Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Rog CD să aprobe participarea!
    like this.
    Hobby: Motoare si ski !
    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Domnule Gelu va multumesc frumos si va promit ca nu voi mai deranja pe nimeni !!! Am 50 de ani si vreau sa mai joc pentru ca suntem o familie cei din Amatur si vreau sa imi revad colegii !!! Cu stima si respect Domnule Gelu !!!
      and 1 others like this.

Comentariu

Postat în original de GeluBv
        In urma discutiilor referitor la cererea Dlui Stoica Florin-Lugoj, CD nu este de acord cu ridicarea suspendarii, drept urmare nu are drept de joc la turneele Amatur

Comentariu

Postat în original de Comitetul Director

In urma discutiilor referitor la cererea Dlui Stoica Florin-Lugoj, CD nu este de acord cu ridicarea suspendarii, drept urmare nu are drept de joc la turneele Amatur
          Motivul ??? Multumesc

Comentariu

Si cand o sa am drept de joc ???

Comentariu

Postat în original de GeluBv
              D,l Gelu....ce se intampla ? De ce nu pot sa joc ca nu mai inteleg nimic !!! Nu am omorat pe nimeni,doar am avut pareri contradictorii in 2019 !!! Si cu toate astea am stat 4 ani !!!! Cat sa mai stau pentru niste pareri ??? Va multumesc frumos si am incredere in judecata dv corecta si obiectiva !!!

Comentariu

Postat în original de florinlugoj

Motivul ??? Multumesc
                Va reamintesc faptul ca suspendarea dvs a fost determinata de limbajul incorect folosit (ca sa nu spun de jignirile aduse unor colegi) atit pe acest forum, cit si pe alte retele de socializare.

De asemenea va aduc la cunostinta ca Dl Gelu Vladoiu nu mai face parte din CD, si ca demersul dinsului este facultativ.

In consecinta decizia de a nu putea participa la turneele Amatur ramine valabila, chiar daca dvs ati facut recurs.

Comentariu

Pe bune, păi de ce sa tras la revoluție și au sunat sirenele ,comitetul director nici nu a participat la revoluție, dacă omul va cerut scuze public...a stat pedepsit 4 ani de ce să nu îl lăsați să joace...sa privatizat Amaturul și noi nu știm...cred că Gelu a făcut cel mai mult pentru Amatur și acum...hai să fim oameni....))
                  likes this.

Comentariu

Dacă sunteți așa corecti ia arătați pagina voastră privată să vadă lumea cum ne jigniți unii dintre voi ceicare ne conduceți ....pe bune haideți să fim oameni că nu a violat sau tilharit omul pe nimeni
                    TEODOR URSU TEODOR URSU likes this.

Comentariu

Voi pe noi,noi pe voi fiecare greșește dar nici voi nu puteți fără noi dar noi fără voi....deci mai bine ar fi să fim oameni că și așa se duce lumea asta de rupă ne mai certam și noi într-un circuit care înainte era printre cele mai faine relaxări deabea astepam să ne vedem la un turneau....mai suntem câțiva dar tot mai puțini în rest a devenit ceva comercial....de aceea sa saturat Gelu și mulți alții așa că hai să fim oameni...

Comentariu

Apropo, dacă tot am început să scriu, de ce tot experimentați pe noi turneele finale, dacă Emi vrea ca în Germania păi de ce nu face acolo....voi sunteți singurii vinovați nu Emi .....când greșiți voi nu aveți nici o vină când este bine vă asumați meritul....arătați că sunteți instare să conduceți Amaturul nu fiți marionete precum cei care ne conduc țara dar conduceți Amaturul să fie armonia de altă dată....
                        likes this.

Comentariu

Va reamintesc faptul ca suspendarea dvs a fost determinata de limbajul incorect folosit (ca sa nu spun de jignirile aduse unor colegi) atit pe acest forum, cit si pe alte retele de socializare.

De asemenea va aduc la cunostinta ca Dl Gelu Vladoiu nu mai face parte din CD, si ca demersul dinsului este facultativ.

In consecinta decizia de a nu putea participa la turneele Amatur ramine valabila, chiar daca dvs ati facut recurs.
                          Ok.......si pentru niste jigniri cat trebuie sa mai stau suspendat ???

Comentariu

Ok.......si pentru niste jigniri cat trebuie sa mai stau suspendat ???
                            Si apropo......jignirile au fost in 2019.......suntem in 2023........Au trecut 4 ani !!! Care e pedeapsa maxima pentru niste jigniri reciproce ??? Peste 4 luni sunt 5 ani de atunci......Nu pot sa cred cat sunteti de nedrepti ......
                            likes this.

Comentariu

La urmatorul concurs pot juca ??? Sau cand pot participa ??? Astept raspuns ! Multumesc
                              likes this.

Comentariu

Postat în original de Dantim
                                Voi pe noi,noi pe voi fiecare greșește dar nici voi nu puteți fără noi dar noi fără voi....deci mai bine ar fi să fim oameni că și așa se duce lumea asta de rupă ne mai certam și noi într-un circuit care înainte era printre cele mai faine relaxări deabea astepam să ne vedem la un turneau....mai suntem câțiva dar tot mai puțini în rest a devenit ceva comercial....de aceea sa saturat Gelu și mulți alții așa că hai să fim oameni...
                                Are balta peste Dane, nu vezi cati sunt pe listele de asteptare la turnee??. Nu stiu ce a facut omul asta, de a fost sanctionat asa aspru..., dar nu te mai gandi ca o sa se revina vreodata la vremurile de inceput ale Amaturului, oamenii s-au schimbat, cei mai tineri gandesc altfel. Nu sti vorba aia? "Cainii latra. ursu ...."
                                https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%8...%A2iul_de_fier
                                blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Dacă vreți să vedeți postări cu jigniri din partea conducerii față de unii amaturisti și nu sau luat măsuri nici o problemă le pot posta că le am dar mai bine gândiți-vă și lăsați omul să joace...vreți să cadă în genunchi....dații o șansă recidivează îl exmatriculați din nou...toată lumea greșește...
                                  like this.

Comentariu

La urmatorul concurs pot juca ??? Sau cand pot participa ??? Astept raspuns ! Multumesc
                                    Incepind cu noul an competitional, suspendarea dvs se ridica si puteti sa va inscrieti in turneele Amatur.

Va dorim succes si un fair play in activitatea dvs.
                                    and 3 others like this.

Comentariu

Incepind cu noul an competitional, suspendarea dvs se ridica si puteti sa va inscrieti in turneele Amatur.

Va dorim succes si un fair play in activitatea dvs.
                                      Va multumesc frumos !!! Cu stima....
                                      like this.

Comentariu

Buna ziua Echipa Amatur, când mai adăugați ceva aici Evidența jucatorilor care promoveaza in mod impus​ ? Văd ca au apărut noi circari in diferite județe ale țării care denaturează rezultatele turneelor pentru ca joaca la categorie inferioară .

Comentariu

Postat în original de Eltibi
                                          Buna ziua Echipa Amatur, când mai adăugați ceva aici Evidența jucatorilor care promoveaza in mod impus​ ? Văd ca au apărut noi circari in diferite județe ale țării care denaturează rezultatele turneelor pentru ca joaca la categorie inferioară .
                                          Bună ziua!
                                          Pentru sesizări și reclamații aveți la dispoziție mai multe variante de comunicare.
                                          Puteți scrie aici numele celor care vi se par suspecți că nu joacă corect, făcând astfel tot posibilul sa rămână la categoria inferioară valorii lor.
                                          De asemenea, dacă nu doriți sa "ieșiți" public cu numele celor care vi se par suspecți, puteți folosi una din adresele de e-mail folosite în cadrul Comunității Amatur :

cd.amatur@yahoo.com

tenisamatur@gmail.com

sau puteți folosi Mesenger pe Facebook.

​​​​​
                                          like this.
                                          ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

Ok voi face o lista săptămâna viitoare după ce analizez mai bine și trimit.

Comentariu

As vrea sa prezint și eu o situație pentru a înțelege cd cu cine lucrează . Am fost jignit ieri de către un individ de pe forum pentru ca as fi pus la vânzare un lemn care spun ei ca este peste prețul pieței . I am dat mesaj in privat adminului care au fost costurile lemnului plus transporturile plus vama dar acesta pare ca este împotriva mea. Individul mi a spus ca sunt drogat iar singura “sancțiune” pe care a aplicat o adminul a fost sa șteargă postarea celui care m a jignit după 12 ore. Eu deduc din situatia asta ca dacă va supăra cineva îl puteți înjura in toate felurile , singura pedeapsa fiind ștergerea postării după 12 ore. Probabil va fi sters acest mesaj cum mi a mai fost sters un mesaj dar eu văd acest lucru ori nepotism ori nepăsare.

Comentariu

Postat în original de Eltibi
                                                As vrea sa prezint și eu o situație pentru a înțelege cd cu cine lucrează . Am fost jignit ieri de către un individ de pe forum pentru ca as fi pus la vânzare un lemn care spun ei ca este peste prețul pieței . I am dat mesaj in privat adminului care au fost costurile lemnului plus transporturile plus vama dar acesta pare ca este împotriva mea. Individul mi a spus ca sunt drogat iar singura “sancțiune” pe care a aplicat o adminul a fost sa șteargă postarea celui care m a jignit după 12 ore. Eu deduc din situatia asta ca dacă va supăra cineva îl puteți înjura in toate felurile , singura pedeapsa fiind ștergerea postării după 12 ore. Probabil va fi sters acest mesaj cum mi a mai fost sters un mesaj dar eu văd acest lucru ori nepotism ori nepăsare.
                                                Buna ziua.
                                                CD nu se ocupa cu banarea user-ilor nici nu mediaza posturile comerciale de pe acest forum sau din mesageriile private ale utilizatorilor.
                                                In ce priveste nepasarea,.... suntem prezenti la orice solicitare in functie de cerintele jucatorilor.
                                                Partea cu nepotismul si ca vi s-a sters postul in care ati fost "lezat" reprezinta activitatea persoanelor care se ocupa de buna functionare a forumului intr-un mod civilizat, userii Clau sau Kralizec va pot da detalii despre acest aspect.

O zi buna in continuare.
                                                likes this.
                                                Blade: lemn off...ce lemn !
                                                Bh: cu tepi
                                                Fh: fara tepi

Comentariu

Am vrut doar sa știe toată lumea ca poți jigni pe oricine și in cel mai rau caz ți se sterge postarea .

Comentariu

Nu rezolvați nimic prin postările publice. Doar va umpleți de ..și mai multe frustrări.

"Am lătrat" si eu de cateva ori..ca un câine...si "calul a trecut"(vorba romaneasca)

La un turneu(la saveni).. am înghețat cu toții de frig.
                                                    ​​colegul meu a stat cu cojocul pe el.
                                                    eu am jucat cu tricou si bluza de trening.. in pauza dintre meciuri ..am stat cu geaca pe mine ..si ..paleta in sân.
                                                    în timp ce domnul sorin client a stat într.o camera..La calculator..si după sesizarea ca a fost frig groaznic in sala...sa minta ca a fost chiar cald.(nimeni nu a fost tras la raspundere)
                                                    Am "latrat" si la organizarea turneului de la Vorona.
                                                    S.au făcut grupe 30 locuri la avansați, 30 locuri la open, 24 cred..La hobby și 18 la elite.
                                                    la elite..după câteva ore eram locul 12 pe lista de asteptare.
                                                    Înțelesesem faptul ca dumnealor.. au prieteni și i.au sunat din timp.. ca sa poată sa prindă locuri..însă am tor sperat de pe lista de asteptare..sa prind loc, deoarece locurile neocupate de la hobby ..speram sa le redirecționeze către elite, ceea ce nu s.a întâmplat.
                                                    au distribuit acele locuri către categoriile la care joaca domniile lor.
                                                    și cel ma penibil răspuns la întrebarea "de ce la elite au pus doar 18 locuri" si de ce s.au făcut diferențe la locurile de participare dintre categorii..( pt ca normal trebuiau sa aibă toate categoriile același număr de participanți și în cazul în care nu se ocupau locurile se distribuiau către alte categorii) ..mi s.a răspuns...ca la nu știu ce concurs la Botoșani..nu au fost mulți la elite.
                                                    pe bune?
                                                    cel mai penibil răspuns!!
                                                    Pai cum putem sa comparam turneele dintr.o localitate în alta??
                                                    putem sa comparam organizarea și ospitalitatea de la Vorona...cu alte turnee din alte localități..
                                                    Dar cum am spus..
                                                    nimeni nu este tras la răspundere.. și uite asa..
                                                    "Ne permitem.. ca.. de ce nu?"

Comentariu

Procesare...
                                                    X