Postat în original de costinmotoroi
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
București - Sport Kombat Tennis Halle - O noua sala de tenis de masa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Cautam gradene pentru 190 locuri.
Daca aveti informatii va rugam sa ne contactati la 0728.959.799
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8129
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de costinmotoroi Vezi postCautam gradene pentru 190 locuri.
Daca aveti informatii va rugam sa ne contactati la 0728.959.799
Succes!
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postPoate se potrivesc cele retractabile, dar cred ca mai simplu este sa asezi de jur imprejur bancute de vara tip berar. Gasesti la firmele renumite de bere si te ajuta sa faci si o terasa din umbrelute sau corturi afara. Va fi cald si se merita un dozator,...am vz ca s-a inscris si Dan Petrov asa ca ma voi inscrie si eu cu cativa brasoveni.
Succes!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8129
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de dantim Vezi postGelutu eu cred ca Costi vrea de alea pentru tribuna
Comentariu
Program de sarbatori !
Duminica 5 mai - inchis
Luni 6 mai - deschis de la 12 la 20
Paste fericit tuturor si multa sanatate !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Ar fi profesionist din partea d-voastra daca ati anunta din timp schimbatul orarului macar cu 2-3 zile inainte - vezi cazul de azi...Lemn: Xi Enting Arylate Carbon
FH: Donic BlueFire M1 2.0
BH: Donic BlueFire M2 2.0
Comentariu
Aveti dreptate! Nu suntem profesionisti dar poate devenim. Oricum, in aceasta sala nu facem afaceri. In primul rand noi avem 60-70 de copii de la centrele de plasament sector 1 pentru care nu plateste nimeni. Face cineva donatie?
Comentariu
Incepand de astazi 20.05.2013 reluam initiativa de succes " 10 lei si joci cat vrei ".
Fiecare persoana plateste 10 lei/zi si devine membru al clubului de tenis de masă avand acces nelimitat in sala, in ziua respectiva.
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Felicitari d-l Costi, aveti o sala superba si poate gasiti ceva sponsori ca sa puteti exista multi ani de acum inainte!!! Mi-a placut foarte mult sa joc intr-o asemenea sala!!! Sa va dea Domnul multa sanatate si putere de munca!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Impreuna cu colegul si prietenul meu Mihai Craioveanu dorim sa incepem formarea unor grupe pe categorii (incepatori, intermediari ) pentru cei care vor sa invetze tenis de masă sau doresc perfectionarea si imbunatatirea nivelului de joc.
Pentru inscrieri si formarea grupelor puteti sa ma contactati la numarul de telefon 0742624355!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Datorita unor evenimente ce au loc in incinta ROMEXPO la sfarsitul acestei saptamani, intrarea autovehiculelor se va face pe la poarta B. Parcarea va fi gratuita. Va luati tichet si la iesire specificati ca veniti de la tenis de masă.
Comentariu
Antrenament cu o viitoare campioana !
https://www.facebook.com/photo.php?v=652676914758796Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
junior- 19.iul.2011
- 79
- București
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de costinmotoroi Vezi postIncepand de astazi 20.05.2013 reluam initiativa de succes " 10 lei si joci cat vrei ".
Fiecare persoana plateste 10 lei/zi si devine membru al clubului de tenis de masă avand acces nelimitat in sala, in ziua respectiva.
Comentariu
Postat în original de Andrei - Doru Pata Vezi postCosti, fara suparare, dar cred ca ar trebui specificat aici ca oferta este valabila doar in zilele de Luni.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Oferta ! Platesti 4 sedinte individuale de antrenament si a 5-a e gratis !!! Numar de contact : 0742624355Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
S-a terminat cea mai mare competitie de tenis de masă intre corporatii - CORPORATE GAMES 2013 -
Au fost peste 100 de participanti care s-au duelat la masa de joc. O atmosfera frumoasa, meciuri disputate, invingatori, si sustinatori pe masura.
Poze de la competitie puteti gasi la https://www.facebook.com/media/set/?...5529823&type=1Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
care sunt preturile la aceasta sala? m-am uitat pe site si nu sunt scrise. Mai multe detalii dak se poate. stima!levi off-
FH: xiom sigma europe
BH: galaxy moon
Comentariu
Postat în original de geo06 Vezi postcare sunt preturile la aceasta sala? m-am uitat pe site si nu sunt scrise. Mai multe detalii dak se poate. stima!
16-22 - 14 ron
Sambata si Duminica orele 9-13 - 9 ron ora
13-22 - 14 ron
Pensionarii,elevii, studentii beneficiaza de 2 ron reducere pe ora!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:05.Procesare...X
Comentariu