Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nu, la amatur cei mai mulți fac blaturi ca sa l ia .

Comentariu

• Postat în original de Vije Vezi post

Satisfacția copilului ar trebui sa fie ca ii creste jocul, ca trece la categoria superioară. Tricoul de campion e o cârpă pe care s-a mâzgălit ceva.
      Cred că....sau lasă...de Ando

Comentariu

• Am un prieten al cărei fata a făcut tenis de câmp de performanta. După ce a ajuns campioana națională la vreo 14 ani s-a lăsat. N-a mai simțit motivatie. Înțelege fiecare ce vrea.

Comentariu

• Postat în original de spaller Vezi post
          Nu mi se pare normal ca un lider județean sa nu prindă loc la turneul campionilor cum este cazul lui Cristea Daniel din B-N.Atunci pt.cine se face turneul campionilor? Ar trebui sa aibă prioritate liderii judeteni și apoi restul lumii. Dar cine știe, poate va primi un Wilde card de la organizator .
          Tibi probabil ai avut intenție bună dar faptul ca 99% nu prinde loc nui o tragedie vor urma alte turnee ale campionilor la care va putea ajunge în ani viitori nu e nici primul nici ultimul lider județean care nu prinde loc wild cardurile sunt pt organizatori sai lăsăm să le acorde celor ca se implica în organizare sau pe ce criterii considera ei. Acest copil nici măcar nu întra pe acest forum hai sa nu-l transformam într-o vedeta pe aici din lipsa de subiecte de discuție. Rog un moderator dacă se poate sa șteargă toate comentările pe acest subiect.

Comentariu

• Postat în original de BOARIU TIMOFTE DANUT Vezi post
            Today, 15:39
            Având in vedere ca pe 15 octombrie sărbătoresc ziua de naștere (55 ani) as dori sa primesc cadou un wild card la Elite din partea organizatorilor. Aduc o apa minerala de Borsec....si dau si o bere...😁..... poate aici mă vede cineva😉​
            Tinand cont ca in ultima vreme se incurajeaza corectitudinea, cred ca meriti un asemenea cadou.Ai fi putut foarte bine, sa amani a cincea clasare in 1-4, si sa mergi linistit la TC din postura de favorit la open.

Comentariu

• Postat în original de Adi Constantin Vezi post
              Bună ziua. Dacă tot a venit vorba de analize.La T.C. de la Piatra Neamț, la elite au fost 20 gr.inferioare.Din cei 20 jucători de loc 4, 12 s-au clasat pe locul 1-3, iar 4 pe locul 4. Din cei 20 jucători de loc 5, 2 s-au clasat pe locul 1-3, iar 6 pe locul 4. Cu totul alte procente . De ce este nevoie de a le lua concurenților ,,satisfacția" de a lupta pt. un loc 4? Credeți că se compară cu un meci de repoziționare? Mai ales dacă e a doua zi. Mă cam îndoiesc. Cea mai mare parte a concurenților , care sunt amatori, se bucură de calificarea în superioate. Dacă nu s-a știut lucrul ăsta, e grav. Nu am văzut poziția organizatorilor. Poate există analize făcute în decursul anilor, cum se spune. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, trebuiesc argumente. Cu stima.
              Salut Costi,

Tot citesc si astept sa-ti “demoleze” cineva mesajele…. Deocamdata nimic….. Oare de ce?
              Zosim1 Zosim1 Toza Toza like this.

Comentariu

• Postat în original de Tofenfor Vezi post

Normal e sa mearga la turnee sa isi faca punctaj de calificare (valoare are, doar e lider judetean, nu?)

in alta ordine de idei, sunt judete cu 4-5 jucatori la o categorie. E normal sa mearga la TC in defavoarea cuiva care are grila completa si totusi e pe locul 2 intr-un judet cu 40-50 de jucatori la categoria respecitva?
                Ok...ai dreptate, atunci sa se numească,, Turneul celor cu cele mai multe participări". Organizatorii prin regulament ar trebui să aloce locuri obligatoriu pentru jucătorii aflați în astfel de situații.
                hazzard8 hazzard8 likes this.

Comentariu

• Postat în original de adilazaroiu Vezi post
                  Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !
                  Domnule Adrian spuneți că este TC....cine sunt acești campioni?oare nu tocmai acești lideri județeni.... probabil e un singur campion Nr 1 in Amatur.Ideea Amaturului e să-i premieze la toate nivelurile și să-i numească campioni pe acești lideri județeni... problema e cum sa premiezi pe cineva și să nu -l invitați...
                  Dantim Dantim hazzard8 hazzard8 like this.

Comentariu

• "Am explicat explicit și negreșit m ai înțeles greșit "
                    valentinm valentinm likes this.

Comentariu

• "pe timpuri" se juca o singura categorie . de acolo a apărut T.C. , cu primii clasați din fiecare județ +Buc. . Mai erau premiați ; Campion AmAtur ,lady (cea mai frumoasă) , H ( cel mai bine clasat ) ,W(...),G.T.(cele mai multe participări)....apoi au apărut cele patru categorii . Se rămăsese la vechiul sistem de premiere până cand firmele de vânzări materiale s au oferit să premieze și celelalte cat....și atunci a început "circul ". Dar cum penibilul nu ucide ....cred că ar fii frumos sa fie premiat și cel mai bun din fața blocului
                      Ultima editare de adilazaroiu; 22.sep.2023, 09:11.

Comentariu

• Pentru. VIJE. VULPEA UNDE NU AJUNGE II MIROASE.GREU CU FRĂȚILĂ. ( APROPO DE TRICOUL DE CAMPION, CA ESTE O CARPA )
                        Dantim Dantim likes this.

Comentariu

• Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
                          Din păcate e greu sa ne schimbam mentalitatea chiar daca vrem, pentru ca functionam mai mult la nivel subconștient.

Comentariu

• Postat în original de Adi Constantin Vezi post
                            Bună ziua. Dacă tot a venit vorba de analize.La T.C. de la Piatra Neamț, la elite au fost 20 gr.inferioare.Din cei 20 jucători de loc 4, 12 s-au clasat pe locul 1-3, iar 4 pe locul 4. Din cei 20 jucători de loc 5, 2 s-au clasat pe locul 1-3, iar 6 pe locul 4. Cu totul alte procente . De ce este nevoie de a le lua concurenților ,,satisfacția" de a lupta pt. un loc 4? Credeți că se compară cu un meci de repoziționare? Mai ales dacă e a doua zi. Mă cam îndoiesc. Cea mai mare parte a concurenților , care sunt amatori, se bucură de calificarea în superioate. Dacă nu s-a știut lucrul ăsta, e grav. Nu am văzut poziția organizatorilor. Poate există analize făcute în decursul anilor, cum se spune. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, trebuiesc argumente. Cu stima.
                            Buna ziua, vad ca se insista pe aceasta postare si din cate il cunosc pe domnul Hoancea ,si il apreciez, ma consider dator cu un raspuns.
                            Nu am inteles si nu cred ca cineva a inteles ce relevanta are calificarea jucatorilor de pe pozitia 4 si 5 in tot contextul turneului.Da si eu imi doresc ca jucatorii de pe pozitia 4 si 5 a grupei sa se califice toti pe locurile 1 si 2 , si daca vor reusii voi fi foarte bucuros, si atunci am avea o reusita procentuala de 100%. Dar sunt convins ca ati vrut sa faceti alta statistica si nu v-ati exprimat bine.Dar pt o concluzie mai relevanta va rog sa incepeti statisticile prin 2014 incoace si 2018 sa insistati, iar 2019, 2021 si 2022 sunt atipice si rezultatele pot sa apara fluctuatii nedorite.

Daca vreti sa va referiti la calificarile jucatorilor care au terminat grupa inferioara pe pozitia 4, pozitia 5 fiind a pierzatorilor, statistica demonstreaza ca un procent de 93 % nu s-au calificat niciodata din superioare si au incasat doar bataie, si bineinteles ca democratia zice ca nu se cauta solutii pt minoritati , si mai ales pt 7% in detrimentului celor 93%. Si daca mergem mai departe cu statisticile am discutat cu foarte multi din aceste pozitii si majoritatea (nu pot evalua in procente ca au fost discutii directe)considera ca decat 2 batai umilitoare din superioare , mai bine 2 meciuri pline de satisfactie cu 2 adversari apropiati valoric.

Multumesc.
                            Ultima editare de Zosim1; 27.sep.2023, 00:24.
                            Niculae.G Niculae.G likes this.

Comentariu

• Bună ziua. Mă simt dator să vă răspund la postarea d-vs.Nu am vrut să fac altă statistică.Nu am timp pentru asta. Am vrut să demonstrez că jucătorii de loc 4 și 5, la T.C. de la Piatra Neamt au avut unele ,,satifacții"",din moment ce procentul de calificați din inf. a fost de 80%, respectiv 20%. E așa mică satifacția?Sportivă. Pentru curizitatea d-vs s-au calificat 10 jucători de pe locul 3 în primele 3 locuri. Deci mai puțin cu 2 față de cei de loc 4. D-vs susțineți că cei de loc 4, 5 nu se prea asteaptă la satifacții, pe linie sportivă. De ce mai concurează? V-am explicat că cei mai mulți luptă pt superioare. Am așteptat un răspuns de la d-vs cu privire la punctarea cu 0 victorii, dacă nu ne mai intrecem la jocurile de departajare.D-vs ați postat-o. Nu mai spuneți nimic, ca și cum nu există. Am cerut un pct. de vedere în legătură cu nr. de calificați. După care regulă? Trebuia să scrieți în regulament că este la latitudinea organizatorului și basta. Nu luați în considerare Anexa lll. Puteați trece în anexă un interval numeric referitor la nr. celor calificați.De ce nu s-au făcut turnee, măcar anul acesta, după analizele d-vs. cu aceste prevederi? Credeți că lumea bate sute de km. pentru meciuri de consolare? Dacă tot facem discuții, acceptati și părerea noastră. Dacă faceți impuneri, spuneți.Faceți un sondaj care să se întindă pe o perioadă de timp. Alegeți d-vs. durata perioadei.

Comentariu

• Cu parere de rau ma retrag Eduard Barbatel

Comentariu

• Cum să te retragi domnul,, Eduard Barbatel" dacă nici măcar nu te-ai înscris? Sunt foarte mulți care se retrag și nu spun de la ce categorie pentru că se cred vedete dar ăștia de la categoriile inferioare nu prea cunoaștem vedetele. Dacă din neatenție nu v-am observat pe liste îmi cer scuze.
                                  CAMPEAN ADRIAN CAMPEAN ADRIAN likes this.

Comentariu

• Câți sunt în situația mea, în România?
                                    Am fost patru ani #2 la Avansați/Constanța pentru că blatistul ordinar al cărui nume în limba rusă înseamnă "prost", nu a voit să promoveze la Open; a jonglat cu MP-ul, astfel încât să participe la TF/Avansați:
                                    19,97;
                                    19,88;
                                    19,95 etc.
                                    Spiritul AmaTur este și despre fair-play, nu-i așa?!
                                    andreyutzu andreyutzu likes this.
                                    DONIC Waldner Senso Carbon
                                    fețe FH - DONIC Acuda Blue P1
                                    BH - DONIC Acuda Blue P2

Comentariu

• O traducere, din limba rusă!?
                                      Hobby: Motoare si ski !
                                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
                                        Din păcate e greu sa ne schimbam mentalitatea chiar daca vrem, pentru ca functionam mai mult la nivel subconștient.
                                        Superb comentariu!

Comentariu

Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
                                          Este un autodenunt?

Comentariu

• propun ca 1/5 din suma încasată să fie returnată primilor 4 clasați din fiecare grupă pentru plata cheltuielilor cu deplasarea si cazarea. Adică aproximativ 250 Lei de jucător. Se poate face un calcul mai elaborat cu sume diferite funcție de locul 1, 2 3 sau 4

Comentariu

• Postat în original de Pitzi Vezi post

Superb comentariu!
                                              Dacă ai cunoaște autorul este ca și filmul ăla două lozuri cu viceversa)))))
                                              Cornel 67 Cornel 67 likes this.

Comentariu

• Postat în original de elapis Vezi post
                                                propun ca 1/5 din suma încasată să fie returnată primilor 4 clasați din fiecare grupă pentru plata cheltuielilor cu deplasarea si cazarea. Adică aproximativ 250 Lei de jucător. Se poate face un calcul mai elaborat cu sume diferite funcție de locul 1, 2 3 sau 4
                                                Frumos scris dar)))) organizatorii cred că este pentru pagina aia cu ai umor....mult mai mult decit cel ce se chinuie acolo să facă lumea să râdă))))

Comentariu

• ,,Pe parcursul acestor 4 saptamani toata echipa organizatorica va sta la dispozitie pe acest topic si incearca sa aduca cat mai mult clarificari in orice directie."
                                                  Am citat din anunțul d-vs. Vă rog să mă scuzați dar nu am înțeles din anunțul d-vs. cum e cu turul eliminatoriu pentru jucătorii calificați în superioare de pe locul 3 si cum se ajunge la eliminatorii pe tablou de 32?De exemplu la categoria hobby.Vă mulțumesc.

Comentariu

• Postat în original de elapis Vezi post
                                                    propun ca 1/5 din suma încasată să fie returnată primilor 4 clasați din fiecare grupă pentru plata cheltuielilor cu deplasarea si cazarea. Adică aproximativ 250 Lei de jucător. Se poate face un calcul mai elaborat cu sume diferite funcție de locul 1, 2 3 sau 4
                                                    Nuuu, e prea putin... la locurile 1-4 de la fiecare categorie, frumos ar fi sa li se plateasca si noaptea de cazare dintre zilele competitiei cu toate mesele (cina, mic dejun, gustari, ...)😂 Daca-i bal, bal sa fie!
                                                    mateidumitru mateidumitru likes this.
                                                    blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Procesare...
                                                    X