Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se retrag Botea Mihai si Coclea Ionel, ambii din Braila - Open.
Mentionez ca cei doi mi-au comunicat sa-i retrag ieri, inainte de termenul limita. Imi asum eu eventuala penalizare(Cotet Nicolae).
Multumesc.
Motivul retragerii dupa termen pt Manole Dan este nr mic de participanti.Nu m-am retras inainte de termen deoarece nr de participanti pe lista era ok pt mine dar lista NU era ACTUALIZATA.Penalizarea ar trebui sa fie nula sau cel putin mai mica(1 pct) Pt retragere mai primesc penalizare daca concursul la open nu se mai tine ??? Mersi de intelegere!!
Prietene Mihaita eu nu m am inscris la turneu daca ne poti garanta ca e turneu A ...avand numarul mic de participanti...ramane A ...eu as vrea sa particip ...Te rog lamureste lucrurile si va fi ok ...pentru mine si pentru ceilalti ...Multumesc
Sunt 4 turnee A și categoria open e doar sâmbătă , așa a fost și săptămâna trecută și acum 2 săptămâni , poate data viitoare luați in calcul și treaba asta
Prietene Mihaita eu nu m am inscris la turneu daca ne poti garanta ca e turneu A ...avand numarul mic de participanti...ramane A ...eu as vrea sa particip ...Te rog lamureste lucrurile si va fi ok ...pentru mine si pentru ceilalti ...Multumesc
Comentariu