Postat în original de Dantim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
organizator tehnic
- 15.sep.2011
- 3307
- Giurgiu
- 57
Likes given: 747Likes received: 658
Postat în original de Dantim Vezi postAduc eu pălincă Titi slănină tu roșii și ceapă și cine vrea brânză și o punem de o socializare trăsnet stinsă cu bere sau vin)))))))
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281
Postat în original de mateidumitru Vezi postLa turneu final, grupe de 5, se califică 3,deci joci 4 meciuri și pleci acasă, sau mai stai și dumineca să mai joci, dar te mai costă în plus hotelul. Și asta pentru ce ? Ca să îi faci jocurile lui Emi, să îi plătești 75 lei pentru crantanele și să le bagi bani în buzunar la hotelieri ?! Nu, mulțumesc !
Emi, ca întotdeauna, întreci măsura.
4.Grupele de 5 si calificarea a 3 favoriti, au reiesit tot din mai multe analize pe parcursul anilor, si am incercat sa dam posibilitatea celor din “groapa cu lei” adica loc 4 si 5 care aprope la toate turneele finale nu prea au reusit sa plece cu vreo satisfactie de la aceste competiti, si am creat si doua tururi de system dublu K.O pentru ei sa isi masoare puterile intre ei si bineinteles ca si clasamentul ii va diferentie dupa valoarea lor reala.Liviu Petrescu
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Cornel 67 Vezi post
Bai, iar crontanesti? Vrei fripturi? Are la restaurant cate vrei.
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de adilazaroiu Vezi postNu este cazul sa ne dam "loviți " . 75 lei la T.C. , odată în an , e mult ? Vorbiți cu răutate . Sunt concursuri ,în an , la 50-60 de lei (condiții aproape de 0) . Avem palete de mii de lei , echipament "țiplă" și ne uitam la 75 ☹️.+ că ... mulți din cei ce "mârâie" , nu prind loc . Din 2009 am participat la toate T.C și doar fo doua au fost sub așteptări....restul , poveste ! Fiți acolo și nu o sa va para rău !mateidumitru Gabi Ceuca like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de mateidumitru Vezi postLa turneu final, grupe de 5, se califică 3,deci joci 4 meciuri și pleci acasă, sau mai stai și dumineca să mai joci, dar te mai costă în plus hotelul. Și asta pentru ce ? Ca să îi faci jocurile lui Emi, să îi plătești 75 lei pentru crantanele și să le bagi bani în buzunar la hotelieri ?! Nu, mulțumesc !
Emi, ca întotdeauna, întreci măsura.
Turneul Campionilor oriunde reprezinta o intrecere a celor mai buni , si reprezinta o competitie care trebuie sa aiba caracterul ei.
Lund in considerare trendul in care se indreapta si o parte din turneele din Amatur care a avut odata si grupe de 12, si dupa cum se vede acuma majoritatea sunt cu grupe de 5, am adoptat si noi aceasta solutie.
Calificarea doar a 3 persoane am ales-o pe considerentul competitivitatii si al ingreunarii calculelor matematice ale unora care se favorizeaza uni pe altii, deh asta e natura umana
Cum spune si descrierea din primul post si aminteste si Domnul Petrescu, fiecare jucator are parte de 6-9 meciuri, deci mai echilibrat decat la orice competitie de pana acum.
Ceea ce insinuezi cu jocurile lui Emi o consider o jignire si o desconsideratie la adresa celor din organizarea acestui turneu.
Cine doreste calcule despre costuri si cum s-a ajuns la aceasta suma de 75 lei ,va stau la dispozitie si pe grupul de organizare exista aceste calcule.
Cat tine de intrecut masura, da imi doresc intodeauna sa ma depasesc pe mine si turneul de la Alba Iulia vreau sa treaca pe locul 2 in inimile tuturor participantilor si sa fac loc la TC Medias pe locul 1..
- Aprecieri 7
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi post
Da Nea Titi, Turneul Campionilor nu a fost si nu va fii niciodata, la nici o disciplina, si la nici o competitie, un turneu de masa si de anduranta.
Turneul Campionilor oriunde reprezinta o intrecere a celor mai buni , si reprezinta o competitie care trebuie sa aiba caracterul ei.
Lund in considerare trendul in care se indreapta si o parte din turneele din Amatur care a avut odata si grupe de 12, si dupa cum se vede acuma majoritatea sunt cu grupe de 5, am adoptat si noi aceasta solutie.
Calificarea doar a 3 persoane am ales-o pe considerentul competitivitatii si al ingreunarii calculelor matematice ale unora care se favorizeaza uni pe altii, deh asta e natura umana
Cum spune si descrierea din primul post si aminteste si Domnul Petrescu, fiecare jucator are parte de 6-9 meciuri, deci mai echilibrat decat la orice competitie de pana acum.
Ceea ce insinuezi cu jocurile lui Emi o consider o jignire si o desconsideratie la adresa celor din organizarea acestui turneu.
Cine doreste calcule despre costuri si cum s-a ajuns la aceasta suma de 75 lei ,va stau la dispozitie si pe grupul de organizare exista aceste calcule.
Cat tine de intrecut masura, da imi doresc intodeauna sa ma depasesc pe mine si turneul de la Alba Iulia vreau sa treaca pe locul 2 in inimile tuturor participantilor si sa fac loc la TC Medias pe locul 1..
Dar vă doresc mult succes.
- Aprecieri 3
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Mytro93 Vezi postTurneul Campionilor 2023 reuseste cu aproape acelasi numar de mese ca in 2022 sa aiba un numar de jucatori la jumatate .... si la un pret cu 25 % mai mare . Dezamagitor, mai ales pentru mine care am ales sa promovez la ultima actualizare inainte de TC stiind ca voi avea oricum locul asigurat pe baza numarului de participanti din anul trecut si punctele pe care le-am adunat, aparent nu e asa, poate ar fi trebuit sa mai "stationez" si eu in categorie ....
Si bineinteles ca avand cam aceiasi structura logistica , 2 sali 40 de mese, nu mai vb de garduri ,mese de arbitraj ,scorare, si Ambulanta, si cateva elemente in plus, cei 15 lei intr-un an cand toate s-au scumpit, nu stiu ce vi se pare dezamagitor.
Haideti ca va spun tot eu si asta poate sa va confirme si organizatorul de la Piatra Neamt si multi alti.
Sala Polivalenta in Romania se inchireaza cu 300-370 lei ora, si sali Nastase cu 120-180 lei ora, Faceti calcul si vedeti unde ajungeti
o Ambulanta e cam 2000 lei per zi per Sala.
Cupele de 60-65 cm la 4 categorii cam 4000-5000 lei
Chiria la o masa per zi cam 100 lei
Fara altele faceti si impartiti la vreo 240 lei si vedeti unde ajungeti.
sarcani Coco Migea like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de mateidumitru Vezi post
Da, dar nu spune cine le plătește
Cine consuma plateste, ca traim in tr-o societate capitalista unde ca sa iti plateasca statul tie pensia trebuie sa impoziteze economia, ce ne tot dam ataya de gard. Eu te intreb pe tine cine plateste toate mesele si obiectele in care ai aruncat tu cu paleta la nervi si nu o data.
Nu se va mai intampla.mariomoro Vlad Gherman like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Andrei B Vezi postDaca un jucator nu este eligibil, dar totusi sa zicem prin absurd ca mai raman locuri, este acceptat?
citeste atent anuntul.
Prioritatea data de clasament se opreste Duminica cu o saptamana inaine de turneu ,cand pe listele de asteptare vor vi zeci de participant in asteptare si de atu ci intra pe rabd pe lista.
Dragonuldeblajbrick Andrei B like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Niculae.G Vezi post
Greu de depasit T C . Alba Iulia și Arad Martienii
Dar vă doresc mult succes.
Oare cine sta in spate la succesul de la Alba Iulia???Johnny Plaiasu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de petrescu liviu Vezi post
Daca va uitati atent, nu pleaca acasa!
4.Grupele de 5 si calificarea a 3 favoriti, au reiesit tot din mai multe analize pe parcursul anilor, si am incercat sa dam posibilitatea celor din “groapa cu lei” adica loc 4 si 5 care aprope la toate turneele finale nu prea au reusit sa plece cu vreo satisfactie de la aceste competiti, si am creat si doua tururi de system dublu K.O pentru ei sa isi masoare puterile intre ei si bineinteles ca si clasamentul ii va diferentie dupa valoarea lor reala.Marian Bogdan Dantim like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1608Likes received: 565
Postat în original de mateidumitru Vezi post
Mie mi se pare umilitor să joc pentru ultimele locuri.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Aprecieri 5
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Da Nea Titi, Turneul Campionilor nu a fost si nu va fii niciodata, la nici o disciplina, si la nici o competitie, un turneu de masa si de anduranta.
Cat tine de intrecut masura, da imi doresc intodeauna sa ma depasesc pe mine si turneul de la Alba Iulia vreau sa treaca pe locul 2 in inimile tuturor participantilor si sa fac loc la TC Medias pe locul 1..ghitza likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Postat în original de ovidiu t Vezi postCu tot respectul: chiar nimic nu e bine???
Sent from my SM-G975F using TapatalkMarian Bogdan ghitza like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
De ce sa fim atat de refractari la ideile noi?
Pe langa asta, organizatorii au un istoric bogat, au reusite, turnee care au devenit etalon etc
Propunerea mea, nea Titi, e sa ne bucuram de ceea ce va urma!
- Aprecieri 3
Comentariu
De ce spuneti asta???
Oare cine sta in spate la succesul de la Alba Iulia???
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1313
- suceava
Likes given: 1219Likes received: 498
Emi .... nu trebuie sa te justifici la nimeni cu nimic.... oricum se va discuta in timpul sau dupa concurs. Daca tu esti organizator impreuna cu o echipa bine organizata si poti sa duci acest concurs pana la capat, indiferent de comentarii, poti sa o faci. Comentarii si impotriviri vor fi, fie ca faci bine sau mai putin bine. Referitor la contributia fiecarui jucator eligibil .... este parerea mea personala. ..... aceasta nu este mare deloc. Ma gandesc printre altele la caratul, aranjatul si curatenia in sala. Singur nu le poti face pe toate si mai ales pe gratis sau cu voluntari. La urma ai sa vezi ca te vei simti ... sper mai bine. Spor la pregatire pentru organizator si echipa iar jucatorilor eligibili spor la antrenamente.
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
Mercure Binderbubi nu e disponibil pentru rezervare pe Booking. Emi, inteleg ca ne ajuti tu?
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Likes given: 87Likes received: 488
Nimic nu poate rivaliza cu TURNEUL CAMPIONILOR!!! ca importanta,nici cel puțin turneul pe echipe,și am să vă spun de ce:
turneul CAMPIONILOR este răsplată pentru munca pe un an de zile competițional,restul.......e cancan.
Nici un turneu nu s-au desfășurat pe două zile in doua sali!!
La toate turneele A+ 80% din participant au stat două zile.
65% din participanți primesc un tricou(campionii județeni)
75 roni ptr două zile.....nu cred că e mult.
Dar eu abia aștept să văd citi vor lipsi din cei care se vaită acum!!
- Aprecieri 4
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
Cei doi jucători care au depășit 400 turnee în Amatur în ultimele 12 luni, vor beneficia de trofee? Anul trecut, la turneul final, jucătorii care au depășit 300 turnee au beneficiat de trofee.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:33.Procesare...X
Comentariu