A jucat cineva cu acest tip de fata ? Daca da cum se comporta la topspin si lovituri drepte ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic blue fire M3
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Donic blue fire M3
Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OXTaguri: Nimic
Pentru FH e cam moale!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Postat în original de gabriel1962 Vezi postNu va supatrati dar ce inseamna ca e prea moale ? Nu ai forta dar ai spin ?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Pentru FH va recomand M2 care este mai rapida insa cu un spin la fel de bun ca M3, are buretele mediu, la 42,5 grade.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Am incercat M2 si n-am fost satisfacut. Prea rapida. Vreau sa stiu daca M3 e mai moale decat M2 si se da topspin mai usor. Cu forta ma descurc eu. Eu fac mai mult aparare si atac rar si decisiv prin plasare si nu neaparat prin forta
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postPentru FH va recomand M2 care este mai rapida insa cu un spin la fel de bun ca M3, are buretele mediu, la 42,5 grade.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Daca M2 vi s-a parut prea rapida, este posibil ca si M3 sa o considerati rapida pentru ca diferentele intre ele nu sunt chiar atat de mari. Insa ar fi mai bine daca si-ar spune parerea cineva care a incercat ambele variante. Mie unul imi plac foarte mult M2-ul.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
M3 este un pic mai inceata decat M2 si cu burete mai moale 37,5 fata de 42,5 Spinul e la fel.Recomand M3 dar cu grosimea de 2mm pentru mai mult control si simt mai bun al mingii.LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
FETE: DHS HURRICANE 3 National BLUE SPONGE FH/DHS HURRICANE 3-20 national BH
Comentariu
Postat în original de gabriel1962 Vezi postAm incercat M2 si n-am fost satisfacut. Prea rapida. Vreau sa stiu daca M3 e mai moale decat M2 si se da topspin mai usor. Cu forta ma descurc eu. Eu fac mai mult aparare si atac rar si decisiv prin plasare si nu neaparat prin fortaLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
eu am m3 si m1, m3 nu sare asa tare ca si m1Donic Baum Sawtec
FH Donic Blue Fire M1
BH Donic Blue Fire M3
Comentariu
Vad ca jucati cu M2 de 2 mm. Eu am testat o fata M2 de 1.6 mm si nu prea mi-a placutPostat în original de Johnny Erasure Vezi postDaca M2 vi s-a parut prea rapida, este posibil ca si M3 sa o considerati rapida pentru ca diferentele intre ele nu sunt chiar atat de mari. Insa ar fi mai bine daca si-ar spune parerea cineva care a incercat ambele variante. Mie unul imi plac foarte mult M2-ul.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Trebuie sa fie o gresala, caci gama de grosimi la M2 este 1.8;2,00 si max! O fi fost fata de 1.8 mm?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Scuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !Postat în original de laky Vezi postTrebuie sa fie o gresala, caci gama de grosimi la M2 este 1.8;2,00 si max! O fi fost fata de 1.8 mm?Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Postat în original de gabriel1962 Vezi postScuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Eu am cumparat-o ca 1.6 mm si da intr-adevar nu conteaza, dar mai bine dati-mi un sfat referitor la Donic Blue Fire sau ceva asemanator care sa faca ce am spus eu in postul anterior ca vreau sa facaPostat în original de laky Vezi postSi cu Rasant e bai, gama de dimensiuni e 1,7;1,9;2,1;max. Nu ca ar conta prea mult zecimea aia de milimetruBlade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Daca M2 de 1.8 e prea rapid, incercati un M3 de 2mm. La mingi plasate, topspin controlat si serve cu mult spin cu FH-ul sigur isi face treaba.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Multumesc frumos !Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Postat în original de gabriel1962 Vezi postScuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !
Din combinatia de fete si de lemn pe care o aveti, trag concluzia ca aveti un joc 90% defensiv, deci un M3 max pe forhand, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere, pentru ca este o fata cam grea in varianta Max. Greutatea conteaza foarte mult pentru ca oboseste mana si bratul (mai ales daca in general punctele sunt lungi: 4-8 schimburi). La urmatorul set o sa-mi iau 2.0mm pe forhand si 1.8mm pe rever .
Un M3 poate rezolva problema la preluari si taiat, insa pentru tras nu stiu daca o sa va aranjeze imediat pentru ca va trebuie o tehnica buna de executie, insa daca trasul e ocazional sa spunem ca va ajuta.
In privinta sariturii M3 e mult mai putin ofensiva si are mai mult control decat M2, la aceeasi grosime, pentru ca buretele e mai moale si amortizeaza mai mult.
M3 max va poate ajuta doar daca lemnul este usor (70-80gr, al meu are 87gr parca) si nu va deranjeaza greutatea in plus.
Pentru stil defensiv cred ca o fața chinezeasca mai tare v-ar avantaja mai mult, plus ca deranjeaza adversarul din cauza efectului, iar la tras e mai rapida decat o fata moale si mai imprevizbila (depinde acum ce va place si cu va simtiti mai bine....).Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
Asa pare ca as avea un stil defensiv dar nu e chiar asa. Joc aproape de masa si atac cu iarba si mai rar cu FH pe care am incercat mai nou o fata Gambler Reflectoid care face cam ce spui tu. Am gasit la un coleg de sala o fata Donic Blue Fire M3 2.0 mm pusa pe un lemn Levi Combi pe o fata cu limba la exterior si am fost extrem de incantat. Eu intr-adevar atac mai rara pe FH ca nu ma avantaja fata( fata de paleta nu a mea ) dar cred ca am sa iau un M3 de 2.0 mm. Multumesc oricum de sugestii !Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Postat în original de Coynak Vezi postA trecut ceva timp si vad ca aveti un M3 pe FH, ce parere va dati? cum merge?Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am jucat si eu pentru o scurta perioada de timp cu M3 2.2 pe backhand, eu unul am schimbat-o pentru ca mi-a trebuit ceva mai "puternic" dar e o fata foarte buna , cu control si spin foarte bun foarte permisiva la greseli, nu te taxeaza de fiecare data cand nu duci mana foarte corect, iarasi un plus e la capace si la preluari din serva , deci in concluzie e o fata buna spre foarte bunaBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Eu zic sa incercati pe rever Xiom Sigma I sau de ce nu chiar II Europe de 2.0 mm. Sigma II E este ceva mai usoara, cu viteza mai mare si spin mai bun, dar pierde putin la control fața de Sigma I E. Dupa tenergy 64 dar foarte foarte aproape de aceasta, consider Sigma Europe cea mai buna fața de rever (mai buna decat M2, M3, Rakza 7 sau Joola Ryzm) deoarece are un control fantastic, in conditii de spin si viteza foarte bune. Iar pe TBS cred merge super fain (am dat cu ea pe TB ALC si Viscaria si mergea "unsa").
Am dat foarte putin si cu M3 dar nu a fost dragoste la prima vedere: prea lenta pentru forehand, pe rever merge destul de ok dar e cam moale si cred ca e mai buna Xiom Sigma E. Asta e parerea mea personala. Stima!Ultima editare de CornelTT; 14.iun.2013, 09:35.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:31.Procesare...X
Comentariu