Luni 17 iunie 2013 avem oferta speciala: 10 lei si joci cat vrei !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
București - Sport Kombat Tennis Halle - O noua sala de tenis de masa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
junior
- 18.iun.2013
- 94
- București
- 56
Likes given: 0Likes received: 4
Dragi amatori de tenis de masă! Clubul nostru va ofera SUPER OFERTA pentru practicarea acestui joc!!!!!!
LUNI - VINERI
Intre orele 9 - 16 : adultii platesc 10 lei si cei pana in 14 ani NU PLATESC.
SE STA ATAT CAT SE DORESTE IN ACEST INTERVAL DE TIMP !
Comentariu
Se mai tine maine concursul obisnuit pt ziua de joi la ora 19.00?Lemn: Xi Enting Arylate Carbon
FH: Donic BlueFire M1 2.0
BH: Donic BlueFire M2 2.0
Comentariu
Dragi iubitori ai tenisului de masa! La numai 3 luni de la inaugurarea SK Tennis Halle, Clubul Sport Kombat a reusit sa devina cel mai important organizator de turnee din București si din tara. Incepand din 10 iulie avem 5 concursuri pe saptamana!
- miercuri 10 iulie, ora 18,30 : Tenis Kombat, un alt fel de tenis de masă
- joi 11 iulie, ora 18,30 : Cupa Lunii Iulie SKT
- vineri 12 iulie, ora 18,30 : SKT MASTERS
- sambata 13 iulie, AMATUR categoria A, amatori si open
- duminica 14 iulie, SKT Copii si IncepatoriUltima editare de costinmotoroi; 08.iul.2013, 10:05.
Comentariu
Buna ziua,domnilor,vacanta de vara a trecut.
tenis mai jucam si noi?
DL COSTI abonamentele pentru cei fideli va rog,sa nu uitati.
Sala este excelenta,poti juca in cele mai bune conditii.Va steptam la turnee.
Comentariu
Am fost si eu weekend-ul trecut sa vad sala. Super tare. S-o jucati cum trebuie .
SUPEROFERTA pentru iubitorii tenisului de masa: cu 70 ron/luna, devii membru al clubului nostru si ai acces in sala dupa urmatorul program: luni - vineri intre 14,00 - 22,00 si sambata - duminica intre 9,00 - 16,00. Relatii la 0728.959.799
Clubul Sport Kombat
Locatia: SK Tennis Halle ROMEXPO
OFERTA LIMITATA
Comentariu
Special pentru jucatorii din circuitul amatur bucuresti
SUPEROFERTA pentru iubitorii tenisului de masa: cu 70 ron/luna, devii membru al clubului nostru si ai acces in sala dupa urmatorul program: luni - vineri intre 14,00 - 22,00 si sambata - duminica intre 9,00 - 16,00. Relatii la 0728.959.799
Clubul Sport Kombat
OFERTA LIMITATA
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3356
- Giurgiu
- 57
Likes given: 769Likes received: 686
Postat în original de costinmotoroi Vezi postSUPEROFERTA pentru iubitorii tenisului de masa: cu 70 ron/luna, devii membru al clubului nostru si ai acces in sala dupa urmatorul program: luni - vineri intre 14,00 - 22,00 si sambata - duminica intre 9,00 - 16,00. Relatii la 0728.959.799
Clubul Sport Kombat
OFERTA LIMITATA
Comentariu
In completarea ofertei, venim cu urmatoarele precizari: odata cu obtinerea statutului de membru al clubului, se obtin reduceri de 50% la concursurile de joi si duminica si 1 ora la robot va costa 10 ron in loc de 20 ron.
Comentariu
Antrenament cu robot???
Salutare, as dori sa stiu si daca exista un loc, in bucuresti, unde se pot face antrenamente cu robot. (adica sa-l inchiriez, nu sa-l cumpar)
Multumesc anticipat!
Comentariu
Imi pare sincer rau sa aud ca o baza sportiva cu foarte buna dotari,unde am participat la multe turnee ca amator,inchide portile definitiv. In prima faza nu ti vine a crede.Trebuie sa te freci pe ochi mai bine pana te dezmeticesti.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:04.Procesare...X
Comentariu