2021
- 133
- Videle
- 58
Băi Teo tu nu ști sa faci diferența valorilor! Ei sunt profesioniști exact pt motivele care le_ai expus mai sus! Circuitul asta e de amatori! Și pana la urmă chiar nu era frumos ca Alex "campionul" Amaturului să iasă în 5-8 sau mai jos!
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de Cameliacraiu Vezi post
Alex,cred ca glumeț este mult spus,mai degrabă răutăcios,domnul Buzatu știe sigur ce spune,este un jucător bun care ca toți ceilalți au și zile bune și mai puțin bune,arogantei nu sunt ceea ce îl caracterizează!Aurora ionitescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 30.mai.2013
- 231
- Rm.Valcea
- 22
Likes given: 11Likes received: 91
Buna ziua!
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni .(participanti sau organizatori)
Domnul Buzatu s a legat de cuvintele mele si a luat-o si personal.
Am facut o remarca referitoare la categoria Elite dar nu am avut intentia sa supar sau sa jignesc. Daca am facut acest lucru imi cer scuze .
Privind statistic mediile participante anul acesta la TC categoria Elite s-a observat faptul ca mediile mari lipsesc de la acest turneu.Atata tot nu a fost vorba de jigniri sau alte lucruri interpretate de domnul Buzatu dupa placul dansului.
felicit toti participantii si organizatorii la TC 2023.
o zi deosebita tuturor!Aurora ionitescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de Badulescu Teo Vezi postBuna ziua!
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni .(participanti sau organizatori)
Domnul Buzatu s a legat de cuvintele mele si a luat-o si personal.
Am facut o remarca referitoare la categoria Elite dar nu am avut intentia sa supar sau sa jignesc. Daca am facut acest lucru imi cer scuze .
Privind statistic mediile participante anul acesta la TC categoria Elite s-a observat faptul ca mediile mari lipsesc de la acest turneu.Atata tot nu a fost vorba de jigniri sau alte lucruri interpretate de domnul Buzatu dupa placul dansului.
felicit toti participantii si organizatorii la TC 2023.
o zi deosebita tuturor!
Comentariu
junior- 23.mai.2023
- 51
- Videle
- 56
Likes given: 304Likes received: 39
Doamna Camelia,Alex știe sigur că a fost o glumă vad că ceilalți Nu! Eu am discutat destul de mult și anul trecut cu el pe aceasta temă! ,și poate confirma. Să știți că discuția a plecat de la remarca lui Teo Badulescu că e cel mai slab TC! Eu zic ca aici e răutatea și aroganță unui coleg de al nostru! Nici măcar nu a specificat categ Elite că acolo" bătea el" si a jignit si celelalte categorii inclusiv organizatorii chiar daca a fost prin ricoșeu! Stiți cand iti spune un coleg de al tau vorbele astea chiar te afecteaza! Daca spunea un legitimat mai credeam dar sa_ti spuna unul "care vrea dar nu poate" dă urât de tot. Uitati_va pe ce locuri au iesit jucători de top in Amatur la acest concurs și vă dați singuri răspunsul! Sunteți prietena cu mulți jucători de la acest concurs ,întrebatii în particular! Este fix cum ar fi fost sa concurati pe un post de titularizare și când vi prima zi la școală sa predai directorul îți spune ca a avut ghinion cu postul ca la examen s_au prezentat cei mai slabi concurenți din învățământ!patraulea1980 buzatu vasile like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Postat în original de Aurora ionitescu Vezi post
Am inteles ca a fost o gluma nu ma asteptam ca dumneavoastra sa ziceti asta despre Alex,stiu ca turneul a fost foarte frumos am vazut live de la domnul Petrus si m-am bucurat sa vad jocuri frimoase !Felicitari inca odata!
- Aprecieri 4
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:44.Procesare...X
Comentariu