Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Vije Vezi post

E filmarea. Intradevar am fost foarte nervos pentru ca nu am putut sa joc deloc bine, ceea ce este inadecvat. Insa se vede ca ating din greseala mantinela când trec pe lângă ea iar mantinela nu cade, doar se misca un pic. Pe filmare deasemeni nu se vede când strig la dvs ca ce noroc aveți. Din când in când incercati sa intrati in vorba cu mine iar eu de fiecare data va zambesc iar o data va bat prieteneste pe umar. Un punct controversat il cedez repede in favoarea dvs.
    Nu e frumos sa faci amenintari aici, ai gresit, asta e. Considera ca te-am ajutat sa iti dai seama de ce ai primit vot de blam si nu ai fost acceptat la Valenii de Munte, trebuie sa faci cateva corectii, altfel le fac altii.
    In ceea ce priveste priveste filmarea meciului dintre noi, o sa te rog sa imi dai si mie pe un stick pt. ca a fost un meci frumos. Iti las un stick la Tel George cand ajung in Ploiesti si daca vrei, iti acord revansa, tu cu mana dreapta, eu cu priza normala. OK?
    Vije Vije likes this.
    blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

• Care om normal ar da penalizare si pentru Konti(sau oricare altul) ?!?!?!?
      Ce treaba are Konti cu cineva care face astfel de lucruri?

E ca si cum am zice: Hai sa ii penalizam pe cei din CD ca ei stiau de astfel de practici, la fel si pe Buzatu Vasile(ca a aflat ce sa intamplat). (????? Cum sa exprimi asa ceva ???)

Postat în original de buzatu vasile Vezi post

Când e ședință CD_ului? Ăștia au sfidat sportul în general și în particular tenisul de masă. Eu îl penalizat și pe Konti. Îi dădeam o "Kontră" de 3 luni de stat la "refacere". Știa dinaintea jocului că se retrage adversarul. Nu a fost surprins deloc! S_a dus pușcă la organizator sa predea foaia! Bășcălie totală! Ciobi a fost "mic copil " la Cheile Grădiștei

"!Cu trei ciobănei.
      Unu-i moldovan,
      Unu-i ungurean
      Și unu-i vrâncean.
      Iar cel ungurean
      Și cu cel vrâncean,
      Mări, se vorbiră,
      Ei se sfătuiră
      Pe l-apus de soare
      Ca să mi-l omoare
      Pe cel moldovan,
      Că-i mai ortoman
      😄😃😃😃😃😃😃​

Comentariu

• Postat în original de Miky Vezi post
        Care om normal ar da penalizare si pentru Konti(sau oricare altul) ?!?!?!?
        Ce treaba are Konti cu cineva care face astfel de lucruri?

E ca si cum am zice: Hai sa ii penalizam pe cei din CD ca ei stiau de astfel de practici, la fel si pe Buzatu Vasile(ca a aflat ce sa intamplat). (????? Cum sa exprimi asa ceva ???)

Înseamnă că dacă ai văzut meciul nu ai înțeles nimic. Nici tu și nici cei care dau like_uri.
        A participat cu bună ȘTIINȚA la această mascarada! Tu nu vezi în filmare ca nu a fost surprins deloc!!!! A și fugit la masa juriului sa spună scorul ! Și pun "gâtul jos" ca nici nu i_a anunțat pe organizatori că sa retras partenerul!!! Ceilorlalti adversari cu care a jucat inainte trebuiau sa aiba 3_0 indiferent de rezultat! Nu m_am uitat la scorurile din grupă dar mai mult ca sigur ca nu s_au modificat!

Comentariu

• Postat în original de buzatu vasile Vezi post

Înseamnă că dacă ai văzut meciul nu ai înțeles nimic. Nici tu și nici cei care dau like_uri.
          A participat cu bună ȘTIINȚA la această mascarada! Tu nu vezi în filmare ca nu a fost surprins deloc!!!! A și fugit la masa juriului sa spună scorul ! Și pun "gâtul jos" ca nici nu i_a anunțat pe organizatori că sa retras partenerul!!! Ceilorlalti adversari cu care a jucat inainte trebuiau sa aiba 3_0 indiferent de rezultat! Nu m_am uitat la scorurile din grupă dar mai mult ca sigur ca nu s_au modificat!
          Sa inteleg ca daca jucam noi doi si eu spun de la inceput ca te las sa castigi tu nu mai joci nu????
          Ce discutie aiurea pe unii !!

Sau daca joc eu cu unul mai bun si ma lasa sa castig, sa nu mai joc nu? sa ma retrag eu? Ce povesti sunt astea?

Comentariu

Am dat like nu pentru ca aș fi contra ta ci pentru ca așa mi se pare normal. Atâta timp cât eu nu solicit sa mi se dea cu bună știință meciul ci adversarul nu vrea să câștige și îmi cedează meciul nu vad de ce as fi eu vinovat. Mi s-a mai întâmplat sa mi se cedeze un meci, fara sa il rog eu să facă asta, și nu am dat fuga la organizator să pârasc că mi-a dat meciul. Eu nu pot să îl forțez pe oponent să joace corect. Poate că are treabă și vrea să plece mai repede de la turneu, habar n-am. Eu nu am cerut vreodată cuiva să îmi dea meciul.
            Ai o mentalitate de milițian, dai cu pulanul in tot ce mișcă.
            Dacă tot erai de acord cu d-l Bodeanu în legătură cu faptele bune nu ar strica sa mai scoti niste cuie, cred că ai chiar piroane infipte.

Comentariu

• Mie dacă îmi zice careva că îmi dă meciul, îl trimit să îmi ia și vreo două beri ... măcar să nu mă plictisesc degeaba 😁
              TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Felicitări Ciobanu Gabriel! Stai la Open, "câinii latră, ursul merge"

Hobby: Motoare si ski !
                http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Nu vreau sa întru în polemică cu "neica nimeni"! La 58 de ani sa_ti pierzi orientarea în spațiu, în societate, la muncă,pe Stradă și în gândire te duce cu gândul la c"eva grav din pct de vedere medical. Când vrei sa faci un" bine" ,nu e "bine " când faci ceva corect "ești milițian" . Dacă conducerea fostului CD a "inghițit_o" de la tine și au șters cu buretele nu înseamnă că au uitat comportamentul deviant ! Probabil că eu, Vlădoiu și mulți alții vor rămâne în mintea ta doar "milițieni cu bulan" Ușor, ușor iți vindeci rănile si revi la metehnele tale! Cine nu te cunoaște și nu știe ce poți cu adevărat ,o să te scoată"victima". Eu aștept ziua când "leul din tine" va răbufni din nou pe toate mediile de socializare!

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post
                    Felicitări Ciobanu Gabriel! Stai la Open, "câinii latră, ursul merge"

Va veni si vremea când intră ursu peste Cioban!😀

Comentariu

Nu vreau sa întru în polemică cu "neica nimeni"! La 58 de ani sa_ti pierzi orientarea în spațiu, în societate, la muncă,pe Stradă și în gândire te duce cu gândul la c"eva grav din pct de vedere medical. Când vrei sa faci un" bine" ,nu e "bine " când faci ceva corect "ești milițian" . Dacă conducerea fostului CD a "inghițit_o" de la tine și au șters cu buretele nu înseamnă că au uitat comportamentul deviant ! Probabil că eu, Vlădoiu și mulți alții vor rămâne în mintea ta doar "milițieni cu bulan" Ușor, ușor iți vindeci rănile si revi la metehnele tale! Cine nu te cunoaște și nu știe ce poți cu adevărat ,o să te scoată"victima". Eu aștept ziua când "leul din tine" va răbufni din nou pe toate mediile de socializare!
                      Vad ca ai început sa fabulezi. Nu mi-am pierdut nici o orientare. Și nu vorbi tu de muncă că știu că ai tras mâța de coadă toată viața. Știu ca este o persoana, prieten bun, care pretinde că ma cunoaste si care vorbește in gura mare despre munca mea deși habar nu are in ce consta. La fel cum nici tu nu ai habar, doar ai dat cu pulanul o viața întreagă. Dacă te interesează detalii despre munca mea, tu sau altcineva, ți le pot spune, deși nu cred că le-ai pricepe. Am observat că mulți ma întreabă pe unde mai lucrez sau cu cine joc eu tenis în Giurgiu, semn ca prietenul mea nu mai are alt subiect de conversație decât ce fac eu.
                      Da, stau bine si cu munca si cu tenisul in Giurgiu, joc cat pot, desi nu prea mai pot.
                      Zău, vezi-ti de șoferia ta și de pensia ta, probabil speciala, ca doar ai muncit rău de tot până acum.
                      Dantim Dantim likes this.

Comentariu

• Buna seara
                        Am ajuns acasă de la turneul B.I.R.R.A din arad ....!!!!
                        Vreau să informez,sau sa sesizez conducerea AMATUR că pe lângă ce sa postat pe pagina turneului(ceaun,aperitive,sucuri,....întăritoare). ....care au fost oferite la prețul de 60 roni intrarea, am avut "surpriza...uimirea" sa mai avem și dusuri curate cu apa calda.
                        Nu imbirlig,dar trebuie sa întreb:....E normal sau e o ciudățenie ce au oferit acești organizatori?

Comentariu

• Trebuie deschisa o ancheta, sa vedem daca apa calda nu este cumva de contrabanda
                          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Postat în original de jurescu sorin Vezi post

Vreau să informez,sau sa sesizez conducerea AMATUR că pe lângă ce sa postat pe pagina turneului(ceaun,aperitive,sucuri,....întăritoare). ....care au fost oferite la prețul de 60 roni intrarea, am avut "surpriza...uimirea" sa mai avem și dusuri curate cu apa calda.
                            Nu imbirlig,dar trebuie sa întreb:....E normal sau e o ciudățenie ce au oferit acești organizatori?
                            Ar fi interesant sa vedem cheltuielile per total, totusi.
                            Intelegeti ca daca eu va duc cu masina gratis la Arad iar taxiul va ia o poala de bani, de fapt ala e pretul corect, nu ca v-am dus eu gratis. Da?

Comentariu

• Postat în original de MihaiLupu Vezi post
                              Ar fi interesant sa vedem cheltuielile per total, totusi.
                              Intelegeti ca daca eu va duc cu masina gratis la Arad iar taxiul va ia o poala de bani, de fapt ala e pretul corect, nu ca v-am dus eu gratis. Da?
                              Ar fi interesant daca nu mai fi Gică contra mereu,altceva nu prea contează acești organizatori demonstrează ce se poate face cu 60 roni taxa,iar pe noi participanții .....asta ne multumeste.
                              P.s
                              Acești organizatori nu sint la primul turneu,asta demonstrează că pun preț pe noi participanții mai mult decit pe "buzunar".
                              mateidumitru mateidumitru likes this.

Comentariu

• Iar postul meu nu v-a era adresat dvs domnule Lupu

Comentariu

• Vorba lui Vlase: Nu te amesteca cu tărâța că te mănâncă porcul!

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                    Trebuie deschisa o ancheta, sa vedem daca apa calda nu este cumva de contrabanda
                                    Nu cu multă vreme in urma unele zone din Bucuresti nu aveau apa caldă...acum totul se leagă! 🙂

Comentariu

Vorba lui Vlase: Nu te amesteca cu tărâța că te mănâncă porcul!
                                      Da, foarte corect. Am rugamintea să îi spui și prietenului meu vorbăreț să nu se mai amestece cu tarâța. Rămâneți prieteni amândoi că semănați mult de tot la caracter.

Comentariu

• Postat în original de Cornel 67 Vezi post

Da, foarte corect. Am rugamintea să îi spui și prietenului meu vorbăreț să nu se mai amestece cu tarâța. Rămâneți prieteni amândoi că semănați mult de tot la caracter.
                                        Dacă aflu cine e îi supun! Tare mi_e frică că vrei să ne"mănânci"😄

Comentariu

…acești organizatori demonstrează ce se poate face cu 60 roni taxa,iar pe noi participanții .....asta ne multumeste.
                                          P.s
                                          Acești organizatori nu sint la primul turneu,asta demonstrează că pun preț pe noi participanții mai mult decit pe "buzunar".
                                          Tot ce spuneti nu arata decat ca sunt niste gesturi generoase care se fac. Nimeni nu v-a contrazis.

Eu as fi curios daca organizatorii se incadreaza in banii adunati. E complicata cererea?
                                          Pana acum am vazut doar niste costuri care abia daca erau acoperite de taxe. Fara mancare.

Comentariu

Dacă aflu cine e îi supun! Tare mi_e frică că vrei să ne"mănânci"😄
                                            Nu am de gând sa va mănânc stai liniștit. Dar poate ca vreți voi să ma "mancati". Că la mâncat sunteți foarte buni, recunosc.

Comentariu

• Postat în original de Cornel 67 Vezi post

Nu am de gând sa va mănânc stai liniștit. Dar poate ca vreți voi să ma "mancati". Că la mâncat sunteți foarte buni, recunosc.
                                              Stai cuminte că nu_mi plac "tărâțele" !

Comentariu

Buna seara
                                                Am ajuns acasă de la turneul B.I.R.R.A din arad ....!!!!
                                                Asa si......pai fati o pagina daia comunista cum era gazeta de perete cu ASA DA SI ASA NU....pe bune ...daca organizatorul posteaza ceva si nu se tine de cuvint pai atunci iai in ....vorbe
                                                Eltibi Eltibi likes this.

Comentariu

Ar fi interesant daca nu mai fi Gică contra mereu,altceva nu prea contează acești organizatori demonstrează ce se poate face cu 60 roni taxa,iar pe noi participanții .....asta ne multumeste.
                                                  P.s
                                                  Sci aaaa simpaticule,te-ai intre😎bat daca acesti organizatori au si sponzori sau nu.....pai in zona Bucurestiului sponzorii sint zgirciti si de aceea nici organizatorii nu au de unde
                                                  Bubucrys Bubucrys likes this.

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                                    Trebuie deschisa o ancheta, sa vedem daca apa calda nu este cumva de contrabanda
                                                    Vezi Florine...pai de ce ati desfintat on like...pai nici nu trebuia sa mai faceti troli,pina dimineata era exmatriculat😂....ce vremuri faine erau
                                                    GeluBv GeluBv likes this.

Comentariu

Procesare...
                                                    X