Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Apropo...coordonatorii..**** amaturului ar trebui să dea exemplu de participare la turnee nu să cerșească ciliwili carduri de pinguini să joace la turnee finale....dacă nu să îi lase pe cei capabili care chiar vor să se implice în conducerea Amaturului ...

EDITAT DE CLAU: Sterse injuriile.
    GeluBv GeluBv likes this.

Comentariu

• clau
      clau comentat
      Editarea unui comentariu
      Limbaj incompatibil cu un forum public. Va urma ban. Urmeaza sa decidem pe ce perioada, tinand cont ca e recidivist.
      Dantim Dantim likes this.

• Prima data îți retrimit mesajul pentru pe care am vrut să-l discutam in privat, tu fiind prea ocupat nu ai avut timp nici măcar sa-mi confirmi dacă ai primit Trofeul Campionului National.
    Intrebarea mea se referă și la faptul că ai interactionat cu persoane pe care le-ai respins pe motiv că nu au raspuns la cererea de "donatie".

Citez mesajul pe care îl cunoaște si jumatate din EA înaintea mea.

"Draga prietene, iti transmit aceste rânduri in speranta ca poti face o fapta...nu neaparat buna, doar corecta. Daca te intereseaza cat de cat soarta Amatur, atunci citeste asta si da mai departe!
    Turneul campionilor de la Arad tocmai s-a incheiat si multa lume a laudat organizarea: a fost bine, a fost frumos, a fost cu mancare si bautura. Atata bautura incat unii jucatori au fost gasiti morti de beti, deranjand o sala intreaga prin comportamentul lor, dar au fost tolerate de catre organizatori, chiar daca respectivii alcoolici au deranjat pe multa lume si chiar daca Regulamentul Amatur interzice consumul de bauturi alcoolice in salile de concurs.
    Dar ceea ce nu s-a spus si probabil nici nu se va spune este ca la acest Turneu Final a fost organizata (pentru ca nu a fost o intamplare, a fost o executie cu premeditare) cea mai mare marsavie din istoria Amaturului, un lucru neintalnit pana acum, o jignire adusa multor jucatori care asteptau cu sufletul la gura un loc in listele de concurs in seara zilei de Joi 10.10.2024. Da, discutam de Wild Carduri, care au fost anuntate in ultimul moment, lucru iarasi neintalnit in istoria Amatur. Dar de ce oare au fost anuntate atat de tarziu? Si acum prietene putina atentie:
    Wild- cardurile au fost anuntate atat de tarziu deoarece au fost vandute!!! Vei spune, cum vine asta, aceste beneficia sunt acordate GRATUIT de catre organizatori celor care mai ajuta pe la sala cu organizarea, celor care au valoare dar din diverse motive nu reusesc sa ajunga la un loc care sa ii adauge in lista principala si asa mai departe. Nu, prietene, la acest turneu Wild cardurile au fost vandute. Mai exact organizatorii (fiind in deficit de client pentru banchet) au sunat diverse personae si le-au oferit Wild-Carduri daca sunt de acord sa plateasca in avans valoarea unui loc la banchet. De la aceasta mizerie sa tras intarzierea acordarii wild cardurilor, fiindca nu se gaseau client care sa fie de acord cu aceasta manarie a organizatorilor, dar pana la urma au fost cativa care au avut bani si au fost de acord sa plateasca pentru un Wild card…
    Si acum prietene te intreb pe tine:
    - Oare cand in istoria Amatur a mai fost comisa o asemenea marsavie?
    - Oare daca un organizator oarecare ar fi facut asa ceva nu ar fi fost tras la raspundere imediat si dat afara?
    - Oare cine din echipa de organizare a acestui TF a fost responsabil cu vanzarea?
    Prietene, te salut si te stimez, si daca iti pasa macar cat negru sub unghie de Amatur, da mai departe! Asemenea mizerii nu trebuiesc bagate sub pres!

Respect!​"
    Tibi.68 Tibi.68 Dantim Dantim like this.
    Hobby: Motoare si ski !
    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Echipa Aradului considera ca a fost de buna credinta si aprecierea unui turneu trebuie facuta pe baza mesajelor venite de la jucatorii care au participat la turneu si nicidecum pe baza unui mesaj care pe deasupra este si ANONIM.

Prin urmare astept in continuare: lista celor care pretind ca au "cumparat" wild card-uri si suma platita organizatorilor.​

Comentariu

• Repet a treia oară: ai impus unor persoane "ceva" pentru wild card?

Stiam că lumea minte), așa ca mă opresc aici.

Felicitări pentru recenziile pozitive!
        Dantim Dantim likes this.

Comentariu

• Nu am impus / cerut nimănui banii pentru wild carduri.

Atribuirea wild cardurilor este la latitudinea echipei organizatoare și personal consider că acest subiect este închis atâta timp cât nu vii cu cazuri concrete de "cumparare" de wild carduri.

Mulțumim pentru felicitari.

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post
            Prima data îți retrimit mesajul pentru pe care am vrut să-l discutam in privat, tu fiind prea ocupat nu ai avut timp nici măcar sa-mi confirmi dacă ai primit Trofeul Campionului National.
            Intrebarea mea se referă și la faptul că ai interactionat cu persoane pe care le-ai respins pe motiv că nu au raspuns la cererea de "donatie".

Citez mesajul pe care îl cunoaște si jumatate din EA înaintea mea.

"Draga prietene, iti transmit aceste rânduri in speranta ca poti face o fapta...nu neaparat buna, doar corecta. Daca te intereseaza cat de cat soarta Amatur, atunci citeste asta si da mai departe!
            Turneul campionilor de la Arad tocmai s-a incheiat si multa lume a laudat organizarea: a fost bine, a fost frumos, a fost cu mancare si bautura. Atata bautura incat unii jucatori au fost gasiti morti de beti, deranjand o sala intreaga prin comportamentul lor, dar au fost tolerate de catre organizatori, chiar daca respectivii alcoolici au deranjat pe multa lume si chiar daca Regulamentul Amatur interzice consumul de bauturi alcoolice in salile de concurs.
            Dar ceea ce nu s-a spus si probabil nici nu se va spune este ca la acest Turneu Final a fost organizata (pentru ca nu a fost o intamplare, a fost o executie cu premeditare) cea mai mare marsavie din istoria Amaturului, un lucru neintalnit pana acum, o jignire adusa multor jucatori care asteptau cu sufletul la gura un loc in listele de concurs in seara zilei de Joi 10.10.2024. Da, discutam de Wild Carduri, care au fost anuntate in ultimul moment, lucru iarasi neintalnit in istoria Amatur. Dar de ce oare au fost anuntate atat de tarziu? Si acum prietene putina atentie:
            Wild- cardurile au fost anuntate atat de tarziu deoarece au fost vandute!!! Vei spune, cum vine asta, aceste beneficia sunt acordate GRATUIT de catre organizatori celor care mai ajuta pe la sala cu organizarea, celor care au valoare dar din diverse motive nu reusesc sa ajunga la un loc care sa ii adauge in lista principala si asa mai departe. Nu, prietene, la acest turneu Wild cardurile au fost vandute. Mai exact organizatorii (fiind in deficit de client pentru banchet) au sunat diverse personae si le-au oferit Wild-Carduri daca sunt de acord sa plateasca in avans valoarea unui loc la banchet. De la aceasta mizerie sa tras intarzierea acordarii wild cardurilor, fiindca nu se gaseau client care sa fie de acord cu aceasta manarie a organizatorilor, dar pana la urma au fost cativa care au avut bani si au fost de acord sa plateasca pentru un Wild card…
            Si acum prietene te intreb pe tine:
            - Oare cand in istoria Amatur a mai fost comisa o asemenea marsavie?
            - Oare daca un organizator oarecare ar fi facut asa ceva nu ar fi fost tras la raspundere imediat si dat afara?
            - Oare cine din echipa de organizare a acestui TF a fost responsabil cu vanzarea?
            Prietene, te salut si te stimez, si daca iti pasa macar cat negru sub unghie de Amatur, da mai departe! Asemenea mizerii nu trebuiesc bagate sub pres!

Respect!​"
            Trebuie spus clar, cu nume, prenume și localitate cine a scris acest mesaj. În caz contrar nu se poate considera decât că a fost manipulare.

Comentariu

• Postat în original de Paraciosu Vezi post
              Buna seara

Se poate face o analiza a performantelor jucatorului Dumitrescu Dan, Piatra Neamt? Acesta a retrogradat in mod evident, intentionat, de la open mp=28.9 pana la H. Acum joaca cand are chef si cu cine are chef. Ce poate sa-i faca un incepator?? Ce chef mai are un incepator sa continuie sa joace cand vine unu de asta de la open si ii frige o mama de bataie, iar pe urmatorul adversar il lasa sa castige? Unde e corectitudinea? (Ultimul turneu B de la Bacau).
              Propun o promovare fortata inapoi la categoria open!

Multumesc!
              ​​​​
              ​​​
              Avem printre noi si pe paraciosul Amaturului. Probabil paraciosul a avut meci cu domnul Dumitrescu, si a luat bataie, si vorbeste frustrarea din el. M-am uitat si eu de curiozitate la evolutia domnului Dumitrescu Dan. In 2022 a fost la Open,unde a avut un singur turneu de 28.9 puncte, dupa care a avut rezultate slabe, si a retrogradat. Din 2022 a mai participat la 34 de turnee, unde a jucat si la Hobby si la Avansati, si in cele 34 de turnee nu a mai castigat nici un podium ! Nu cred ca cineva cheltuie atat de multi bani , doar ca sa retrogradeze, si ca sa participe pana maxim in eliminatorii, si sa nu castige nici un podim. Mi se pare absurd ca cineva sa propuna promovarea fortata la Open , doar pentru ca un jucator este peste nivelul categoriei la care joaca. Ca si jucator de tenis de masa, o mentalitate corecta de invingator este ca sa-ti propui sa castigi cu oricine, fara lamentari ,scuze, si acuze ! Daca adversarul tau este Ma Long, iti propui sa castigi. Si el e tot om. Nu e treaba noastra sa propunem conducerii amaturului ce sa faca. Totul e bine pus la punct. ,,Ceas elvetian''

Comentariu

• Bună ziua!

După mai bine de un an, revin și eu în acest "circuit" Amatur, deocamdată doar "pe tastatură". De ce doar pe tastatură și nu la turnee? Simplu.
                Pentru aceleași 2 motive pentru care am ales să nu mai fac parte din acest "circuit", să renunț chiar și la TC de anul trecut și anume:

1. Regulile de organizare al acelui TC 2023, care m-au făcut să simt că mi se bagă oarecum, forțat, mâna-n buzunar.
                2. Regula: "Pentru unii mumă, pentru alții ciumă"! Sau, cel puțin regula aplicată anul trecut în județul Arad de către cei care coordonează Zona 7.

Este vorba despre "regula" că pe unii îi "promovăm obligat", pe motiv că "își calculează", iar pe alții îi lăsăm în continuare să "calculeze" și în 2024 și, probabil o vor face mulți ani de azi înainte. Și, tot probabil, vor fi Lideri Județeni în fiecare an la categoria lui, că deh, cât timp "știm matematică" și Conducerea Amatur nu a găsit încă metoda de a combate asta, nu e o problemă.

Tot despre ce se întâmplă în Arad, văd că asupra Aradului planează o oarecare suspiciune de "măgărie", cea cu vânzarea wild card-urilor.

Indiferent că e doar o "bârfă" sau se dovedește că e adevărat, este TRIST... URÂT...PENIBIL și cum mai vreți.

Probabil, "ceva-ceva" a fost, conform proverbului: "nu iese fum fără foc" doar ca nu sunt dovezi irefutabile. Și probabil nici nu vor ieși vreodată la iveală.

Din păcate, pe lângă acuza că organizatorii au vândut wild cardurile (sincer, nici nu știu ce să cred, desi......nu m-ar mira) eu văd doar că, o parte din wild carduri le-au primit unii care, erau de fapt organizatori ai acestui turneu. Nu le dau numele că știți cu toții despre cine este vorba.

Domnilor organizatori, care v-ați "cadorisit" singuri, să stiti că prin asta nu ați făcut altceva decât să arătați că sunteți ca primarul ăla care și-a acordat singur Titlul de Cetățean de Onoare și a mai și plâns de emoții.

JENANT, domnilor organizatori ai acestui TC. JENANT! PENIBIL! (Știu, o să ziceți că și voi faceți parte din Amatur ca și ceilalți și că aveați aceleași drepturi ca și oricare din Amatur, bla bla bla). Tot JENANT e!

Acum să revin la subiectul cu mult râvnitul tricou de Campion Județean sau Lider Județean, cum i se zice, pentru care se fac "calcule" și care provoacă atatea dezbateri și pentru care a fost nevoie să se modifice din nou, regulamentul Amatur.

Având în vedere că aceste reguli își produc efectul începând cu 1 Noiembrie, poate ca mai este timp pentru, macar a analiza propunerea mea, pentru a încerca stoparea "calculelor" și implicit a fi la nesfârșit Lider județean.

Așadar, propun următoarea regulă:

"Un jucător să aibă dreptul să primească acest titlu de LIDER JUDETEAN, DOAR O SINGURA DATĂ și AUTOMAT, câștigarea titlului de Lider Judetean, aduce cu sine promovarea la categoria superioară, FĂRĂ DREPT de a mai primi titlul de Lider Județean și tricoul, la o eventuală retrogradare a jucatorului la categoria inferioară".

Așa, poate mai dispare din "tendința de jigodism" (calcule), neavând motive să mai "lupte" la categoria respectivă.

Bineînțeles, această regulă să fie doar pentru categoriile Hobby, Avansați și Open, adică la categoriile unde "lupta" este doar in ghilimele.

La Elite bănuiesc că lupta este pe bune, fără ghilimele!

Multă sănătate tuturor

Comentariu

• Mi se pare ca a gasi nod in papura organizatorilor a devenit sportul principal pe acest forum.

In Sibiu dam 60-75 ron sa inchiriem o masa de tenis 2 ore. In amatur platim la fel ca sa jucam de dimineata pana seara cu cei mai buni din tara, pe langa mancare si apa.

Nu inteleg de ce gandul ca un organizator face profit la un turneu starneste atata ciuda in unele persoane.

Chiar sper ca cei care isi ocupa timpul sa ne ofere turnee sa castiga suficient incat sa fie multumiti si sa continue. Ba chiar cred ca nu e nimic neinregula sa oferi wildcard unui donator/sponsor, doar romanii se oftica cand aud asa ceva. (nu zic ca a fost cazul la Arad).

Nu stiu de ce cred unii ca pe amatur trebuie sa fie democratie si fiecare parere nascuta dupa 3 secunde de gandit trebuie luata in considerare.

Eu vreau monarhie in amatur, incoronare la Cheile Gradistei
                  ​​​​

Comentariu

• Postat în original de Rares1337 Vezi post
                    Mi se pare ca a gasi nod in papura organizatorilor a devenit sportul principal pe acest forum.

In Sibiu dam 60-75 ron sa inchiriem o masa de tenis 2 ore. In amatur platim la fel ca sa jucam de dimineata pana seara cu cei mai buni din tara, pe langa mancare si apa.

Nu inteleg de ce gandul ca un organizator face profit la un turneu starneste atata ciuda in unele persoane.

Chiar sper ca cei care isi ocupa timpul sa ne ofere turnee sa castiga suficient incat sa fie multumiti si sa continue. Ba chiar cred ca nu e nimic neinregula sa oferi wildcard unui donator/sponsor, doar romanii se oftica cand aud asa ceva. (nu zic ca a fost cazul la Arad).

Nu stiu de ce cred unii ca pe amatur trebuie sa fie democratie si fiecare parere nascuta dupa 3 secunde de gandit trebuie luata in considerare.

Eu vreau monarhie in amatur, incoronare la Cheile Gradistei
                    ​​​​
                    Buna dimineata!In circuitul asta,exista un om care face doua turnee pe an din pura placere...fara a avea nevoie de pesches.Numele lui lui este Gheorhge Vlase....incearca un turneu la Slobozia si vorbim mai tarziu despre monarhie sau ospitalitate.Ganduri bune!

Comentariu

• Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post

Buna dimineata!In circuitul asta,exista un om care face doua turnee pe an din pura placere...fara a avea nevoie de pesches.Numele lui lui este Gheorhge Vlase....incearca un turneu la Slobozia si vorbim mai tarziu despre monarhie sau ospitalitate.Ganduri bune!
                      Turneul Campionilor Arad de asemenea a fost facut din pura placere la fel ca si alte turnee organizate de cei trei organizatori principali.(Balaj Roland ,Tasedan Adrian si subsemnatul)

Pur si simplu dorim sa multumim comunitatii Amatur ca exista deoarece ne-a creat multa bucurie de-a lungul timpului in practicarea hobby-ului nostru comun.
                      Ultima editare de Pitzi; 21.oct.2024, 12:53.

Comentariu

• Vă rog să lămuriți următoarele :

I).
                        5.1.4. Sistemul de joc pentru turneele A și A+
                        Faza I (de masă): grupe de câte 5 sau 6 din care se califică în turul II cel puțin jumătate; numărul celor calificați trebuie să permită continuarea turneului fie în grupe de 3, fie în grupe de 4. În cazul turneelor A se acceptă și sistemul de grupe inferioare de 4 jucători.

6.1.1. Fiecare participant are dreptul la un număr de minim 4 meciuri în cadrul turneelor A, A+

INTREBARE: Cum se procedează mai exact?

II)
                        Postat în original de Dan2
                        Regulamentul nu precizeaza modul de desfasurare al acestor turnee. Organizatorul poate alege o varianta care sa fie utila participantilor la Hobby, care sa-i stimuleze pe cei cu mai putina experienta.
                        Paragraful reprodus mai sus de Claudiu (cu rosu) de refera la interzicerea separarii turneelor cu categorii amestecate (E,O,A,H). Aici vorbim despre o singura categorie, cu turneu de consolare. dar sa nu-l numim consolare, deoarece am vazut ca e cam deprimant pentru unii.

Extras din Regulament:​

3.1. Turnee B
                        Turnee de nivel local, județean, având cu precadere drept scop atragerea de participanți noi din zona respectivă si de familiarizare a acestora cu fenomenul AmaTur. La turneele B pot participa jucători din toată țara cu excepția Campionatului Judetean, ce se poate organiza anual doar pentru jucătorii din județul respectiv
                        - Se anunță intenția, în mod obligatoriu de către organizator, în topicul special dedicat, pentru a se asigura o programare judicioasă a acestora, cu maxim 30 de zile înainte de desfășurare, Daca timp de 48 de ore nu sunt contestatii,turneul se poate afisa ulterior pe pagina principală a forumului.
                        - Se pot programa turnee B în aceeași zi cu un turneu A sau B, la o distanță de minim 100 km.
                        - Se pot programa turnee B la aceeași dată cu turnee A+, la o distanță de minim 300 km, cu acordul E.A., în urma consultării organizatorului turneului A+.
                        - Se pot programa turnee B pentru categoriile Hobby si copii fără condiții de distanță față de turneele A.
                        - Se pot programa maxim 6 turnee/an competițional/sala specializată. Se poate suplimenta numărul turneelor doar dacă data e liberă in calendar, și numai cu acordul E.A.​
                        Referitor la turneele ”Hobby si copii”, vreau să lămuriți următoarele situații care nu sunt prevăzsute în Regulament 2025 și anume:
                        -câte turnee se pot programa pe un an? Dacă se limitează la cele 4-5 turnee B/1 an există o mare problemă. Să presupunem că în localitatea X se organizează 4-5 turnee/an de acest gen, iar tot în aceiași localitate se organizează și turneele B normale (4-5), astfel turneele B speciale (copii/hobby) nu se mai pot organiza pentru că adunate depășesc numărul maxim de turnee.
                        -de ce nu se prevede un nr. de km între turneele B ”speciale” și B sau A+ ...se prevede numai față de Turneele A. care este logica?
                        -In caz contrar, când se organizează turneele B, se vor organiza fără cele ”speciale”, întrucât acestea din urmă nu mai au dreptul .
                        Vreți să aduceți cât mai mulți jucători Hobby în circuit, OK!, foarte frumos, atunci atașați două cuvinte, ”fără limite” sau ”fără restricții” și anulați distanța față de turneele A.

Mulțumesc!

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post
                          Vă rog să lămuriți următoarele :

I).
                          5.1.4. Sistemul de joc pentru turneele A și A+
                          Faza I (de masă): grupe de câte 5 sau 6 din care se califică în turul II cel puțin jumătate; numărul celor calificați trebuie să permită continuarea turneului fie în grupe de 3, fie în grupe de 4. În cazul turneelor A se acceptă și sistemul de grupe inferioare de 4 jucători.

6.1.1. Fiecare participant are dreptul la un număr de minim 4 meciuri în cadrul turneelor A, A+

INTREBARE: Cum se procedează mai exact?

II)

Referitor la turneele ”Hobby si copii”, vreau să lămuriți următoarele situații care nu sunt prevăzsute în Regulament 2025 și anume:
                          -câte turnee se pot programa pe un an? Dacă se limitează la cele 4-5 turnee B/1 an există o mare problemă. Să presupunem că în localitatea X se organizează 4-5 turnee/an de acest gen, iar tot în aceiași localitate se organizează și turneele B normale (4-5), astfel turneele B speciale (copii/hobby) nu se mai pot organiza pentru că adunate depășesc numărul maxim de turnee.
                          -de ce nu se prevede un nr. de km între turneele B ”speciale” și B sau A+ ...se prevede numai față de Turneele A. care este logica?
                          -In caz contrar, când se organizează turneele B, se vor organiza fără cele ”speciale”, întrucât acestea din urmă nu mai au dreptul .
                          Vreți să aduceți cât mai mulți jucători Hobby în circuit, OK!, foarte frumos, atunci atașați două cuvinte, ”fără limite” sau ”fără restricții” și anulați distanța față de turneele A.

Mulțumesc!

1. Cind sunt grupe inferioare de 4 (atit turnee A, cit si turnee B) se califica in superioare sau direct eliminatorii, toti 4....astfel se asigura minimum de 4 meciuri/jucator
                          2. Conform regulamentului, are dreptul la 6 turnee B/an/sala .....dar daca e loc in calendar, si nu incurca alte turnee din jur, cu acordul EA poate sa organizeze si mai multe. Mai ales ca sunt pentru atragerea copiilor si a celor de la Hobby, si nu sunt conditii de distanta
                          Am pus fata de turneele A, deoarece acolo sunt problemele cele mai multe...la turneele A+ sunt liste de asteptare, deci se pot organiza fara probleme turnee BH

Comentariu

Procesare...
                          X