Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

pareri setup donic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• pareri setup donic

Buna ... ce parere aveti despre urmatoarea combintie ?
    lemn : DONIC WALDNER BLACK DEVIL CARBON BALSA
    FH: DONIC COPPA SPEED Medium Sponge
    BH : DONIC BARACUDA BIG SLAM

as dorii sa imi spuneti unele pareri cei care ati incercati aceasta combinatie sau macar unele componente din ele ... sau puteti sa ma sfatuiti ce sa schimb pt la aceasta combinatie ... multumesc anticipat

pai depinde ce anume vrei de la paleta.
    judecand dupa configuratia de mai sus ,esti un jucator ofensiv , cu un rever cu care utilizezi spinul foarte mult.
    Copa Speed e o fata OK , insa are o taiectorie cam dreapta , are control bun si nu exceleaza la viteza. de ce nu mergi pe Seria Acuda ?
    Boys, be ambitious !

Comentariu

pai imi place jocul offensiv dar simt la coppa speed ca nu am asa spin bun am jucat cu un butterfly tennergy nu stiu exact de care era paleta unui prieten si avea un spin mult mai bun si imi era usor sa dau topsinuri cu acea fata ... cu copaa speed execut topspinul mult mai greu ... nu stiu despre acuda nimic Dl - Gelu Popescu mia facut aceasta configuratie cand am cumparat paleta de la dansul ... sunt multumit de el dora ca vroiam niste pareri si sfaturi bineteles

Comentariu

poate ar trebui sa te interesezi sau sa te orientezi spre Acuda , cu precadere S3 si S2 . ma gandesc ca S1 ar fi mult prea rapida pentru tine.
        in primul rand , sunt niste fete foarte durabile . S3 e cea mai inceata, si buna pentru BH , dar tu jucand cu o fata inceata pe FH poate ar fi exact ceea ce cauti.
        o fata putin mai rapida , poate cu 10 % mai rapida , este Acuda S2 , care este foarte durabila , si , daca o sa ai si putina grija de ea, o sa te tina cel putin 9 luni poate chiar si 1 an.
        ambele au un click interesant cand tai top-spin-ul corect , iar la un top executat cum trebuie o sa aiba o traiectorie sub forma de arc , deci nu asa de razanta ca la seria M .
        poate, pe viitor ar trebui sa te orientezi spre aceste 2 fete , si cand vei avea oportunitatea sa vorbesti cu Gelu Popescu ca sa-ti pastreze un S2/S3 !
        Boys, be ambitious !

Comentariu

multumesc mult pt sfat si pt informatii ... dar acum venind vorba de duritate as vrea sa mai pun o intrebare ... eu aceasta cofniguratie o am deja de 2 ani ... am folosito f putin dupa ce am cumaprat-o si acum de vreo luna mam apucat din nou de jucat ... aceste 2 ani in care nu am folosit-o asa des poate sa imi fi afectat fetele ? sau cand vorbim de duritate es vb doar cand este folisita ?

Comentariu

O alta varianta buna pe care o ai pentru FH, mai ales daca folosesti tops, este Donic Baracuda. In opinia mea, este peste Acuda S2, cam la toate capitolele. E doar o opinie

Comentariu

FH. Baracuda 2.0 si
              BH Desto F3
              FH: GoldArc 8, 2.1
              STIGA XU XIN
              BH: XIOM VEGA SPO 2.0

Comentariu

Postat în original de anomis Vezi post
                O alta varianta buna pe care o ai pentru FH, mai ales daca folosesti tops, este Donic Baracuda. In opinia mea, este peste Acuda S2, cam la toate capitolele. E doar o opinie
                Doar la viteza! La spin sunt egale iar la control bate S2!
                Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Daca nu ai jucat timp de doi ani eu zic sa pui o baracuda de preferat bs pe forehand si sa-i dai bataie cu antrenamentele pana te "urci" iarasi pe val... baracudele au un topsheet mai prietenos fata de seria acuda cand vrei sa generezi spin si nu ai nevoie de mult timp de adaptare la ele cum e nevoie pt acude... e doar o opinie..
                  Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Postat în original de laky Vezi post
                    Doar la viteza! La spin sunt egale iar la control bate S2!
                    Nu prea sunt de aceeasi parere. Cu S2 niciodata nu am vazut aceeasi curba a traiectoriei mingii, pe care am vazut-o la Baracuda. Si am jucat o perioada buna si cu S2. Asta a fost un motiv care m-a determinat sa revin la Baracuda.
                    Si nu sunt singurul care crede asta.

Comentariu

Procesare...
                    X