Postat în original de Tofenfor
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Postat în original de Dantim Vezi post
O să fi tu un câștig probabil)))Dantim Cristian Baican like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3234
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4694Likes received: 1903
Stau și va citesc mesajele și chiar nu vroiam sa intervin se vorbește de bani,taxă, cazare......
Ce vroiam sa va spun este ca -Timpul Nostru e cel mai important lucru.,sa ne vedem sănătoși!!!Dantim likes this.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Bubucrys Vezi postStau și va citesc mesajele și chiar nu vroiam sa intervin se vorbește de bani,taxă, cazare......
Ce vroiam sa va spun este ca -Timpul Nostru e cel mai important lucru.,sa ne vedem sănătoși!!!
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 14.mar.2018
- 733
- BUCURESTI
- 66
Likes given: 454Likes received: 664
Eu înțeleg că nu este obligatoriu sa vă cazați la hotelurile recomandate
Dl EMI a făcut o diligenta pentru a ne facilita niște servicii
Vă puteți caza și să serviți masa unde doriți sau să faceți naveta
Cred că cei din Reghin sau din apropiere o să facă naveta, asa că fiecare va decide ce are de făcut ca să-i fie bine.....
Prea multă discuție și patimă degeaba
Viata e scurtă bucurați-vă de ea nu vă o faceți singuri amară.....
- Aprecieri 7
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2441
- Reghin
- 58
Likes given: 255Likes received: 435
Postat în original de CAMPEAN ADRIAN Vezi postEu înțeleg că nu este obligatoriu sa vă cazați la hotelurile recomandate
Dl EMI a făcut o diligenta pentru a ne facilita niște servicii
Vă puteți caza și să serviți masa unde doriți sau să faceți naveta
Cred că cei din Reghin sau din apropiere o să facă naveta, asa că fiecare va decide ce are de făcut ca să-i fie bine.....
Prea multă discuție și patimă degeaba
Viata e scurtă bucurați-vă de ea nu vă o faceți singuri amară.....
- Aprecieri 6
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Adi Constantin Vezi post5.3. Clasamentul turneului
5.3.1. Rezultate
După încheierea turneului, organizatorul va afișa în postul dedicat din pagina 1 desfășurătorul fiecărei secțiuni în parte (grupe inferioare, superioare, tablou eliminatoriu, clasament Cred că regulamentul se face după chipul acestui turneu, nu turneul se face după regulament.Mă întreb care este art. din Regulament care permite anularea victoriilor din grupele inferioare dacă jucătorul nu se prezintă la tururile de repoziționare?
Anexa lll din regulament prezintă datele necesare desfăsurării unui turneu. Datele referitoate la numărul jucătorilor calificați în grupele superioare nu lasă drept de a alege. Este 4. Dacă la acest turneu s-a hotărât 3, de ce nu 2, sau 1?Este singura referire din Regulament la nr.calificațiilor. Pentru celelalte date organizatorul are mai multe variante. Secțiunea,, info" prezintă clar ce înseamnă 0 victorii. Nici pomeneală de turnee de poziționare. În final: ai victorie in grupa inf.intrii pe grilă. Regulamentului face referire la anularea rezultatelor din grupele superioare in niște cazuri, dar rezultatele din gr.inf.rămân.Cu stimă.
- Aprecieri 7
Comentariu
junior- 12.ian.2018
- 142
- Orastie
- 65
Likes given: 10Likes received: 88
Cei care vor refuza sa joace meciurile de pozitionare vor fi punctati cu 0 V in ultimul esantion de punctare, respective 73-80 Elite, 64-70 Open, 55-60 Avansati si 46-50 Hobby.
Așa este prezentată ,,obligativitatea" participării la cele două tururi de poziționare. Să înțeleg că și cu una sau două victorii în grupele inferioare, dacă nu participi la meciurile de poziționare, ai 0 victorii? În ce regulament scrie chestia asta. Să nu spun altfel. Modul de punctare din regulament mai este valabil? Dacă se aplică regulamentul toate discuțiile pe baza organizării nu au sens. Faceți turneul câte zile vreți d-vs, dar după regulament(inclusiv Anexa lll) .Să ne înțelegem: turneul de la Alba-Iulia a fost conform regulamentului. Chiar dacă a fost două zile.Cu stimă.
- Aprecieri 8
Comentariu
Postat în original de Ivan Ioan Vezi post
Vă rog să primiți expresia considerației mele. Dacă ajungeți la Mediaș, aveți o sticlă de vin din partea mea, dacă mă căutați. Spiritul Amatur este unic în România. Nicio altă competiție sportivă a amatorilor nu adună atâtea suflete și atâtea energii la un loc. Efortul organizatorilor este considerabil și trebuie susținut de toți participanții în măsura posibilităților. Mult succes!
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de adilazaroiu Vezi postAlin ! Ce facem noi , in acest circuit , se numește hobbi, nu ! ?
Știi tu vreun hobbi( cat-decat serios ) care sa nu coste nimic ? Te comporți că acel pescar care a fost la o balta si
nu a prins "mare lucru ", și spune că nu mai merge niciodată la pescuit . Greșit , spun eu ! Îți lipsește PASIUNEA ! (faci o deplasare , că suporter al unei echipe de fotbal , la sute de km. , meciul e pierdut , te ploua , te ninge , ești înjurat ...continui sa te duci , pe bani tai ...de ce ?...din pasiune !)
Îți pui întrebări daca sa vii la acest turneu ? Răspunsul e simplu . Pasiunea îți dă răspunsul.
Cat despre Emi ! ....Acest turneu îl urca sau îl coboară . Și toată lumea știe asta ! Crede cineva că Emi vrea sa iasă pe ușă din dos ?
Vom vedea !
Dar cred că după acest moment , Emi fiind tare iritat , va spune pass ! ....și Amatur-ul va avea de pierdut .
Rămâneți valori , fara Alin , Adrian,Emi ,Titi , Dan... !
....oricum povestea continuă !
- Aprecieri 4
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Florin (A), eu nu mai citesc regulamentul, îl cunosc bine (sper că nu a fost modificat subteran la vremea când se juca C.C. cu userul C.D.) , totuși am câteva nelămuriri și te rog să râspunzi când ai timp, cum procedezi în următoarele situații:
1. dacă un participant are 1- 2v sâmbătă , nu se califică în superioare, nu participă duminică,... unde se clasează față de altul care sâmbătă are zero victorii si duminică 3v;
2. dacă un participant are 1-2v sâmbătă , se califică în superioare, nu participă duminică, unde se clasează dacă nu participă duminică față de altul care sâmbătă are 0-1 victorii (nu s-a calificat) si duminică 2-4 v;
Eu zic că cei care nu s-au calificat sâmbătă să fie poziționați sau repoziționați în partea de jos a clasamentului (după clasamentul provizoriu de sâmbătă) și nu au cum să obțină puncte mai multe decât cei care au fost mai valoroși sâmbătă. Adică ”eu” care sâmbătă am trecut în superioare cu două victorii, iar ”tu” care ai avut zero victorii, mergi duminică, te ”bați” cu cei mai ”slabi”, obții 3 victorii și ești mai bine clasat decât ”mine”!? Nu cred!
In niciun caz, nu se anulează participarea sau victoriile obținute pentru cei care se retrag din turneu . Chiar și sâmbătă la jumătatea turneului se pot retrage cei care anunță retragerea, să nu mai vorbim de duminică ...
- Aprecieri 4
Comentariu
Din start superioarele sint la alt nivel decat inferioarele, iar eliminatoriile la fel ... un calificat va fi inaintea altui necalificat indiferent de nr de victorii
De asemenea, nimeni nu este obligat sa joace a doua zi si vor ramane cu victoriile din grupe.
Sambata dupa-masa se joaca primul tur de repozitionare, loc 4 cu loc 5 ... la 16.30 e gata si unii pot pleca acasa, daca asta doresc ... Ceilalti pot ramane pana a doua zi sa se uite la fazele superioare si totodata sa mai joace inca 1 meci in al doilea tur de repozitionare.
Superioarele se termina seara intre orele 19.30 - 20.30 (diferit in functie de categorie) ... locurile 3 (necalificate) mai pot juca un tur a doua zi dimineata
1. dacă un participant are 1- 2v sâmbătă , nu se califică în superioare, nu participă duminică,... unde se clasează față de altul care sâmbătă are zero victorii si duminică 3v;
2. dacă un participant are 1-2v sâmbătă , se califică în superioare, nu participă duminică, unde se clasează dacă nu participă duminică față de altul care sâmbătă are 0-1 victorii (nu s-a calificat) si duminică 2-4 v;
Dupa ce am mai discutat cu Emi, chiar azi dimineata, cam astea ar putea fi variantele pentru inferioare:
4v rep (rar, pentru cei cu 2v necalificati)
3v (si mai rar, 3v necalificati)
3v rep
2v
2v rep
1v
1v rep
0v
Ne asteptam ca la primul tur de repozitionare sa participe toti, se joaca intre orele 15-16.30 ... vine cineva la Turneul Final cu intentia de a pleca la ora 14?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 7
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Postat în original de Adi Constantin Vezi postCei care vor refuza sa joace meciurile de pozitionare vor fi punctati cu 0 V in ultimul esantion de punctare, respective 73-80 Elite, 64-70 Open, 55-60 Avansati si 46-50 Hobby.
Așa este prezentată ,,obligativitatea" participării la cele două tururi de poziționare. Să înțeleg că și cu una sau două victorii în grupele inferioare, dacă nu participi la meciurile de poziționare, ai 0 victorii? În ce regulament scrie chestia asta. Să nu spun altfel. Modul de punctare din regulament mai este valabil? Dacă se aplică regulamentul toate discuțiile pe baza organizării nu au sens. Faceți turneul câte zile vreți d-vs, dar după regulament(inclusiv Anexa lll) .Să ne înțelegem: turneul de la Alba-Iulia a fost conform regulamentului. Chiar dacă a fost două zile.Cu stimă.
- Aprecieri 3
Comentariu
junior- 12.ian.2018
- 142
- Orastie
- 65
,, 4.Grupele de 5 si calificarea a 3 favoriti, au reiesit tot din mai multe analize pe parcursul anilor, si am incercat sa dam posibilitatea celor din “groapa cu lei” adica loc 4 si 5 care aprope la toate turneele finale nu prea au reusit sa plece cu vreo satisfactie de la aceste competiti, si am creat si doua tururi de system dublu K.O pentru ei sa isi masoare puterile intre ei si bineinteles ca si clasamentul ii va diferentie dupa valoarea lor reala."
Am citat din anunțul de organizare al turneului.
La ce turnee s-au mai aplicat aceste reguli?Ca să putem vorbii de o analiză. Concurenții,în marea lor majoritate participă in speranța calificării în superioare. Cu aceste reguli impuse se cam atenuează din dorința de a participa, de a avea ,,satisfacție",vorba organizatorului.
Anexa lll din regulament prezintă datele necesare desfăsurării unui turneu. Datele referitoate la numărul jucătorilor calificați din grupele inferioare nu lasă drept de a alege. Este 4. Dacă la acest turneu s-a hotărât 3, de ce nu 2, sau 1?Este singura referire din Regulament la nr.calificațiilor. Pentru celelalte date organizatorul are mai multe variante. Cu stimă.andreyutzu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Anexa 3 este un model pentru a obliga organizatorul sa scrie din timp cati joaca si cati se califica.
Tot acolo scrie ca se fac grupe de 5-6 ... de ce vedem tot mereu grupe de 4-5 cu 4 calificati? ... exceptand situatiile cand nu ai ce face si mai apare cate 1 grupa de 4TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
junior- 12.ian.2018
- 142
- Orastie
- 65
Vă salut. Normal era ca în Anexa lll, care este parte a regulamentului, cum este trecut un inerval numeric pentru numarul de jucatori din gr. inferioare, un interval numeric pt. jucătorii din superioare, cu sau fără gr.sup., să fi fost trecut un inerval și pt.cei calificați. Dar nu este.Este cifra 4. Dacă nu se respectă aceasta de ce nu calificăm3, 2 sau 1 jucător? Dacă în regulament se stipula că cei calificați sunt la latitudinea organizatorului era altceva. Dar nu este. Stimă.mateidumitru andreyutzu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Ce ziceti de grupele de 5-6 jucatori din care se califica toti pe tablou? ... parca nu vad nici un 4 pe acolo ...
Si mai vine cate unul sa ma intrebe de ce l-am punctat cu 0v, ca el a ajuns in eliminatorii, desi nu a castigat nici un set toata ziua.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 4
Comentariu
junior- 12.ian.2018
- 142
- Orastie
- 65
Nu are legătură una cu alta. Am întrebat dacă organizatorul poate califica câți jucători vrea. Nu trbuia ca regulamentul să prezinte scăpări, în nici o direcție. Am întrebat de analizele făcute. După care turnee?mateidumitru andreyutzu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Daa...iată un adevărat "CIRC...uit" 🤣🤣🤣 ... felicitări domnului EMI ! ... a mai rămas puțin și o să explodeze capetele membrilor amatur 🤣 ... așa da EXPERIMENT , pardon am vrut să spun "Turneu FINAL" ... ce "intrigă" s-a creat în jurul acestui "turneu", oare vor mai avea importanță rezultatele "sportive"?! ... că doar e Amatur !
- Aprecieri 3
Comentariu
Până la urmă, de ce trebuie schimbat sistemul de joc la acest TC ?
Fără să vreau să supăr pe cineva din CD, poate trebuia analizat mai mult decizia asta a lui Emi, de a schimba regulile la acest TC, înainte să i se dea "mâna liberă" (poate s-a făcut asta, nu știu, doar îmi dau cu părerea).
Zic asta, pentru discuțiile care au apărut pe acest subiect, unde este evident, că mulți nu agreează ideea, chiar daca nu au curaj sa o spună. Eu nu cred că ăsta e scopul AMATUR-ului și anume, ca un turneu să fie cât mai costisitor pentru cei care participă, ci din contră ! Poate văd eu diferit, lucrurile!
De ce nu se poate juca cum se joacă de ani de zile ?
De ce e nevoie de astfel de "teste", "exact și fix", la TC?
De ce nu se fac astfel de "teste", astfel de turnee pe sistemul ăsta, pe parcursul anului, de exemplu, câte unul în fiecare dintre cele 9 zone și apoi, in urma feedback-ului primit din toate părțile să decidă CD, cum se organizează turneele de azi înainte, daca tot vrem o schimbare in Amatur ? Dar oricum, nu așa, "teste" direct la TC !!!!! Părerea mea !
Atâția ani, nu a fost nici o problemă și acum, "pac, bang, bif", schimbăm regulile, schimbăm sisteme de joc !
P.S. Am văzut că mi-a fost ștearsă postarea inițială! Nu am nimic împotrivă, am greșit când am ales anumite cuvinte, am încălcat niste reguli așa că îmi asum și îmi cer scuze pentru acele cuvinte !
Poate nu era rău, totuși, dacă, in loc să ștergeți tot comentariul, ați fi pus "*****"in locul cuvintelor și postarea să rămână! Dar, nah...asta este !
Îmi cer scuze încă o data pentru cuvintele nepotrivite pe care le-am folosit!
- Aprecieri 9
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Postat în original de Adi Constantin Vezi post,, 4.Grupele de 5 si calificarea a 3 favoriti, au reiesit tot din mai multe analize pe parcursul anilor, si am incercat sa dam posibilitatea celor din “groapa cu lei” adica loc 4 si 5 care aprope la toate turneele finale nu prea au reusit sa plece cu vreo satisfactie de la aceste competiti, si am creat si doua tururi de system dublu K.O pentru ei sa isi masoare puterile intre ei si bineinteles ca si clasamentul ii va diferentie dupa valoarea lor reala."
Am citat din anunțul de organizare al turneului.
La ce turnee s-au mai aplicat aceste reguli?Ca să putem vorbii de o analiză. Concurenții,în marea lor majoritate participă in speranța calificării în superioare. Cu aceste reguli impuse se cam atenuează din dorința de a participa, de a avea ,,satisfacție",vorba organizatorului.
Anexa lll din regulament prezintă datele necesare desfăsurării unui turneu. Datele referitoate la numărul jucătorilor calificați din grupele inferioare nu lasă drept de a alege. Este 4. Dacă la acest turneu s-a hotărât 3, de ce nu 2, sau 1?Este singura referire din Regulament la nr.calificațiilor. Pentru celelalte date organizatorul are mai multe variante. Cu stimă.gpopescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:55.Procesare...X
Comentariu