Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Butterfly Timo Boll spirit nou

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Butterfly Timo Boll spirit nou

upload image online

Lemnul este nou , nu a fost lipit niciodată nimic pe el, pret negociabil 1100 ron.
    Opțional vine și cu 2 fețe tenergy 05 sigilate pt prețul de 1620. Detalii la 0763655549
    Ultima editare de Eltibi; 27.sep.2023, 12:24.

Comentariu

Se poate face predare personală in Snagov sau Bucuresti sau in țara ne găsim pe la turnee

Comentariu

Frumos lemnul… 👍
        Eltibi Eltibi likes this.

Comentariu

Va mulțumesc

Comentariu

Dar scump

Comentariu

Ofer 800 ron
              gpopescu gpopescu likes this.

Comentariu

Va mulțumesc pentru oferta dar nu îl pot da așa ieftin.

Comentariu

Postat în original de Eltibi Vezi post
                  Lemnul este nou , nu a fost lipit niciodată nimic pe el, pret negociabil 1450 ron.
                  Opțional vine și cu 2 fețe tenergy 05 sigilate pt prețul de 1950. Detalii la 0763655549

salutare, din ce motiv e așa scump ?!
                  Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Salut, nu stiu sa îți spun exact. Ai idee la benzinărie de ce s a făcut motorina 7.71 ca era 6.5 acum câteva săptămâni?

Comentariu

n-ați înțeles întrebarea , cu 1500 ron cumperi tbs cu fluture negru
                      gabi_74 gabi_74 gpopescu gpopescu like this.
                      Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

https://shop.butterflyonline.com/tim...handle-style=1 propun inchiderea anuntului de catre admin ,produsul se vinde cu mult peste pretul de magazin!lemnul inca se fabrica!ca l-ati adus dvs din afara la nu stiu ce pret asta e problema dvs!am si eu un viscaria super alc cumparat mai scump din afara ca am platit transport si t.v.a acum sa il vand peste pretul de magazin?

Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk

tb alc t05/t05 fx

Comentariu

https://www.paddlepalace.com/Butterf...uctinfo/SBTBT/

tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Eu am un lemn identic doar cu mâner fl. Și 91 g.
                            adus din America, încă nelipit.
                            Vreau pe el 900 lei.. și încă ma gândesc dacă nu e prea scump la acesti bani..
                            sa îl pun pe forum sau nu.
                            Atât valorează dacă e nou...
                            ​800-900 ron

Comentariu

Postat în original de Sovea Vezi post
                              Eu am un lemn identic doar cu mâner fl. Și 91 g.
                              adus din America, încă nelipit.
                              Vreau pe el 900 lei.. și încă ma gândesc dacă nu e prea scump la acesti bani..
                              sa îl pun pe forum sau nu.
                              Atât valorează dacă e nou...
                              ​800-900 ron
                              Crezi ca toti sunt comercianti onesti cum esti tu Sovea? Omu' vrea sa o puna prin vanzarea lemnului asta, poate are ceva special lemnul, daca a fost atins de Timo si noi nu stim...🤣
                              blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Eu am cu fluture negru 1000 lei 😉
                                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                                fh tenergy 05
                                bh rakza 7 soft

Comentariu

O marfa omului, daca se vinde sau nu la pretul acesta este strict problema lui, macar e in stare buna, spre deosebire de alte materiale care circula pe aici…

Comentariu

Mulțumesc pt feedback, in caz ca mai am nevoie de vreo parere va anunț eu
                                    Ma Rola Ma Rola likes this.

Comentariu

Rămâne valabil lemnul ATENTIE pret nou 1250 de ron

Comentariu

Postat în original de Alin Popa Vezi post
                                        O marfa omului, daca se vinde sau nu la pretul acesta este strict problema lui, macar e in stare buna, spre deosebire de alte materiale care circula pe aici…
                                        Nu e cazul sa vorbesti chiar tu... Ti-am vandut 2 lemne TB Alc la 550 lei/pcs. in stare impecabila, neatinse [unu chiar era aproape nou luat de la George (nduviscaria)], ai insistat sa-ti reduc pretul de la 600, respectiv 615 lei !!!, ca apoi sa le bagi la vanzare la 700 de lei. Pai nu se face asa ceva.
                                        Dpmdv aceste practici nu ar trebui permise aici, nu este un forum pentru vanzari speculative cred.
                                        Consider si eu, ca si nduviscaria dealtfel, ca pretul cerut pentru lemnul din postul acesta este unul speculativ si nu ar trebui incurajate aceste practici.
                                        blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Comentariu

https://shop.butterflyonline.com/timo-boll-spirit
                                            ?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt

Comentariu

Sunteți cam in urma, am pus mai sus discuția cu ei

Comentariu

Si dupa unul din lemne a vrut sa mi-l ofere la schimb pt viscaria nou in cutie ,spunand ca tb alc al dansului e in acceeasi stare ca si lemnul meu asta dupa ce eu am jucat 2 ani cu lemnul tb alc care a ajuns la dansul!

Sovea Sovea reveneala reveneala like this.
                                                tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Postat în original de gpopescu Vezi post

Nu e cazul sa vorbesti chiar tu... Ti-am vandut 2 lemne TB Alc la 550 lei/pcs. in stare impecabila, neatinse [unu chiar era aproape nou luat de la George (nduviscaria)], ai insistat sa-ti reduc pretul de la 600, respectiv 615 lei !!!, ca apoi sa le bagi la vanzare la 700 de lei. Pai nu se face asa ceva.
                                                  Dpmdv aceste practici nu ar trebui permise aici, nu este un forum pentru vanzari speculative cred.
                                                  Consider si eu, ca si nduviscaria dealtfel, ca pretul cerut pentru lemnul din postul acesta este unul speculativ si nu ar trebui incurajate aceste practici.
                                                  Din cele doua am vandut unul, cu 600 lei (preturile s-au mai schimbat in ultimul timp, si ce vreau eu sa cumpar s-a mai scumpit), iar domnului cu viscaria i-am facut o oferta in care i-am spus ca lemnul este jucat, nu insistati cu rautati, lasati oamenii în pace!
                                                  Eltibi Eltibi likes this.

Comentariu

Procesare...
                                                  X