Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Butterfly Timo Boll spirit nou
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Lemnul este nou , nu a fost lipit niciodată nimic pe el, pret negociabil 1100 ron.
Opțional vine și cu 2 fețe tenergy 05 sigilate pt prețul de 1620. Detalii la 0763655549Ultima editare de Eltibi; 27.sep.2023, 12:24.
Salut, nu stiu sa îți spun exact. Ai idee la benzinărie de ce s a făcut motorina 7.71 ca era 6.5 acum câteva săptămâni?
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
https://shop.butterflyonline.com/tim...handle-style=1 propun inchiderea anuntului de catre admin ,produsul se vinde cu mult peste pretul de magazin!lemnul inca se fabrica!ca l-ati adus dvs din afara la nu stiu ce pret asta e problema dvs!am si eu un viscaria super alc cumparat mai scump din afara ca am platit transport si t.v.a acum sa il vand peste pretul de magazin?
Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk
tb alc t05/t05 fx
- Aprecieri 3
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- 38
https://www.paddlepalace.com/Butterf...uctinfo/SBTBT/
tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Postat în original de Sovea Vezi postEu am un lemn identic doar cu mâner fl. Și 91 g.
adus din America, încă nelipit.
Vreau pe el 900 lei.. și încă ma gândesc dacă nu e prea scump la acesti bani..
sa îl pun pe forum sau nu.
Atât valorează dacă e nou...
800-900 ronblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3210
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4673Likes received: 1893
Eu am cu fluture negru 1000 lei 😉Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
senior- 18.mai.2015
- 943
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 244
O marfa omului, daca se vinde sau nu la pretul acesta este strict problema lui, macar e in stare buna, spre deosebire de alte materiale care circula pe aici…
Comentariu
Postat în original de Alin Popa Vezi postO marfa omului, daca se vinde sau nu la pretul acesta este strict problema lui, macar e in stare buna, spre deosebire de alte materiale care circula pe aici…
Dpmdv aceste practici nu ar trebui permise aici, nu este un forum pentru vanzari speculative cred.
Consider si eu, ca si nduviscaria dealtfel, ca pretul cerut pentru lemnul din postul acesta este unul speculativ si nu ar trebui incurajate aceste practici.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 7
Comentariu
?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- 38
Si dupa unul din lemne a vrut sa mi-l ofere la schimb pt viscaria nou in cutie ,spunand ca tb alc al dansului e in acceeasi stare ca si lemnul meu asta dupa ce eu am jucat 2 ani cu lemnul tb alc care a ajuns la dansul!
tb alc t05/t05 fx
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 18.mai.2015
- 943
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 244
Postat în original de gpopescu Vezi post
Nu e cazul sa vorbesti chiar tu... Ti-am vandut 2 lemne TB Alc la 550 lei/pcs. in stare impecabila, neatinse [unu chiar era aproape nou luat de la George (nduviscaria)], ai insistat sa-ti reduc pretul de la 600, respectiv 615 lei !!!, ca apoi sa le bagi la vanzare la 700 de lei. Pai nu se face asa ceva.
Dpmdv aceste practici nu ar trebui permise aici, nu este un forum pentru vanzari speculative cred.
Consider si eu, ca si nduviscaria dealtfel, ca pretul cerut pentru lemnul din postul acesta este unul speculativ si nu ar trebui incurajate aceste practici.
Eltibi likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:27.Procesare...X
Comentariu